yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady / 오 마이 레이디 (2010)
Fotograflar ve yorumlara bakilirsa çok güzel bir dizi. Ayrica küçük kizin fotograflari çok sekerdi. Bu diziyi izlemeye karar verdim. Paylasim ve fotograflar için tesekkürler. Smile
Güzel bir diziydi. Yoon Kae çok tatliydi.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Yorumlara bakarak, diziyi en kisa zamanda izlemeye karar verdim. =)

Diziyi yeni bitirdim,ve çok begendim Onay Izledigim en güzel diziler arasinda yerini aldi..Konusu çok güzeldi,askin yasi yoktur lafina tam oturmus dizi Sarhos Oyuncu seçimleri çok iyiydi bence..Siwon'u dizi sayesinde tanidim Biggrin Tam puan veriyorum Biggrin
Ayrica küçük kiza bayildim,o nasil bir tatliliktir ya Biggrin
Izlemeyen arkadaslara siddetle tavsiye ederim Onay
Bugün bitirdim.
Çok begendim ama tas gibi Siwon ile Ajumma'yi da hiçbir sekilde yakistiramadim. Yok yani doga kanunlarina ters bir olay gibi. Yu Ra güzel kizdi ama gicikti onunla da olmasini istemedim ama Ajumma da olmamaliydi. Hiç olmazsa Ajumma biraz güzellesseydi.Biggrin
Ye Eun çok ama çok tatliydi. Monitörü kirip yanaklarini koparasim geldi...Opucuk Ama keske sonunda söyle iki üç cümle duysaydik ondan.
Final çok basitti madem bu kadar basit birakacaktiniz öpüsme de koymasaydiniz...cry
Bu dizi ilginç bir seyredeyim.2 hafta sonra sinavim var stresten kurtulurum biraz.Finansal matematik,tahvil bono nedir sizden çektigim.Bir kurtulsaydim sizden.Bu dizi yi izleyeyim de biraz kafam dagilsin.Komik bir dizidir umarim.
(24-07-2011, Saat: 5:14)sule5353 yazdı: Bugün bitirdim.
Çok begendim ama tas gibi Siwon ile Ajumma'yi da hiçbir sekilde yakistiramadim. Yok yani doga kanunlarina ters bir olay gibi. Yu Ra güzel kizdi ama gicikti onunla da olmasini istemedim ama Ajumma da olmamaliydi. Hiç olmazsa Ajumma biraz güzellesseydi.Biggrin
Ye Eun çok ama çok tatliydi. Monitörü kirip yanaklarini koparasim geldi...Opucuk Ama keske sonunda söyle iki üç cümle duysaydik ondan.
Final çok basitti madem bu kadar basit birakacaktiniz öpüsme de koymasaydiniz...cry

aynen katiliyorum bütün söylediklerine, biraz giyim saç makyaj degistirselerdi bari daha güzel olurdu. bide sonunu hiç begenmedim, insan güzel bi final yapardi, evlenselerdi bari. Ye eun'u her gördügümde Ayy Allahim ne kadar tatli yemek istiyorum dedim keske oda konussaydi dedigin gibi ;)
Izlemeye basliyorum simdi. Smile
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Ayyyy çok güzeldi sasirtici sahneleri çoktu. Izleyin pisman olmazsiniz.Biggrin
Diziyi az önce bitirdim ve genel bir yorum yapmak istiyorum elbette..
Güzel ve kendini izlettiren bir diziydi..
Fakat güzel oldugu için izlettiren bir dizi oldugunu düsünmüyorum..
Kötü müydü? Onada hayir elbette!
Fakat konu çok kisirdi..Ve romantiklik adina pek birsey yoktu ilk defa içinde romantikligin bu kadar az oldugu bir kore dizisi izledim..
Belki bisey olur diye hep bir ümitle bekledim ama esas oglan ve acumma nin tek bir yakinlasma sahnesi oldu.. Smile
Ama bu diziyi izlettiren neydi ?
O küçük kiz nedir yarabbim yaa bir melek resmen oy ölünür ona yaa Smile
Esas oglan desen yikiliyor zaten..karakter olarakta çok iyiydi..kötü oyuncuyuda çok iyi oynamis Biggrin
Acumma hem güzel hem tatliydi kizida çok sevimliydi..
Ama oküçük kizdan bir baba kelimesi duyamadim ya çok kizdim yaa hep o ani bekledim ve gelmedi..
Nasil bir kez olsun baba dedirtmezler o kiza anlamiyorum..sadece bir kere ihh dedi tamam manasinda çocuga o kadar Sad

Su kore dizilerinde en gicik oldugum olayda su gazeteciler yerden yere vurasim kan içinde birakasim geliyor onlari ama kimse bisey yapmiyor demiyor ya çileden çikariyorlar beni.. Testere
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi