yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Eun Hye Fan Club / Park Eun Hye Sevenler Kulübü
Koreli_Sümeyye
usagi-chan
GüLSeMIN
doga

Ismini yazdigim üyeler Lady Lee(Park Eun Hye) Fan Club'e üye olmak istemisler ama imza kodunu eklememisler.Lütfen üye olmak istediginiz klüplerin imza kodunu ekleyerek üyelik isteyin.Arkadaslar kodu imzaniza eklemezseniz silineceksiniz listeden Bu yüzden imza kodunu ekleyip gerekli düzenlemeleri yapacagim. Smile
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
canan yazdı:Park Eun Hye çok güzel bir bayan ve oyunculugunu çok begeniyorum.Saraydaki mücevherde Yeong-saenga karakterini çok güzel oynamisti.Silence dizisininde 7 bölümünü falan izledim ordada çok basariliydi.Biliyorsunuz, nisan ayinda evlenmisti hatta kisa bir süre sonra hamile oldugunu haberini okumustuk.Bugün okudum habere göre bebegini düsürmüs. 4 aylikmis. Sad Saraydaki mücevherde de bebegini düsürüyordu ama Jang Geum sayesinde bebek kurtulmustu.Park Eun Hye gerçekten çok sevdigim bir oyuncu. Bu habere gerçekten çok üzüldüm. Sad Sad

G
erçekten çok üzücü bir haber. SadInsanin daha dogmamis çocugunu kaybetmesiSad çok üzücü bir haber gerçekten. Sad
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Gerçekten çok üzüldüm.Bebegini kaybetmek çok aci bi durum.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Gerçekten çok kötü bir durum.Ben de üye olmak istiyorum.
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
DUYURU:Fan klupümüz yenilendi.Fan kulupteki degisiklikler:
1.Imzamiz yeniden dünzenlendi,
2.Yeni bir resimli imza kodu eklendi,
3.Fan klup içindeki resimler yenilendi.
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Beni de araniza aldiginiz için çok tesekkü rler.
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
(22-11-2008, Saat: 11:53)goong qisi yazdı: Beni de araniza aldiginiz için çok tesekkü rler.

Katildigin için ben tesekkür ederim. Smile
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Bu kiz çok güzel.Süper... Onay
Bende üye olmak istiyorum.Kabul ederseniz sevinirim.
Beni de üye yapar misiniz?Simdiden tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi