yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our hearts with you, BE STRONG! Stay with Us! Block B!
Benim tahminim su yönde:
Block B için SS501 ya da baska bir artistin müzigini kullanmak amacimiza uymaz. Wanna B ya da baska bir sarkinin enstrümental halini kullanmak daha mantikli olur gibi geldi. Tabi son söz projeyi baslatanlarin...

Sarkiyi sonuçta ne biz yazdik nede söyledik. O yüzden kendi projemizde baskasinin emegini kullanamayiz. Hem emek hirsizligi olur hemde kendi projemiz yerine sarkinin reklamini yapmis oluruz. O yüzden korece sarki ile yapmak bizim için iyi olur. Onay

@ larry Tatlis sana özel mesaj attim ona bak. Opucuk

Bu arada SS501 sarkisini kullanmak bana da uygun gelmedi. Sad Block B nin bir sarkisi kullansak daha iyi olur. ^^

You Came From Stars ~~
(27-02-2012, Saat: 22:57)TaemiNazli yazdı: Benim tahminim su yönde:
Block B için SS501 ya da baska bir artistin müzigini kullanmak amacimiza uymaz. Wanna B ya da baska bir sarkinin enstrümental halini kullanmak daha mantikli olur gibi geldi. Tabi son söz projeyi baslatanlarin...

Bende ayni düsüncedeyim, çünkü baska bir artistinkine gerek yok onlarin gayet güzel sarkilari var zaten. It's not over daha yavas digerlerine göre olabilir.
Benimde aklimdan Block B sarkisi geçiyordu ama Block B'nin sarkilarinin anlamlari çok açik belli. Destek sarkisinda, destek içerigi hariç her türlü sey geçer. Ki daha önce ki yasaklari sarkilarinin anlamlarindan dolayi gelmisti hatirlarsaniz. SS501'in sözleri çok anlamli diye onu yapmak daha iyi gibi geldi. Yoksa Block B için baska grup sarkisi bende kullanmak istemem. Enstrümantal versiyonlari da nasil uygun olur bilmem. Bazi sarkilarin enstrümental versiyonlari sözsüz çok bos ve sikici oluyor. Yine de siz bilirsiniz tabi. Benim ki öneriydi. Onay
[Resim: SBptM.gif]
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥

ABD'li olsun o zaman. Ya da OST olabilir dizi OST'si.

James Iha - Be Strong Now

http://www.youtube.com/watch?v=H9HGfWfktnE

Simdi güçlü olmalisin.
Ve ben elini tekrar tutarsam,
Güvende ve saglam olacaksin.

Ingilizcesi:

•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Sarki güzelmis. ^^
Benim yukarida belirttigim SS501 sarkisi güçlü olmalari ve yanlarinda oldugumuzu açiklayan bir sarki oldugu için dedim. Grup sarkisi istemiyorsaniz eger Yasemin ablanin dedigini gibi OST'ta olabilir. Ama Ingilizce sarkilari da pek kullanmak istemiyorum açikçasi. Zaten Ingilizce bir metnimiz var. Ve Ingilizceye de pek hakim degiller. Fon müzigi de onlarin anlayacagi dilden ve destek verici bir sey olsun istiyorum. Yoksa bende isterim kendi sarkilarini kullanmayi. Ama destege ait sarkilarinin oldugunu sanmiyorum. Destek veriyorsak hem sarki hemde projemizle vermekten yanayim. ^^
[Resim: SBptM.gif]
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥

OST fikri de güzel.

Ayrica;

(25-02-2012, Saat: 19:31)Yamuk Prenses yazdı: http://soundcloud.com/user1319937/by-1

Bence videonun arka planinda da bu sarki çalsin.Bunu da fanlar söylemis Block B için. TT

Korece olsun diyorsak böyle birsey de var?

Ya da ortak begenilen Ingilizce bir sarki seçilir ve altina Korece altyazi geçilir.

Seçenek bol. Tongue

edit: sarkiyi kaldirmislar Aglama böyle birsey de var http://www.youtube.com/watch?v=SIVbD3qwtRw

edit 2: birde söyle bir video gördüm, bizim videonun sonuna da minik bir dans cover kismi ekleyebiliriz belki? Ögrenmek isteyenler olursa danslari, tutorial hazirlayabilirim. http://www.youtube.com/watch?v=hfX5ZnBh9...e=youtu.be

edit 3: burada da dans ediyorlar http://www.youtube.com/watch?v=d3PHYMu-N...e=youtu.be
Sürekli sözlü olarak dinlediginiz için sarkilarin melodi hali size bos geliyor. Block B melodileri tekdüze degil, inis ve çikislar var.

Tell Them sarkisinin enst hali bence gayet uygun. Dinlerseniz siz de anlayabilirsiniz. Neseli bir havasi var. Nasil desem, belki cesaretlendirici...

Dans olayi çok hosuma gitti ya Smile Gerçekten Ruslar ne kadar da çoklar öyle.. En çokta üzerlerinde tisört,hirka ve atkilari kiskandim aslinda..
Sarkiyi bende Block B sarkilarinin enst. hallerinden yapma taraftariyim daha önce dedigim gibi. Ama sonuna bir kaç dans eklemek hiçte fena olmaz diye düsünüyorum..
Ayrica Jae Joong'da fanlarin yaptigi videoyu burdayken izlemisti. Yani net olarak Block B bu videoyu izleyecek mi bilmiyoruz.
(28-02-2012, Saat: 21:01)Meryem_junq yazdı: Dans olayi çok hosuma gitti ya Smile Gerçekten Ruslar ne kadar da çoklar öyle.. En çokta üzerlerinde tisört,hirka ve atkilari kiskandim aslinda..
Sarkiyi bende Block B sarkilarinin enst. hallerinden yapma taraftariyim daha önce dedigim gibi. Ama sonuna bir kaç dans eklemek hiçte fena olmaz diye düsünüyorum..
Ayrica Jae Joong'da fanlarin yaptigi videoyu burdayken izlemisti. Yani net olarak Block B bu videoyu izleyecek mi bilmiyoruz.

Ah, süper~ O zaman neye çalisalim? tell em? wanna b? nanrina? Yoksa hepsinden kisa kisa bölümler mi olsun?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi