yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Inje Icefish Festival
Park Inje Icefish Festival

[Resim: jkm.jpg]

Festival Tarihi :
1-31-2008 ~ 2-3-2008

Festival Yerleri: Soyangho Gölü (Bupyeong rıhtımı yanında), Nam-myeon, Inje-gun, Gangwon-do

Inje buz ve balıkçılık festivali Kore'nin temsil eden bir festivaldir. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülür. Festivale her yıl yaklaşık olarak 700,000 ziyaretçiyi gelmektedir. Festivalin parçası olarak nehir buzu temiz suları göstermek için kırılır. Ardından erişkinler ve çocuklar balık avlamanın zevkini çıkarırlar.

Festivalde her türlü kar buz etkinliğine, futbol maçlarına yer verilir. Karda araba yarışı ve köpek-kızak yarışmaları yapılır. Katılımcılar ayrıca yeni tutulmuş balıkları tadabilirler veya kendileri buzu kırarak balık tutarlar ve geleneksel Kore balık yemeklerini yiyebilirler. Festivalde buz sporları ve balıkçılık ile ilgili derslerde verilmektedir.

English
Period: 01.30.2009 ~ 02.02.2009

Address: Gangwon-do Inje-gun Nam-myeon Soyangho Lake near Bupyeong wharf

The Inje Ice-fishing Festival, designated by the Ministry of Culture and Tourism as a representative festival of Korea, is one of the largest wintertime events in Korea, drawing 700,000 visitors every year. As part of the festival, the river ice is broken to reveal clean waters flowing through a beautiful landscape, offering to both adults and children the pleasures of fishing. In addition to ice fishing, festival-goers will enjoy a variety of hands-on events and games.
Hakkınızı helal edin. ~
Eglenceli ve bir o kadar da heycanli bir festivale benziyor. Özellikle de buz üstünde balik tutmak ayri bir zevk olsa gerek. Havanin sogukluguna aldirmayan yüzlerce katilimci bu festivalden gerekli zevki balik tutarak alabiliyor herhalde. Tesekkürler tanitim için.

[Resim: 1-3.jpg]
[Resim: 12-1.jpg]
[Resim: 15-1.jpg]
[Resim: 16-1.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Terry Malloy yazdı:Eglenceli ve bir o kadar da heycanli bir festivale benziyor. Özellikle de buz üstünde balik tutmak ayri bir zevk olsa gerek. Havanin sogukluguna aldirmayan yüzlerce katilimci bu festivalden gerekli zevki balik tutarak alabiliyor herhalde. Tesekkürler tanitim için.

Gerçekten çok eglenceli ve renkli bir festival.Resimlerde göreceginiz gibi çok farkli etkinlikler var.
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 18-1.jpg]
[Resim: 19-1.jpg]
[Resim: 2-3.jpg]
[Resim: 110.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Harika görüntüler tesekkürler Tugbacigim, ellerine saglik canim...
Song II Gook Ve Papatya

Ben de bu festivale katilmak istiyorum, ben de !!!!!Sad
[Resim: 2-3.jpg]
[Resim: 22.jpg]
[Resim: 23.jpg]
[Resim: 24.jpg]
[Resim: 25.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 27.jpg]
[Resim: 29.jpg]
[Resim: 3-3.jpg]
[Resim: 33.jpg]