yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady (2010) [TAMAMLANDI]
Kolay gelsin Zeynepcim. Güzel dizi Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Acayip çok merak ediyorum,çok tatli çocuklar var yanlis görmediysem ki bu aralar çocuklu kadinlarin hikayeleri moda sanirim.
Ve Chea Rim de hep kendinden küçük erkeklere asik oluyor hahhh.Dal ja"s Spring dizisinde de actörün yasida küçüktü hikayede.
Zeynep hayretler içinde kaliyorum,hangi birini nasil çevireceksin,tebrik ediyorum seni.
Kolay gelsin.
Bir Super Junior fani olarak çevirisini sabirsizlikla bekliyorum..Durtuk
bence çok güzel bir dizi Onay
Emeginiz icin Tesekkürler..kolay gelsin SmileSmile

Sevdigim iki kisi birden oynuyor chae rim ve si won kalpten gidebilirim Dal ja's springi daha yeni izledim 2 gün oldu biteli bu kadini çok seviyorum Opucuk Park han byul olmasaydi iyi olabilirdi Se7en konusu yüzünden biraz sinir oluyorum kendisineBiggrin
dal ja's spring dizisini izledim chea rim ve lee min ki orda harikalardi... eminim bu dizi de çok güzeldir... gerçi 22 martta basliyor artik ne zaman çevirisi yapilir bilmiyorum ama dört gözle bekliyorum... Zeynepcigim kolay gelsin ve tesekkür ederim bizi bu diziyle tanistirdigin için... Kalp Allahrazi
sorry I love you / Autumn Tale
a love to kill / boys over flowers
Bad Love / Delightful Girl Choon Hyang
Cain And Abel / Witch Amusement
Dal Ja’s Spring / You’re Beautiful
Green Rose / Get Karl! Oh Soo Jung
Pasta / Stars Faling From The Sky
My Girl / Hello My Teacher
Wonderful Life / Saraydaki Mücevher
Terroir / Winter Sonata
The Devil / What Star Did You Come From?

Kolay gelsin güzel olacagini hissettimOnay
Suju'mun en centilmen ve bir o kadar yakisikli üyesinin dizisini dört gözle bekliyorum Onay Kolay gelsin çeviride. Smile
Harikasin Zeynep'cim ya Siwon'un bir dizisi oldugunu ögrendigimde keske Zeynep çevirse diye düsünmüstüm. Dileklerim kabul olmus bile, ne diyeyim. Allahrazi Biggrin
Güzel bir diziye benziyor.Emekleriniz için simdiden tesekkürler.
Simdiden basarilar. Siwon için izlemek istiyorum bu diziyi, ve bizim ekibimizin çevirmesi gerçekten çok sevindirdi beni Smile
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi