yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh Won Bin Fan Club / Oh Won Bin Sevenler Kulübü [Turkish The Way]
Oiyy! O ne ya? Kalp
Kedi çok tatli,ama uzaktan seviyim ben onu! Biggrin
Tesekkürler. Smile
Ya bir insan bu kadar tatli olmak zorunda mi yaa. Kalp

benide ekleyin lütfen
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !
Benide eklermisiniz lütfen ? =D
I love BIGBANG.
Won Bin Twitter'a çok çabuk alisti. Smile
Tam olarak ingilizce çevirilerini bulamadim ama Won Bin Twitter'da sik sik oynadigi müzikaldeki arkadaslariyla konusuyor.Geçenler de FT Island bateristi Minhwan ile konustu. ^^
Minhwan onu takip ettigini söylemis.Won Bin de Minhwan'a ""Maydonoz~>_<" diye tweet atmis.Min, neden geç cevap verdigini sormus.Won Bin de provalarinin geç bittigini söylemis ve MEMORY In FTISLAND hakkinda sorular sorup onlari destekledigini belirtmis.Minhwan da Won Bin'e bulusalim demis. Smile

Binnie,seni çok mu çalistiriyorlar? Dodgy
Opucuk
Min ile konusmasi güzel... Memory In FT ISLAND için söyledikleri de güzel...Biggrin
Her sey yolunda görünüyor... Umarim böyle devam eder. Onay

Tesekkürler. Smile
Bir sey soracagim.Korea-fans üyelerinden korede olanlar var acaba onlara söylesek Wonbinin yeni albümün sarkilarini bulamazlar mi? Burada yoksa bile orada kesin vardir diye düsünüyorum.
Evet orada kesin var. Melisa diye bir abla var. Geçen FT'nin albümlerine bakiyordu..Aglaelsalla
Iste söyleyelim zahmet olmazsa baksin siteye yüklesin.
benide ekleyin
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi