yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Shi Hoo Fan Club / Park Shi Hoo Sevenler Kulübü
Oyunculuğu gerçekten mükemmel birisi. Özellikle tarihi dizilerdeki rolleri hayran bıraktırıyor kendisine. The Princess Man dizisindeki rolünde harikalar yaratmış.
beni de ekler misiniz Smile
(28-08-2012, Saat: 15:29)esra_kjm yazdı: Beni de ekler misiniz? Smile

Ekledim, hoşgeldin tatlım! Angel

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Beni de ekler misiniz Smile
(13-09-2012, Saat: 11:06)ss501 fan yazdı: Beni de ekler misiniz Smile

Ekledim, hoşgeldin tatlım! Opucuk

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Bizimkinin bu sene dizisi falan yok mu Smile Özledim şahsen Biggrin
Cheongdam-dong Alice'in başlamasına az kaldı. Aralık da... Çok az var... Onay Smile Park Shi Hoo'nun dönüşü muhteşem olacak... OnayOnayOnay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Esin, Derya her zaman ki gibi her yerden haber veriyor. hysterical Bayadır yoktum sayfa sayısı artmış sevindim. Biggrin Moon Geun Young'la oynayacağı için hiç mutlu değilim. bee Ama ne yapalım Shi Hoo için katlanacağız. hysterical
(22-11-2012, Saat: 20:32)*mygirl* yazdı: Esin, Derya her zaman ki gibi her yerden haber veriyor. hysterical Bayadır yoktum sayfa sayısı artmış sevindim. Biggrin Moon Geun Young'la oynayacağı için hiç mutlu değilim. bee Ama ne yapalım Shi Hoo için katlanacağız. hysterical

Canım o halde birkaç haber daha ekleyeyim hemen...

Park Shi Hoo'nun oynadığı filmi yaş sınırlamasına rağmen bildiğim kadarıyla 1,5 milyonu geçti. Onay

Ayrıca Shi Hoo hayranları için bir takı firmasıyla ortak takılar tasarlamış...(Makale İngilizce olduğu için ayrıntıları tam olarak bilmiyorum ama hayranların olumlu tepkiler verdiğini ekleyebilirim... Smile )

Bu aralar Shi Hoo röportaj vermekle meşgul. Pek çok röportaj vermiş Kore basınına... Onay

Yine ajansıyla olan sözleşmesi yakın zamanda doluyormuş sanırım,eğlence ajansları için büyük bir fırsat olduğu konuşulmuştu pek çok makalede... OnaySmile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
ayşecim ben de uzun zamandır girmiyordum. seni ve deryayı özlemişim. Tabi daha çok park shi hooyu özlemişim.Biggrin
Yeni dizisinde de o güzel gülümseyişinden bir şey kaybetmemiş. Rolleyes

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi