05-07-2010, Saat: 13:56
Paylasim için tesekkürler.
Geri Döndüm
|
Over The Rainbow / 오버 더 레인보우 (2006)
|
|
Ah ah öncelikle konu için çok tesekkür ederim arkadaslarim. Ben bu diziye 2007 yilindaydi sanirim tesadüfi olarak youtube'da rastladim ve çat pat kötü ingilizcemle, ingilizce sözlügü yanmdan ayirmayip durdurup durdurup çevirerek izledim ve o kadar çok begendim ki anlatamam. Ama maselef youtube'da bölümler atlana atlana konulmustu. Ben de sanrim en son 13. bölümü atlaya atlaya izledim. Sonra facede gördüm, indirdim. Lakin bilgIsayar açmadi. Brn de sevgili Perspectif sayesinde internetten izliyorum dizimi. En son 13 var. Devami gelecek degil mi? Çevriliyor mu?
Bu arada uzun zamandir sitede yoktum. Burayi çok özlemisim.
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
29-04-2011, Saat: 17:49
Bu aralar Ji Hyeon Woo'nun dizilerini izledigimden bu diziyi de izledim,bitirdim ve Ji Hyeon Woo'ya olan sevgim daha da artti...
Ayrica oyunculugu konusundaki fikrim degismedi hatta simdi önceki fikrime oranla çok daha iyi bir oyuncu oldugunu düsünüyorum...Ayrica Seo Ji Hye'yi de Kim Soo Ro'dan beri sevdigimden bu dizide de zevkle izledim... ![]() Hwan Hee'yi de pek bir sevdim... Hele asik halleri çok tatliydi... ![]() Ama dizideki ikinci kizimiza pek bir sinir oldum...Yeri geldi sahnelerini bile atladim o derece...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
01-05-2011, Saat: 16:20
(29-04-2011, Saat: 17:49)ddeerryyaa yazdı: Bu aralar Ji Hyeon Woo'nun dizilerini izledigimden bu diziyi de izledim,bitirdim ve Ji Hyeon Woo'ya olan sevgim daha da artti... Özeti harika yazmissiniz bayildim. Böyle güzel yorumlarin ardindan diziyi çevirdigim için daha da memnun oluyorum. Tesekkür ederim. ![]()
01-05-2011, Saat: 19:25
(01-05-2011, Saat: 16:20)PerSpEcTiF yazdı: Özeti harika yazmissiniz bayildim. Böyle güzel yorumlarin ardindan diziyi çevirdigim için daha da memnun oluyorum. Tesekkür ederim. Begenmenize sevindim... Ve asil benim size tesekkür etmem lazim böyle güzel bir diziyi çevirdiginiz için... Sayenizde Ji Hyun Woo'yu zevkle (Hatta onun sahnelerinde daha da büyük bir dikkatle ) izledim... Hwan Hee'yi pek sevdim... Seo Ji Hye'yi neden bu kadar çok sevdigimi bir kez daha anladim... Tekrar tesekkürler...Ayrica tekrar söylemeliyim ki bu diziyi izlemeyen bence kalmamali...
02-05-2011, Saat: 0:11
Bu aralar Ji Hyun Woo
diye ortalarda dolandigimdan-ki birsey degil önce ruh bekçisiyle aldattigim oppami(Park Shi Hoo),simdi de Ruh beçisi ve oppami ikisini birlikte Ji Hyun Woo ile aldatiyorum diye çok vicdan azabi çekiyorum... :img-hysterical: Ama o güzel gülüs,o dokunakli aglayis(Bende hep güzel gülen ve aglayan oppalari seviyorum,tabi yakisikli da olacak.Örnegin Park Shi Hoo... )sonrasinda ister istemez insan aldatiyor biricik oppasini...-dolayi bu diziyi de pek sevdigimden yorumlarima devam ediyorum... Neyse konuya dönecek olursak...Dizi ile ilgili begendigim sahneleri anlatacagim firsat buldukça...Zira kararliyim...Izleyen sayisini arttiracagim... :img-hysterical: (Tabi ben çok begendim ama siz begenir misiniz bilemem...) Sahne 1: Hyeok Joo(Ji Hyun Woo)-Sang Mi (Seo Ji Hye)/ Kimbap Sahnesi Belki böyle güzel gelmeyebilir sahne ama izleyince çok güzeldi...
02-05-2011, Saat: 19:03
(Son Düzenleme: 02-05-2011, Saat: 19:04, Düzenleyen: PerSpEcTiF.)
(01-05-2011, Saat: 19:25)ddeerryyaa yazdı: Begenmenize sevindim... Sahne 1: Hyeok Joo(Ji Hyun Woo)-Sang Mi (Seo Ji Hye)/ Kimbap Sahnesi Rica ederim. Ne güzel ki diziyi izleyen sayisi gitgide artiyor. ![]() Biraz kimbap sahnesinden bahsedeyim. Saf ve iyi niyetli Sang Mi'nin özenerek hazirladigi kimbapi Hyeok Joo'ya uzatmasi sonucu agir hakaretlerle karsilasir. Tabii ki haketmedigi tepkiyle karsilasan Sang Mi haklidir ama sunu söylemeliyim ki o kimbapi ben olsam yemezdim. Bari eliyle tutmasaydi. Sonlara dogru Rex'le çalisirken yaninda Kimchi getirmesi ve kokmasi sonucu Rex'in bunu farketmesi çok rezil bir durumdu. Sonuç olarak kizin basina ne geldiyse yemeklerden geldi. ![]()
02-05-2011, Saat: 19:53
(02-05-2011, Saat: 19:03)PerSpEcTiF yazdı: Rica ederim. Ne güzel ki diziyi izleyen sayisi gitgide artiyor. Ben de yemezdim ama söyleyis tarzi biraz kirici gibiydi... Yalniz son cümledeki tesbite bayildim...Çok dogru... Garibim Sang Mi... ![]() Normalde Rex ile olan sahnede Rex bu durumu sorun etmezdi ama o aralar Sang Mi'ye duydugu aski inkar eden Rex kiza kizmaya yer aradigindan bu da ona firsat oldu... Yoksa o umursamazdi...Bir de o sahnedeki yemegi de bizim kiz iyi niyetle yapmisti...Gözlüge çok ama çok ihtiyaci olan Hyeok Joo'nun babasi içindi...Su dizide Sang Mi'nin çektigi aciyi kimse çekmedi...O eziyetin azini diger kiz çekseydi ne mutlu olacaktim ama neyse... Sonunda nasilsa gerçek anlamda Rex de Hyeok Joo 'da Sang Mi'yi sevdim...Bu da bilgisayar ekraninin karsisinda sinir krizleri geçiren bana senaristin bir hediyesi oldu...
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|