yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh Won Bin Fan Club / Oh Won Bin Sevenler Kulübü [Turkish The Way]
(16-09-2011, Saat: 22:35)caner yazdı: Ama sevinmek mi üzülmek mi gerek bilemedim oyunculuk sektörüne geçenlere ne oldugu belli.

Benim de korkularim var, ama söyle düsünelim. Won Bin müzikalde kendini daha çok gelistirecek ve bize harika sarkilar söyleyecek. Ama bir dizide basrol olsaydi ben de çok üzülürdüm sanirim.
Ama simdi üzülmeyelim, Won Bin kendini korur. ^^
Hayirlisi olsun insallah.Smile Bencede simdi üzülmeyelim.Smile Kalp

Ben patlama yasadim su an! Biggrin Kalp krizinden ölebilirim. Yalan ve ya kötü haber.. Umrumda degil. Resimleri gördükçe Sarhos oluyorum! Biggrin
Harika yaaa!

Her sey için tesekkürler! Yeni Albüme az kaldi! Happy0064
(16-09-2011, Saat: 19:46)primadonna yazdı: Tik! ^^

Tanitim videosunu da buldum, içiniz rahat olsun, müzikalde ;)

Ben de baska bir sitede daha görmüstüm. Won Bin'imiz Sonunda solo olarak iyice isiniyor Smile Yavas yavas çok daha isler basaracaktir Smile

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
(23-09-2011, Saat: 23:30)m-ed yazdı:
(16-09-2011, Saat: 19:46)primadonna yazdı: Tik! ^^

Tanitim videosunu da buldum, içiniz rahat olsun, müzikalde ;)

Ben de baska bir sitede daha görmüstüm. Won Bin'imiz Sonunda solo olarak iyice isiniyor Smile Yavas yavas çok daha isler basaracaktir Smile

Oppaa basarirsin sen.Kalp Seni ço...k seviyorum biricik oppam.Kalp

Yarin yeni albüm! Kendimi yedim 2 gündür! Biggrin Ama umarim hemen internete koyulur. Yoksa geçen oldugu gibi 1 ay kaldiktan sonra eklemezler... Ve biz albümün taeserini da izlemedik ya? O.O Her neyse merakla bekliyorum!
büyük ihtimalle geçen seferki gibi olacak suan Japonya'da müzik marketlerinde var zaten malum saat farki ne klip var ne sarki ortada bence nete ne zaman düsecegi de meçhul.
[Resim: tumblrls8h6hzaw61qzdc8i.jpg]

[Resim: fsfgdfg.jpg]
Off! Yine 1 ay bekliyecegiz öyle! Dodgy Undecided
[Resim: tumblrls232wmizb1qh639l.jpg]
Heartstrings'den Won Bin, Minhyuk,Yong Hwa ve Sehyun ile birlikte.Kisaca The Stupid.Umarim konulmamistir. ^_^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi