yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our Korea Accessories
Super Junior albümü mü? Bayilacagim galiba.Sarhos Aglama Bende istiyorum ya.Aglama
çok güzel esyalariniz varmisSmilebenim de 12'li renkli kalemlerim
SS501 ve Super Junior posterlerim var.Simdilik bu kadar ama ilerde insallah hepimizin daha çok esyasi olurSmile
Çok güzeller ya....Bizdede var bir kaçtane söyleyim kizlarada eklesinler resimlerini.Hatta Gingseng sekeri bile var.Smile
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri

Ablamin Ingiltere'de Koreli bir arkadasi vardi. 1 haftaligina Kore'ye gidip dönmüstü. Ablam benden bahsetmis o da sagolsun bana hediye getirmis Kore'den. Opucuk

Bunlar tükenmez kalem. Ama ben yine de tükenir diye kullanmiyorum. :img-hysterical: Birinin üzerinde bayan, digerinde erkek; geleneksel kiyafet giymis insan var. Kutusu da çok hos ^ ^

[Resim: img3483v.jpg]

[Resim: img3480y.jpg]

Aslinda bir de metal yemek çubugu getirmis ama ablam Ingiltere'den dönerken havaalaninda el koymuslar sivri uçlu diye. Ban Duyunca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. :img-cray:

B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Müberram çok güzel insallah birgün bizede nasip olur.Opucuk
Senin adina çok sevindim hediyelerin çok tatli bencede kullanma bir gün bakarsin antika olmus Sarhos
(08-09-2010, Saat: 4:24)***müberra*** yazdı:

Ablamin Ingiltere'de Koreli bir arkadasi vardi. 1 haftaligina Kore'ye gidip dönmüstü. Ablam benden bahsetmis o da sagolsun bana hediye getirmis Kore'den. Opucuk

Bunlar tükenmez kalem. Ama ben yine de tükenir diye kullanmiyorum. :img-hysterical: Birinin üzerinde bayan, digerinde erkek; geleneksel kiyafet giymis insan var. Kutusu da çok hos ^ ^

[Resim: img3483v.jpg]

[Resim: img3480y.jpg]

Aslinda bir de metal yemek çubugu getirmis ama ablam Ingiltere'den dönerken havaalaninda el koymuslar sivri uçlu diye. Ban Duyunca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. :img-cray:

Bende senin yerinde olsam tükenir diye kullanmazdim herhalde. Güle güle sakla canim o zaman Biggrin Çok güzelmis ^^
Love......Love...........Love................
bn kore mali peluslar ariorum bulamiyorum :S benim bi farkettigim telefonumdaki pil kore mali bide kore yemek çubuklari var okadar :S
[Resim: zzzzjp.gif][Resim: 20038949.png] I L0vé Lee Min Ho !! : )

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi