yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orijinal Photoshop Dersleri (McAhMeT Farkiyla)
(27-01-2011, Saat: 19:37)McAhMeT yazdı: Ne tür bir Süslemeden bahsettigini bilmiyorum Fakat Photoshop'da basit bir sekilde Brush kullanarak güzel çalismalar yapabilirsin ;)

yeni basladigim için detaylarini bilmiyorum..
Imza yapmanin 1001 çesit yolu var en basiti photoshop'a çesitli brushlar ekleyerek yapabilirsin. Yanlis hatirlamiyorsam forumda missguard'in açtigi konuda brushlar vardi onlardan yapabilirsin. Eger yapamazsan sana bir kaç imza dersi hazirlaya bilirim ;)
(28-01-2011, Saat: 15:18)McAhMeT yazdı: Imza yapmanin 1001 çesit yolu var en basiti photoshop'a çesitli brushlar ekleyerek yapabilirsin. Yanlis hatirlamiyorsam forumda missguard'in açtigi konuda brushlar vardi onlardan yapabilirsin.Eger yapamazsan sana bir kaç imza dersi hazirlaya bilirim ;)

brushlarin nasil eklendigini bilmiyorum.
ders hazirlarsan sevinirimSmile
Ilk önce brush nasil eklenir onu anlatiyim. Hemen resimli anlatim hazirliyorum. ;)
(28-01-2011, Saat: 15:38)McAhMeT yazdı: Ilk önce brush nasil eklenir onu anlatiyim hemen resimli anlatim hazirliyorum ;)

zahmet oldu çok tesekkür ederimSmileBiggrin
Brush Ekleme
[Resim: brushekleme.jpg]
[Resim: 54455530.jpg]
[Resim: 84719874.jpg]
[Resim: 20609183.jpg]

"Brush"u nasil bulacagim diyorsan Internette bu sekilde bir çok site var "photoshop free Brush download" diye ararsan kolaylikla bulursun. ;)
verdigin bilgiler için tesekkür ederim hemen uygulayacagim Smile
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Smile
Dersler çok güzel, tesekkürler Ahmet abi. Smile
~luckystarseven
seasoning♥
Lucky*7, Ulzzang Lovers and Adviser xD
|Miss.Sometimes|
SUPER JUNIOR♥
Abokist.
Rica ederim ne demek. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi