04-04-2010, Saat: 1:02
(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: Hepsi çok komikmisGül gül öldüm dogrusu..
Bende en basit bir hikayemi anlatayim.
Geçen gün Inkilap dersinde ögretmen dersi anlatiyorken ben Se7en'in yazicidan çikardigim resmine bakiyordum.Ögretmen gördü tabii görmese eksik olur.Bir kere uyardi.
-Burcu kizim dersi dinle..
Ben dinliyorum tabii sonra gözüm gene resme daldi.Tam resme odaklanmis hayaller kuruyordum ki ögretmenin sesi sinifta yakinlandi ders te arasira tarih kitabi okutur ögretmenimiz.
-Burcu takip et kizim!..
Neyse ben dalmisim arkadan bir arkadas sagolsun dürttü beni okumaya basladim.
Bir yerde Konferans yaziyormus ben o yeri o dalginlikla KOREAFANS diyerek okumus sinif tabi kahkaha atiyor deli manyadi iyice takti Kore'ye bu diyerek..
Sonra rezil oldum tabii...

çok rezil olmuslugum vardir yani
illa herseyi koreyle iliskilendirecegim
bazen o kadar oluyo ki ben bile yok artik diyorum kendime
nasil okumusum ben onu öyle

bende geçen sene gördügüm bi rüyami anlatayim gelmisken

Gerçekte Mersin'de yasayan arkadasim ceyda rüyamda Istanbul'da yasiyomus ve bizde çok sik kaliyomus
yine bizde kaldigi gecelerden birinde ayni yatagi paylasiyoruz
ben sikismayiz ben zaten ufak tefegim diyip yatiyoruz
o sirada ensemde bi sicaklik hissediyorum
ceyda hemen yanimda o zaman arkamda ki kim diye tirsarken bi cesaret arkama bakarim ki ne göriyim LEE SEO JIN
kendisi Ceyda'nin ki olur
tabi ben sok olmus bi sekilde Ceyda'ya dönüp ceceeceyda Lee'nin burda ne isi var sen mi çagardin diyorum
tek kisilik yatakta 3 kisiyiz

lee ben ve ceyda
o sirada yer degissek diyorum içimden derken kalkip yatagin içine oturuyorum ki ceyda rahat görsün oppasini diye
neyse sabah oluyo bisekilde
kalkmisiz kahvalti hazirliyoruz
lee,ceyda ben ve babam

biz masayi toplarken lee babama nasil gitsem giderken beni görmemeliler üzülürler dedigini duyuyoruz o sessizce (akli sira) çikarken ceyda önde ben pesinde gitmeee diye kostururken uyandim

ama ne yalan söyleyim aklim çikti bir anda ensemde bi sicaklik hissedince
wookie'm olsa can feda ama lee seo eniste bi daha böyle girme rüyama aklimi aldin
git Ceyda'ya saril
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club