Alone çok tesekkürler film altyazilari için emegini çok takdir ediyorum arkadasim devam et izleyecegim.

Konuyu Oyla:
Once in a Summer / 그해 여름 (2006)
|
Arkadaslar boyut için mi indirmiyorsunuz? Boyutunun büyük olmasinin sebebi piyasadaki en iyi görüntü olmasi yoksa bende az olmasini isterdim. Sizler için yükledim ama begenmediyseniz linkleri öldürmek istiyorum. Çünkü baska dosyalar yükleyecegim. Üç ay kadar bir süre bu burada kalabilir ama ondan sonra linkleri öldürecegim. Çünkü bilgisayara format atmak zorundayim. Arkadaslar anlayin beni onun için elinizi çabuk tutun. Üç ay var tabii ama silebilme olasiligim da var söylemesi benden uyarmadi demeyin.
Sevgili Ebru'nun dedigi kadar var. Gerçekten konusuyla olsun sinematografik anlatimiyla olsun gerçekten izlenilecek bir film. LBH ve Ae karakterlerin hakkini veriyor, oyunculuklariyla sizi alip götürüyorlar. Hele de LBH beni bayagi bir sasirtti. Film yeni çekim olmasa 18'lik tifil zamaninda çekmis diyecegim. :P O naif tavri yüzüne öylesine bir masumiyet vermis ki A Bitersweet Life'taki havali, karizma hallerinden eser yok. Iyi ki de yok :P
Film için de diyebilecegim tek sey zamanin akisinda kendiliginden dogan bir askin nasil savruldugunu ama askin kalpteki yerinin hiç degismedigini son anda bile bunun hatirasiyla gözlerini yumanlarin öyküsü...
Evet ya A Bittersweet Life nerede Once in a Summer nerede...
![]() ![]() LBH için yani. ![]() KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~
http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811
Film, hiçbir teknolojinin bulunmadigi, elektrik ve televizyonla yeni tanisan bir köyde basliyor ve yine orada bitiyor. Baslarda eski Türk filmi havasi var. Ikinci bölümde ise Kore'de ki rejim sikintisinin oldugu yillari anlatiyor. Birebir sahit olmasak da az çok bildigimiz ögrenci olaylari yer aliyor ki en acikli sahne orada basliyor. Gözaltina alinmalari ve o anki bakismalar, müzik feci.
![]() Mükemmel bir ask hikayesi ki oyuncularin performansi süper. Uzun zamandir elimdeydi ama digerlerini izlemekten buna bakamamistim. Bilsem çok daha önce izlerdim. Indirin izleyin arkadaslar. Pisman olmazsiniz.
Bilgiler için tesekkürler Ebru abla emegine saglik.
Izledim. Güzel bir film eline saglik, paylasim için tesekkürler ablam.
![]()
04-10-2008, Saat: 11:17
Bu filmi bende izledim gerçekten de güzeldi. Ama kizin oglani buldugunda neden kaçtigini anlamadim çok saçmaydi yaptigi kaçmayip mutlu olabilirlerdi...
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Tanitim için tesekkür ederiz.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi