Yorumları: 2,326
Konuları: 146
Teşekkür Puanı:
514
Avusturya da sinifla birlikte sehir disina gezi düzenledik, trenle yolculuk yaptik, tatil yapacagimiz yere trenle 2saate yetisiliyor, ben 2türk sinif arkadasimla birlikte son vagona bindim, o vagonda;da 2Koreli (bir bay ve bayan) vardi, tabi ki biz baslarda bilmiyorduk Koreli olduklarini, yanlarina oturduk, arkadaslarim dalga geçmeye basladilar, ben çekik gözlüleri sevidigim için, Cheko bak seninkiler diyip gülüyorlar di, Koreli Adam çok güzel giyinmisti, üzerinde takim elbise vardi, bayanin da öyle, ama Koreli Adam spor çoraplar giymisti, kiz arkadaslarim dalga geçtiler, takim elbise altina spor tipi çorap giymis falan diye, diger arkadasim sa çaktirma;dan adama asiliyordu, çok hos bir beyefendiydi, arkadasim acaba oglu falan varmidir dedi... biz onlarin hakkinda baya bir konustuktan sonra, arkadasimla lavoboya gitmek için ayaga kalktik, benim telefonum yere düstü, Koreli adam bana türkce telefonun düstü dedi ve yerden kaldirip bana verdi, ben tabi ki sok oldum, dondum kaldim, biz geri yerimize oturduk ve adama türkceyi nereden bildigini sorduk, Adam bize 4yildir is için Türkiye de yasadigini, ve Avusturya ya da is amaçli geldigini anlatti, tanrim o an aklima geldikce yerin dibine geçesim geliyor, adam meger dediklerimizin hepsini anlamis, ama Allahtan bir sey dememis of çok kötü olmustuk o an 3ümüz de Baya bir süre kendimizi toparlayamadik o an kendimizi “çok hizli konustuk, muhtemelen anlamistir“ diyerek avutmaya çalistik
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡
Twitter
Yorumları: 1,367
Konuları: 48
Teşekkür Puanı:
216
(05-04-2010, Saat: 2:15)Cheko yazdı: Avusturya da sinifla birlikte sehir disina gezi düzenledik, trenle yolculuk yaptik, tatil yapacagimiz yere trenle 2saate yetisiliyor, ben 2türk sinif arkadasimla birlikte son vagona bindim, o vagonda;da 2Koreli (bir bay ve bayan) vardi, tabi ki biz baslarda bilmiyorduk Koreli olduklarini, yanlarina oturduk, arkadaslarim dalga geçmeye basladilar, ben çekik gözlüleri sevidigim için, Cheko bak seninkiler diyip gülüyorlar di, Koreli Adam çok güzel giyinmisti, üzerinde takim elbise vardi, bayanin da öyle, ama Koreli Adam spor çoraplar giymisti, kiz arkadaslarim dalga geçtiler, takim elbise altina spor tipi çorap giymis falan diye, diger arkadasim sa çaktirma;dan adama asiliyordu, çok hos bir beyefendiydi, arkadasim acaba oglu falan varmidir dedi... biz onlarin hakkinda baya bir konustuktan sonra, arkadasimla lavoboya gitmek için ayaga kalktik, benim telefonum yere düstü, Koreli adam bana türkce telefonun düstü dedi ve yerden kaldirip bana verdi, ben tabi ki sok oldum, dondum kaldim, biz geri yerimize oturduk ve adama türkceyi nereden bildigini sorduk, Adam bize 4yildir is için Türkiye de yasadigini, ve Avusturya ya da is amaçli geldigini anlatti, tanrim o an aklima geldikce yerin dibine geçesim geliyor, adam meger dediklerimizin hepsini anlamis, ama Allahtan bir sey dememis of çok kötü olmustuk o an 3ümüz de Baya bir süre kendimizi toparlayamadik o an kendimizi “çok hizli konustuk, muhtemelen anlamistir“ diyerek avutmaya çalistik 
Off ben böyle seylere inanilmaz takarim uyumak için yattigimda bile hatirladigimda dudaklarimi kemiririm. 
Yinede güzel bir deneyim olmus bir koreliyle karsilasmak... 
Insallah sizi duymamistir
Love......Love...........Love................
Yorumları: 5,717
Konuları: 114
Teşekkür Puanı:
352
Karnim agriyor...Ay ne kadar komik ya..:img-hysterical: Özellikle Konferansa ve eniste olayina çok güldüm..Cheko seninki de çok kötü olmus..Ben hiç uyuyamazdim herhalde..  Benim çok komik hikayem yok..Rüya falan gördüm ama ...Benle hep dalga geçiyorlar.Psikolojik danismanimiz bile...
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Yorumları: 2,405
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
442
29-05-2010, Saat: 19:20
(Son Düzenleme: 30-05-2010, Saat: 12:27, Düzenleyen: dadl_u.)
Ha ha çok komik hikayeleriniz var gerçekten ay simdi çatlayacagim .:img-hysterical:
Süper hikayeleriniz var.  Akliniza geldikçe yazin.^^
김~정~훈
![[Resim: 77603138.png]](http://img819.imageshack.us/img819/5223/77603138.png)
Yorumları: 1,891
Konuları: 50
Teşekkür Puanı:
283
ya benimde annem diyo muhtesem kraliçeyi izlerken yinenmi bu çin çon lari izliyosun diyo  sonra kuzenlerim capon diyor.bende ne caponu diyorum  onlar koreli diyorum . sonra cumhurbaskani koreye gidince baban bana cumhurbaskani senin memlekete gitti dedi.benim memleket neresi dedim? koreye gitti dedi  yami evde resme koreli gibi oldum
Yorumları: 304
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
68
benim yasadigim fazla komik olmayan bir hikaye
yasadigim il biraz turistik bir il genelde çekik gözlüleri görüyorum arada sirada bir gün yine annemlerle disari çikmistik teyzemlerden gelirken çekik gözlü bir oglan görmüstüm gülmekten ölmüstüm oglan uzun saçli ve saçlarini tam ortadan ayirmisti inek gibi yapistirmisti ben böyle gülerken ilerde bir tane daha çekik gözlü gördüm bu seferki digerinin tam tersi uzun boylu yakisikliydi agzim açik kalmisti tek kelime ile
Yorumları: 3,255
Konuları: 63
Teşekkür Puanı:
456
(21-06-2010, Saat: 15:19)w.girl yazdı: benim yasadigim fazla komik olmayan bir hikaye
yasadigim il biraz turistik bir il genelde çekik gözlüleri görüyorum arada sirada bir gün yine annemlerle disari çikmistik teyzemlerden gelirken çekik gözlü bir oglan görmüstüm gülmekten ölmüstüm oglan uzun saçli ve saçlarini tam ortadan ayirmisti inek gibi yapistirmisti ben böyle gülerken ilerde bir tane daha çekik gözlü gördüm bu seferki digerinin tam tersi uzun boylu yakisikliydi agzim açik kalmisti tek kelime ile
Çok güzel bir hikaye
Buda benimki çok komik degil ama
Mayis in 20 sinde okul gezisine dogu karadenizi gezmeye gittik Okuldaki herkes benim Koreli hayrani oldugumu biliyor gezide ymek yerken yanimizdan birkaç tane japon geçti Arkadaslarimla ögretmenlerim görünce Büsra bak koreli dediler ben heyecanlandim hani nerde dedim ama bi baktim Japonlari gösteriyorlar onlar japon dedim daha israr ediyorlar koreli diye en sonunda gittim annyeonghaseyo dedim japonlardan biri bisey söyledi bilmedigim için anlamadim bakin bu japon dedim o zaman açiklama yaptim dedimki koreliler daha güzel daha yakisikli ayrica onlar çok çekik degil dedim öyle kanitladim toksa inanmiyorlardi
Yorumları: 304
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
68
Yorumları: 862
Konuları: 12
Teşekkür Puanı:
331
22-06-2010, Saat: 14:42
(Son Düzenleme: 22-06-2010, Saat: 15:03, Düzenleyen: khjlover.)
Benimkiler de pek komik sayilmaz. 
- Geçen sene 8. siniftaydim, iki arkadasim (Ayse&Beste) ve ben o siralar BOF'u izliyoruz. Ben de F4 resmini çikarttirmis ve okula götürmüstüm. Tabi kimse görmeden durmaz, iki çocuk geldi bizim siniftan, aa bunlar aynen kiz gibi dedi. Ben de o an o kadar sinirlendim ki neredeyse onu dövecektim. O an "Defol!" diye bir bagirmam vardi, çocuk korkudan kaçmisti.
- Masaüstümde yine Kim Hyeon Jung'un resmi vardi. Iki yasimdaki kardesime, "Bak, bu benim tatlim." dedim. Artik Kim Hyeon Jung'un her resmini gördügünde, "Abacim, bu senin tatlin." diyor bana.
[Cheko'nun hikayesine bittim!  ]
Yorumları: 2,209
Konuları: 44
Teşekkür Puanı:
359
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
|