SS501: "Sevgi ve samimiyetten dogmus 5 kisinin, özlerindeki tüm güzellikleri kesfedip, seri üretime geçip, dünyaya bedava dagitan hayir kurumu"dur.

Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
One Sentence for SS501 / SS501 İçin Tek Cümle...
|
SS501: "Sevgi ve samimiyetten dogmus 5 kisinin, özlerindeki tüm güzellikleri kesfedip, seri üretime geçip, dünyaya bedava dagitan hayir kurumu"dur.
![]()
Anlatilmaz yasanir.
![]()
Onlari anlatmaya kelimeler, cümleler yetmez öyle mükemmeller ki tanimlayacak cümle bulamiyorum. Hele o beyaz smokinler içinde tipki cennetten gelmis melekler gibiydiler.
26-08-2009, Saat: 14:41
Ss501=Kardeslik
![]()
Karga sesli yakisiklilardan olusan bir grup.
---------------------------------------------------------- Edit by OneLeN: Konuyu tartisma yaratacak sekilde dagitmayin. Eminim dinlemis olsan sesin ne demek oldugunu anlardin ![]() ♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]() ♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]() (06-09-2009, Saat: 20:25)_Asli_ yazdı:(05-09-2009, Saat: 22:47)Mé1@nKoL1k yazdı: Karga sesli yakisiklilardan olusan bir grup. Asli'ya katiliyorum siddetle. ![]()
Bende katilmiyorum sesleri müthis. Arkadas hiç dinlememis galiba.
09-09-2009, Saat: 10:39
Hayatimda gördügüm en sicak, en samimi, en farkli ve dinlemekten usanmadigim muhtesem besli :d
Birini ayri tutsamda 5 rengin hepsini seviyorum. •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|