yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okgye Port / 옥계항

Okgye Port / 옥계항

Bilgi Merkezi: Okgye-myeon ofisi 033-640-4605,4635
Adres: Josan-ri 1 Okgye-myeon Gangneung

[Resim: okgyeport.jpg]

Okgye tarihi boyunca; Goguryeo döneminde Wugokhyeon yada Okcheonhyeon olarak, Shilla kralı Kral Geongdeok’un hakimiyetinin 16. yılında Wughyeon olarak; Goryeo kralı Kral Hyeonjong’un hakimiyetinin 9. yılında Wugyehyeon olarak; Joseon kralı Kral Jeongjo’nun hakimiyetinin 6. yılında Wugye-myeon olarak ve 1914 yılında Okcheonwugye anlamına gelen Okgye-myeon olarak adlandırılmıştır. Okgye şehri planlama projesi (liman), 8 Mayıs 1987 yılında Şehir Planlama Kanunu’nda yasalaştırılmıştır. Halla Çimento Şirketi, aynı yılın Temmuz ayının 8’inde limanın inşasına başlamıştır. 14 Ekim 1991 yılında ticaret limanı olarak belirtilmiş ve açılmıştır.
Bu, bir çimento nakliyatı limanıdır. Okgye Limanı, josan-ri 1 Okgye-myeon’da bulunmaktadır. Donghae Expres Karayolunu ya da 7 no’lu ulusal yolu kullanırsanız, arabadan çok güzel liman manzaralarını izleyebilirsiniz.
Liman içindeki su alanı 5,550,690 metrekaredir. Suyun fazla olduğu alan ise 246,000 metrekaredir. Liman bu alanda çimento endüstrisini (Halla Çimento) geliştirmek babında bir köprü rolü oynamaktadır.
Yetkili personelin dışında hiç kimse bu alana giremez. Limana girmeseniz bile, ulusal yoldan arabanızın içinde izleyebileceğiniz liman faaliyetleri öğrencilere endüstri tecrübe dersi olarak çok iyidir. Jusucheon’da, liman tarafında akan suya dökülen somon balıklarının gelişini görebilirsiniz.

Çeviri:sark_gunesi

English:

Info Center : Office of Okgye-myeon 033-640-4605, 4635

The history of Okgye is that it was called Wugokhyeon or Okcheonhyeon in Goguryeo, Wugyehyeon in the 16th year of King Geongdeok of the Shilla dynasty, Wugyehyeon in the 9th year of King Hyeonjong of the Goryeo dynasty, Wugye-myeon in the 6th year of King Jeongjo of the Joseon dynasty, and Okgye-myeon in 1914 meaning Okcheonwugye.
Okgye city planning project (port) was approved in accordance with City Planning Law in May 8, 1987. Halla Cement started to construct the port in July 8 of the same year. It was designated as a trading port in October 14, 1991 and opened.

It is a port to transport cement. The location of Okgye Port is Josan-ri 1 Okgye-myeon. Driving on Donghae Express Highway or national road 7, you can take a good view of the port from the car.
Area of the water inside the port is 5,550,690㎡. Area of the quiet water is 246,000㎡. This port plays a role of bridgehead to develop the cement industry (Halla Cement) in this area.
Authorizes personnel only can enter this area. Even though you don’t enter the port, the port facilities you can look down in the car on the national road are very nice as the industry experience course for students. You can see fall salmon come back in Jusucheon flowing by the side of the port.
[Resim: okgyeports.jpg]
[Resim: okgyeportt.jpg]
[Resim: okgyee.jpg]
Tanıtım için teşekkürler. Onay
Song II Gook Ve Papatya

Harika bir liman gerçekten de.Onay
Tanıtım için teşekkürler. 
Tanıtım için teşekkürler. Smile
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(02-10-2009, Saat: 16:11)elif35.5 yazdı: [Resim: okgyeport.jpg]
Donghae Expres Karayolunu ya da 7 no’lu ulusal yolu kullanırsanız, arabadan çok güzel liman manzaralarını izleyebilirsiniz.

Görevliler dışında girişin yasak olduğu bir liman. Donghae Expres Karayolu'ndan veya 7 No'lu Ulusal Yol'dan liman manzarası bu olsa gerek. Teşekkür ederiz...Onay
Somon balıklarını görmek için gidilebilir. Smile Tanıtım için teşekkürler Elif.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Çok temiz bir liman ayrıca çok eski de bir tarihi var önemli bir yer olmalı. Onay
Tanıtım için teşekkür ederiz ablacığım. Opucuk
Bunlar da benden olsun. Kralgul

[Resim: s66qkw.jpg]

[Resim: 25f0d3b.jpg]

[Resim: idc3te.jpg]
Tanıtım için teşekkürler. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi