yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh Won Bin Fan Club / Oh Won Bin Sevenler Kulübü [Turkish The Way]
Önceden Won Bin'in sadece sesini severdim ama simdi onu herseyiyle çok seviyorum Opucuk
(09-03-2010, Saat: 20:49)GamzeninAski yazdı:
(09-03-2010, Saat: 1:25)beril-tastepe yazdı: bu arada sen hangi sarkilari ariyorsun?atacak olan var mi demissin Smile ben hazirim

Ft Island in sarkilarini pek bilmiyorum ama Cling diye bir sarkisi var won bin orda rap yapiyor çok hosuma gitti Smile Ft Island in sarkilarinda won binin rap yaptigi sarkilar siz daha iyi bilirsiniz atarsan çok güzel olur yaBiggrin

Atabilirim hepsini tabiiki..
Bu arada askim elden gdiyo Sad
Akai Ito ~
Tamam canim bu arada askin elden gitmiyor tam baglanacakken baska oppa buldum kendimeBiggrin
benide üye edermisiniz??Gozlukgulmek
!!KimBum FC !!
-Lee min ho fan clup -
SS501 FAN CLUP-Shinee FC<3 Oh Won bin <3
Ft İsland fan Clup! D-na~ fan clup* (*F.CUZ*)

P.D LOVE ~~

Benide üye edermisiniz arkadaslar Opucuk
(18-03-2010, Saat: 18:05)minho.gizem yazdı: Benide üye edermisiniz arkadaslar Opucuk

(17-03-2010, Saat: 20:38)kimbum.bilge! yazdı: benide üye edermisiniz??Gozlukgulmek

Ikinizde listeye eklendiniz aramiza hosgeldinizOpucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(16-03-2010, Saat: 20:57)beril-tastepe yazdı:
(09-03-2010, Saat: 20:49)GamzeninAski yazdı:
(09-03-2010, Saat: 1:25)beril-tastepe yazdı: bu arada sen hangi sarkilari ariyorsun?atacak olan var mi demissin Smile ben hazirim

Ft Island in sarkilarini pek bilmiyorum ama Cling diye bir sarkisi var won bin orda rap yapiyor çok hosuma gitti Smile Ft Island in sarkilarinda won binin rap yaptigi sarkilar siz daha iyi bilirsiniz atarsan çok güzel olur yaBiggrin

Atabilirim hepsini tabiiki..
Bu arada askim elden gdiyo Sad

Eger bunu benim için söylediysen dert etme Onay Won Bin benim için her zaman ikinci sirada Opucuk
Benide üye eder misiniz??????AllahraziAllahraziAllahrazi

Üye ettiginiz için çok tesekkür ederim.....
!!KimBum FC !!
-Lee min ho fan clup -
SS501 FAN CLUP-Shinee FC<3 Oh Won bin <3
Ft İsland fan Clup! D-na~ fan clup* (*F.CUZ*)

P.D LOVE ~~

Merhabalar,Won bin'in fanina halede üye olmadigim için kendimden utaniyorum .Gruptan ayrilmasina çok üzülmüstüm simdi burda onun faninda olmak istiyorum. beni alirsaniz sevinirim. Opucuk
(19-03-2010, Saat: 17:41)khj yazdı: merhabalar,won bin'in fanina halede üye olmadigim için kendimden utaniyorum .Gruptan ayrilmasina çok üzülmüstüm simdi burda onun faninda olmak istiyorum. beni alirsaniz sevinirim. Opucuk

Imzana Wonbin Fan Klup diye yazarsan eklerim.Onay
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi