yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Shi Hoo Fan Club / Park Shi Hoo Sevenler Kulübü
(27-04-2012, Saat: 1:58)tgc yazdı: Beni de ekler misiniz? Biggrin

(28-04-2012, Saat: 23:19)fasdile yazdı: Beni de ekler misiniz?

Eklendiniz; hos geldiniz. Onay
Off fanimiz niye böyle durgun Shi Hoo nerelerdesin? Sad
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.

HODRİ MEYDAN POWER RANGERS....

Park Si Hoo “Strong Heart”ta ortaya çıktı. (1)

[Resim: 57djx.jpg]

Lee Hyun Jin’i hatırlıyor musunuz? “Family’s Honor” dizisinde Dan Ah’dan çok hoşlanan bir öğrenciyi canlandırıyordu ve daha sonrasında Kang Suk’un kız kardeşine âşık olmuştu.

[Resim: 57dk2.jpg]

1 Mayıs’ta Oyuncu Lee Hyun Jin, SBS’nin “Strong Heart” programında ortaya çıktı ve kendi flört deneyimlerini ve kız arkadaşından ayrılışından bahsetti. 2009’da yayınlanan “Family’s Honor” dizisinden bahsetti. “Şimdiye kadar bir kadın sende ağlama isteği uyandırdı mı?” sorusuna şu şaşırtıcı yanıtı verdi: “Park Si Hoo”. Protokol görevlisi “Neden ağladın?” diye sorduğunda yaşanan olaylar dizisi diye yanıtladı.

[Resim: 57dk5.jpg]

Orijinal Korece yazıya bakmak için: http://news.nate.com/view/20120502n00084

Türkçe çeviri: nessa
Kaynak: https://www.facebook.com/ParkSiHooTurkey. Teşekkürler!
Park Si Hoo “Strong Heart”ta ortaya çıktı. (2)

Lee Hyun Jin, 1 Mayıs’ta SBS’nin “Strong Heart” programında ortaya çıktı ve ilginç bir hikâyecik ile Park Si Hoo’nun adını andı, iki genç oyuncunun “Family’s Honor” senaristi tarafından nasıl bir değişime uğratıldıklarından bahsetti.

“Strong Heart”ın o günkü teması “Erkekler aşkı anlayamıyorlar” idi.

[Resim: 57tl7.jpg]

Lee Hyun Jin (LHJ): Tüm oyuncular içinde Park Si Hoo Ağabey’e en yakın olan benim.

Sunucu: PSH şu sıralar Japonya’da çok seviliyor.

LHJ: Ah, bununla ilgili pek fazla bir şey bilmiyorum. “Family’s Honor” çekimleri süresince Si Hoo Ağabey’e çok yakındım. Senaryo ile çalışmayı senaristten [Jung Ji Woo] önce bitirmeye çalışmıştık.

[Resim: 57tvc.jpg]

LHJ: Senaristimiz hiçbir şey hissetmediğini söylemişti. Dizide, Yoon Jung Hee’nin karakterine deliler gibi âşık olan genç bir adamı canlandırıyordum. Senaristimiz: “Hyun Kyu [LHJ’nin FH’daki karakteri] 3 yıldır deliler gibi âşık olduğu kadının başka bir adama gittiğini görür ve ağaca bir çekiç misali yumruk atmalı ve ağlamalıdır.” dedi. Ancak ben ağlayamadım ….

[Resim: 57twu.jpg]

Senarist devam etti: “Sihoo, sen bu kadını anlaşılmaz derecede ilgili çekmesini merak ediyorsun ancak gözlerinde bunu göstermiyorsun.”

[Resim: 57tx7.jpg]

[Resim: 57ty8.jpg]

Bunun üzerine senarist şu yargıya vardı: “Siz iki genç hiç gerçek aşkı yaşamamışsınız!

[Resim: 57typ.jpg]

Ve şu soruyu sordu: “Bir kadın sizi hiç ağlatmadı mı?”

Si Hoo Ağabey de: “Neden ağlamak zorunda olalım?” dedi.

[Resim: 57tzb.jpg]

Ve bende: “Bir kadın yüzünden hiç ağlamadım.”

O zaman senarist şöyle dedi: “Eğer şansınız varsa, siz ikiniz gerçek aşkı yaşadığınız bir ilişkiyi denemelisiniz! Ve neden biliyor musunuz? Gerçek aşkı yaşayan aktörlerin oyunculuk yeteneklerini aniden geliştirdiklerini biliyorum.”

[Resim: 57tzq.jpg]

Diğer sunucu: Senarist ile bir ilişki yaşamadınız mı? [tabi ki şaka olsun diye söyledi]

LHJ: Hayır, biz sadece oyuncularız ve o da bir senarist.

[Resim: 57und.jpg]

Japon Hayranlardan:
“The Princess’s Man”i desteklediğiniz için teşekkürler.

Bay Park Si Hoo’nun Anneler Günü Tanıtımı Etkinlikleri

“Hallyu” dergisi okuyucularının destekleri için teşekkürler, Anneler Günü tanıtım etkinlikleri sırasında 20 Nisan 2012'den bu yana dergiyi alan herkes Park Si Hoo’nun “The Princess’ Man”deki haline ait bir bilgisayar alacak (satın almak için değil, stoklar bitene kadar).

Tanıtım faaliyetleri 23 Nisan’dan 21 Mayıs’a kadar devam edecek ve 25 Nisan’dan 13 Mayıs’a kadar sırasıyla aşağıdaki kitapçılarda olacak (kitap evi listesi için orijinal yayına bakınız). Bunun yanı sıra, Amazon, Lotte Books ve ブックス、エルパカ Books kitap evlerinden birinden almanız dahilinde hediyeler verilmesi de söz konusu.

PSH kart postalı almak altın bir fırsattır. Annenize teşekkürlerinizi iletmek için bu fırsatı kullanın lütfen. Bilgisayar erken gelen erken alır anlayışıyla stoklar bitene kadar verilecektir.

Beni de ekler misiniz? Smile
Allah'ım bu nedir ya kelime bulamıyorum onu anlatmaya! Mükemmel.
(05-06-2012, Saat: 0:33)parksunghyo yazdı: Beni de ekler misiniz? Smile
Allah'ım bu nedir ya kelime bulamıyorum onu anlatmaya! Mükemmel.

Hoş geldiniz. ^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Gülümsemesi çok tatlı oppanın. Kalp Beni de ekler misiniz fana?
(13-07-2012, Saat: 3:22)betüs yazdı: Gülümsemesi çok tatlı oppanın. Kalp Beni de ekler misiniz fana?

Ekliyorum. Hoş geldin. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Benide ekleyebilir misiniz?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi