yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel Korea-Fans Kocaeli 1. Yil Kutlamasi
Eminim ki gene muhtesem bir bulusma olacakOnay .1. yiliniz simdiden kutlu olsun Korea-fans Kocaeli.Nice korea-fans li yillar dilegiyle..Biggrin
Tesekkürler hep birlikte nice güzel yillara .SarhosSarhos

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

mavisülün bende kocaeliliyim.... belki orda burda defalarca karsilastik kim oldugumuzu bilmeden eee malum kocaeli ufak bir kent ama bi tanismak nasip olmadi yaa...
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Bencede çok güzel bir bulusma olacak.
Fotograflari görmek için sabirsizlaniyorum. Abaza

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
(16-10-2010, Saat: 12:30)byung soon jo yazdı: mavisülün bende kocaeliliyim.... belki orda burda defalarca karsilastik kim oldugumuzu bilmeden eee malum kocaeli ufak bir kent ama bi tanismak nasip olmadi yaa...

Beklerim bu özel bulusmaya sizleri.Onay

çok güzel.katilmaktan mutluluk duyarimOnay
hale abla Biggrin özledim hepinizi Biggrin gelioz ben ve tugba Allah izin verirde bi aksilik olmazsa.aytt ben 1yil oldumu Biggrinkaç bulusma geçti.hepsine gelemedim ama sizi tanidim yeter Biggrin busefer geliyorumOpucukOpucukOpucuk
bazen>>>...lucifer...<<<
bazen
>>>...angel...<<<

nan ni gomagae sum gyeo reul baet ji...
Vay vay vay bu nasil bir bulusma olacak böyle...Herkes geliyor görünüse göre çok kalabalik olacagiz.Ben gelemem diyordum ama gelecegim sanirim.Çok farkli bir bulusma olacak.Forum üyelerinin resimleri bekledigi gibi bizde o günü iple çekiyoruz.Onur konuklarimizda birbirinden degerli zaten..Çok güzel bir bulusma bizi bekliyor sanirim.Hale abla her sey için tesekkür ederiz seni seviyoruz. (: Opucuk Esra'm Gülnihal'm Seda'm Büsra'm mutlaka orada olacagim canlar.Bu sefer gitmek yok..(:
(18-10-2010, Saat: 1:59)inci kübra yazdı: çok güzel.katilmaktan mutluluk duyarimOnay

Ekledim canim adini listeye seni aramizda görmekten mutluluk duyariz.Smile

(19-10-2010, Saat: 1:16)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Vay vay vay bu nasil bir bulusma olacak böyle...Herkes geliyor görünüse göre çok kalabalik olacagiz.Ben gelemem diyordum ama gelecegim sanirim.Çok farkli bir bulusma olacak.Forum üyelerinin resimleri bekledigi gibi bizde o günü iple çekiyoruz.Onur konuklarimizda birbirinden degerli zaten..Çok güzel bir bulusma bizi bekliyor sanirim.Hale abla her sey için tesekkür ederiz seni seviyoruz. (: Opucuk Esra'm Gülnihal'm Seda'm Büsra'm mutlaka orada olacagim canlar.Bu sefer gitmek yok..(:

Istersen git be Betül he Ofkeli gelme veya gitte bende Yunho'ya bak ne diyecegim alma bi kizi demezsem bende mavi degilim. Biggrin

1. yil bulusmaniz hayirli olsun.Kocaeli Adamim Betül bonus resimleri bekliyorum bol bol tüm Kocaeli ahalisi selam.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi