yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our Funny Stories..
(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: Hepsi çok komikmis Biggrin Gül gül öldüm dogrusu..
Bende en basit bir hikayemi anlatayim.

Geçen gün Inkilap dersinde ögretmen dersi anlatiyorken ben Se7en'in yazicidan çikardigim resmine bakiyordum.Ögretmen gördü tabii görmese eksik olur.Bir kere uyardi.
-Burcu kizim dersi dinle..
Ben dinliyorum tabii sonra gözüm gene resme daldi.Tam resme odaklanmis hayaller kuruyordum ki ögretmenin sesi sinifta yakinlandi ders te arasira tarih kitabi okutur ögretmenimiz.
-Burcu takip et kizim!..
Neyse ben dalmisim arkadan bir arkadas sagolsun dürttü beni okumaya basladim.
Bir yerde Konferans yaziyormus ben o yeri o dalginlikla KOREAFANS diyerek okumus sinif tabi kahkaha atiyor deli manyadi iyice takti Kore'ye bu diyerek..
Sonra rezil oldum tabii...

Biggrin ayni durumlara bende düstüm
çok rezil olmuslugum vardir yani
illa herseyi koreyle iliskilendirecegim
bazen o kadar oluyo ki ben bile yok artik diyorum kendime
nasil okumusum ben onu öyle Biggrin

bende geçen sene gördügüm bi rüyami anlatayim gelmisken Biggrin

Gerçekte Mersin'de yasayan arkadasim ceyda rüyamda Istanbul'da yasiyomus ve bizde çok sik kaliyomus
yine bizde kaldigi gecelerden birinde ayni yatagi paylasiyoruz
ben sikismayiz ben zaten ufak tefegim diyip yatiyoruz
o sirada ensemde bi sicaklik hissediyorum
ceyda hemen yanimda o zaman arkamda ki kim diye tirsarken bi cesaret arkama bakarim ki ne göriyim LEE SEO JIN
kendisi Ceyda'nin ki olur
tabi ben sok olmus bi sekilde Ceyda'ya dönüp ceceeceyda Lee'nin burda ne isi var sen mi çagardin diyorum
tek kisilik yatakta 3 kisiyiz Biggrin
lee ben ve ceyda
o sirada yer degissek diyorum içimden derken kalkip yatagin içine oturuyorum ki ceyda rahat görsün oppasini diye
neyse sabah oluyo bisekilde
kalkmisiz kahvalti hazirliyoruz
lee,ceyda ben ve babamBiggrin birlikte kahvalti yapiyoruz
biz masayi toplarken lee babama nasil gitsem giderken beni görmemeliler üzülürler dedigini duyuyoruz o sessizce (akli sira) çikarken ceyda önde ben pesinde gitmeee diye kostururken uyandimBiggrin

ama ne yalan söyleyim aklim çikti bir anda ensemde bi sicaklik hissedince
wookie'm olsa can feda ama lee seo eniste bi daha böyle girme rüyama aklimi aldin
git Ceyda'ya saril
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
okurken öyle güldümki sandalyeden düsüyodum nerdeyseSmileSmile
çok güzel paylasimlarSmileSmile
chung ae

Yazdiklarina çok güldüm.Hala bunlari yazarken yüzümde gülemsemeler var. Biggrin
Anlattiklarina bakilirsa gece baya uzun olmus.
Yazdiklarin için tesekkür ederim.Eger baska bir rüya da görürsen ekle lütfen. Alkis Gozlukgulmek

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: -Burcu takip et kizim!..
Bir yerde Konferans yaziyormus ben o yeri o dalginlikla KOREAFANS diyerek okumus sinif tabi kahkaha atiyor deli manyadi iyice takti Kore'ye bu diyerek..

Hehe çok güldüm buna Biggrin Korea-fans hayatimiza yerlesti iyice Smile
(04-04-2010, Saat: 2:27)canan yazdı:
(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: -Burcu takip et kizim!..

Hehe çok güldüm buna Biggrin Korea-fans hayatimiza yerlesti iyice Smile

bence de

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(25-04-2009, Saat: 17:47)blue*girl-ayumi yazdı: Sevdiginiz Koreli sanatçi hakkinda komik bir hikayeniz varsa bizimle paylasin hep beraber gülelim.Mesela benim birgün basimdan söyle bir olay geçti;Ev arkadasim Gizemle yeni evimize tasinmistik.Tek bir yatakta ikimiz uyuyorduk.Tabi ben Kim jeong Hoonla ilgili çok güzel bir rüya görüyordum.Kendimi rüyaya o kadar çok kaptirmisimki.Gizem'in yanagindan öpüp Kim Jeong Hoon seni seviyorum dedim.Gizemde gözlerini açmis bana bakiyo ben onun boynuna sarilmis yanagindan öptügümü görünce sapik napiyosun diyince tabi rezil oldum.Ondan sonra zaten evimiz düzene girmisti ayri yataklarda yatiyoz.Ama ne zaman uyusa dalga geçer güler ve uyurdu.Benimki pek komik degil ama eminim sizinki daha komiktirOnay

Haha pek komik degil mi..? Çok güzel bir paylasim sabah sabah yüzümü güldürdün çok tesekkürler. Biggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Benimde soyle tuhaf bir anim var.. hos daha yeni..

Personal Taste baslicakya.. ben her yerde haberlerini falan bulup ceviriyorum, arkadasima anlatiyorum oh baslicak sonunda catlicam diye konusuyorum.. insallah hemen cevirirler diye (he cok cevirdiler =)) umuyorum falan. Neyse sabah ogle aksam personal taste dersen ne olur.. eninde sonunda ruyana girer.. Ruyamda dusunuyorum.. Personal Taste nezaman baslicak.. saat kacta acaba.. acaba bizim kanallari izledigimiz gibi internetten direk izliyemezmiyiz.. olsun Kore dilinde olsun yeterki olsun diyorum kendi kendime =) neyse uyandiktan sonra arkadasa anlattim benle bir guzel dalga gecti Biggrin bidaki gun dizi Korede yayinlanmis ama internette koyulmamis oldugu icin butun arama calismalarima ragmen bir sahne bulamiyorum.. neyse yatiyorum ve yine ruyamda dusunuyorum.. acaba ekledilermi? ay catlicam.. alt yazili eklerler insallah.. yok yok ogrenmem lazim bu dili diye Biggrin boyle manyak manyak dusunuyorum ruyamda Biggrin yine sabah oldu ben yine anlattim arkadasa ve o yine dalga gecti benle hehe =)

Gelelim ikinci olayima=)
Trt'de Yi San cikali ben, babam ve enistem kore dizilerine bakiyoruz :d halamda bu olaya feci sinir oluyor. Her seferinde amann ne bakcaz bunlara, uf hic birsey anlamiyorum hikayeden, hepsi birbirine benziyor, nasil ayiriyorsunuzki bunlari diye soylenip duruyor. Tabi bende ya hala bakmiyorsun madem yorum yapma diyorum Biggrin Gecen saolsun Sule arkadasim sayesinde Boys over Flowers dizisini alt yazili indirip dvd yapmistim.. Her firsatta dvdcalara koyup izliyorum.. Benim minik kuzenin uyku vakti gelmisti.. dvd'yi kapatmadan onu yatirmaya gittim. Halamda asada izlemis diziyi Biggrin dun bana gelmis ya Nurdan gecen televizyondaki diziyi sevdim. Annesi bulusmalarini istemiyor falan. Bide ne yakisikli cocuklarmis oyle. Hah dizi dedigin boyle olur. Obur izledikleriniz ne oyle dedi:d Ben tabi cok pis siritmaya basladim Biggrin demekki halama diziyi izlemesi icin yakisikli oyuncu lazim hehe.. guzeldir bu dizi guzeldir dedim insallah trt yayinlicak dedim gectim Biggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Bu yaz evde yanlizdik.Ablam,ben ve kuzenimiz Hülya vardi.Ben ve Hülya Boys Over Flowers i önceden izlemistik,ablama anlatip resimlerini gösteriyorduk.Sonra izlemeye karar verdik.Saat 8 gibi siteden dizinin 7-8 bölümünü sardirmaya basliyorduk.9 gibi de izlemeye basliyorduk.Dizinin ilk bölümünde 'Haydi Bismillah' diyerek basladik izlemeye.Bilgisayar tam da benim yatagin önündeydi bu yüzden sirayla benim yataga dizildik.Biz yorumlar yapiyor,gülüyor,agliyorBiggrin diziyi izliyorduk.Saatler geçiyor gece 1-2-3-4 o kadar ilerlemistik.Bu arada abur cuburlarimizda kenarda yigilmis vaziyette.Biggrin
O kadar dalmisiz ki diziye.Saatin farkinda bile degiliz.Ji Hoo çikinca ablamgil hemen türküye basliyorlardi.

Beyaz giyme toz olur,
siyah giyme çok yakisir Biggrin

diyerekten söyleyip gülüyorlardi.Onlarin favorileriydi.Ben gicik oldum hemen basladim.:atkilinc: Yi Jung a :
[türkünün tonunda okursaniz daha iyi olurBiggrin]

Yi jung um Yi jung um ,küçük gözlüm benim Biggrin
Gel beraber yapalim çömlegimiz tez olur Biggrin Hey hey Biggrin

Bu arada birden bir ses..Ezan okunuyor.Sabah ezani .Biggrin Nasil Yani ? Bir baktik hava aydinlamaya basladi..Biz bir gülmeye basladik.Neyse dedik.Beslemeyle açtik ezanla kapatiyoruz dizimizi Biggrin
(03-04-2010, Saat: 23:51)chung ae yazdı: Bende bende Biggrin

Birkaç gün önceydi sanirim.Bilgisayarimdan Lollipop 2 sarkisini açip bagira çagira eslik etmeye baslamistim.
Babam gelip ''lollipop molipop hadi yataga bu Pik Penk (Big Bang Biggrin ) yüzünden uyku düzenin mahvoldu'' dedi.Bende sarkiya devam ederek yatagima yattim.
Neyse uyumusum.Bir rüya görmüstüm ama uyurken ne yaptigimi annem anlatti gece kalkip evin içinde Big Bang'i aramaya baslamisim Biggrin

Gece Lollipop sarkisi bir yerlerden kulagima geliyor.G-dragon'un sesi kulagima daha yakindan gelmeye baslamisti ben hemen yatagimdan firladim oturma odasina sesi takip ederek geldim isiklari yaktim bakiyorum etrafa kimse yok heryer bulanik minderleri kaldiriyorum '' Big Bang ? Big Bang ? GD ? Nerdesiniz ? Lütfen benide yaniniza alin,nerdesiniz'' diye koltuklarin arkasina bakiyor,minderlerin altina bakiyormusum.Sonunda annem gelmis ''Kizim Big Bang-mig bang falan yok burda neler zirvaliyorsun yine diyormus ben ise ''Aaa buldum seni GD'' diye anneme sariliyormusum :img-hysterical: Yazik kadin diyormus '' Ne yapiyorsun ne GD'si annenim ben uyan kizim'' ben ise '' GD sen misin yoksa Seung Ri misin ? '' :img-hysterical:

Sonrasinda annem bikmis benim o tavrimdan uykulu uykulu hiç birsey demeden beni yatagima kadar götürmüs yatirmis ama ben hala ''Big Bang'' diye sayikliyormusum Biggrin

Sabah annem gece olanlari anlatirken anneme '' Keske GD olsaydin anne'' demistim img-hysterical:

:img-hysterical: :img-hysterical: :img-hysterical:
Öldüm gülmekten Biggrin
Love......Love...........Love................
Ben de bir animi yazayim. Biggrin
Okulda bilgisayar dersindeyiz.Ben de flash bellege korelilerin resimlerini atmistim.Derste yakin arkadaslarima gösteriyorum.Içlerinden biri Kim Bum'u begendi sadece.Bana takiliyor öyle 'o kim kiz, bana ayarlasana'. Biggrin Ben de aynen su cevabi verdim. 'Kizim o ünlü, sana bakmaz bir kere.Bosuna heveslenme.' Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi