yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oryuk Island (오륙도 / Oryuk-do)
Oryuk Island (오륙도 / Oryuk-do)

[Resim: orOELb.jpg]

Hakkında

Shinsundae yakınında Rising denizinin ortasındaki, uzun Oryuk adacıkları Busan'in simgesi olmuştur.
Busanlı vatandaşların, mutluluğu ve acılarını denizde yaşayan bir sahne gibi ifade ettiklerini düşünüyorum.

Oryuk adacıklarını Pangpae, Suri, Songot, Kull ve Patt adacıkları oluşturur.
Bu ismin geçmişi, deniz Pangpae adacıklarına yüksek gelgit yaptığında, ikiye bölünür, böylece altı adacıklar gibi görünüp yükselir.
Orada Patt adacıklarında bir beyaz fener, güvenli yelkenli gemilere rehberlik hizmeti verir.

Keskin, görkemli, güneşli günlerde adacıkların ana hatlarında kaçırılmaması gereken bir görüntü vardır.

Çeviri: seküre

~~~~~~

English

Rising in the middle of the sea near Shinsundae, Oryuk Islets has long been the symbol of Busan. Busan citizens think that the sea is like a living stage, expressing their happiness and sorrows.

Oryuk Islets consists of Pangpae Islets, Suri Islets, Songot Islets, Kull Islets, and Patt Islets.
The history of this name is that sea rises to the saddle of Pangpae Islets at high tide, dividing it into two, so that there appear to be six Islets.
There is a white lighthouse on Patt Islets, giving safe sailing guidance to ships.

The crisp, majestic outlines of the Islets on sunny days is a view not to be missed.

Kaynak / Source
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
[Resim: Ron1y7.jpg]
[Resim: BDLv9L.jpg]
[Resim: JnQqpn.jpg]
Mükemmel bir yer, bayildim! Kalp
시노시작
Konu için teşekkür ederiz...Onay

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
Bilgilendirme için teşekkürler. Alkis
Şu adanın güzelliğine bakarmısınız ya.. Mükemmel. Kalp Bende gitmek istiyorum ama.. cry
Konu için teşekkürler. Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
emeğinize sağlık teşekkürler Onay
P ♦ A ♦ R ♦ K J ♦ U ♦ N ♦ G M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi