yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O’sulloc Museum
Bye 
O’sulloc Museum

Tanıtım

O'Sulloc Müzesi, Jeju Adası'nda bulunan, Seongwandawon yakınlarında Kore'nin geleneksel çay kültürü hakkında ziyaretçilerine bilgi verir. O'Sulloc sözcüğündeki ''O'' takdir ve zevk anlamına gelmektedir. Aynı zamanda ''Sulloc'' sadece köken demektir. Çayın kökenini temsil eder.
İlk olarak Eylül 2001 yılı içinde açılan müze, Kore'de yaygın olarak bilinir.
Binanın tamamı yeşil bir çay bardağı şeklindedir. Batı ve Doğu kültürleri ve geçmiş geleneklerini modern dünya için uyumlu hale getirmek istemektedir.
O'Sulloc müzesindeki ziyaretçiler sadece benzersiz O'Sulloc çaylarının tadini çıkarmakla kalmaz, ayni zamanda kapalı bahçedeki lotus göletinin yanında rahatlayabilirler. Binanın ikinci katında bir gözlem evi bulunuyor. Böylece ziyaretçiler yakındaki yeşil çay alanlarını ve çevresindeki peyzaj manzarasının keyfini sürebilir.

Website: http://www.osulloc.com/main.jsp
Adres:
425, Sinhwayeoksa-ro, Andeok-myeon, Seogwipo-si, Jeju-do
제주도 서귀포시 안덕면 신화역사로 425

English

Introduction

The o’sulloc Museum, located on Jeju-do Island near Seogwangdawon, teaches visitors about Korea’s traditional tea culture. The “o” in “o’sulloc”, means to appreciate and enjoy, and it also stands for the origin of sulloc, only sulloc, and of sulloc tea.
The museum, which first opened in September 2001,is widely known in Korea. The entire building takes the shape of a green tea cup. It seeks to harmonize the cultures of the West and East, and past traditions with the modern world.
At the O’sulloc Museum, not only can visitors enjoy unique o’sulloc teas, but they can relax next to the lotus pond in the indoor garden. The second floor of the building has an observatory, so visitors can enjoy the views of the nearby green tea fields and the surrounding landscape.

Homepage http://www.osulloc.com/main.jsp
Address: 425, Sinhwayeoksa-ro, Andeok-myeon, Seogwipo-si, Jeju-do
제주도 서귀포시 안덕면 신화역사로 425

Kaynak / Source

[Resim: O8bgFle.jpg]
[Resim: 3261O9.gif]
Konu için teşekkürler, fotoğrafların devamını bekliyoruz.
Ay Burçin'im ellerine sağlık. Opucuk Bir gün senle biz de gidelim hem göleti falan varmış biraz rahatlarız canım. hysterical
(04-10-2011, Saat: 1:34)kore-fan yazdı: Ay Burçin'im ellerine sağlık. Opucuk Bir gün senle biz de gidelim hem göleti falan varmış biraz rahatlarız canım. hysterical

Ne iyi olur değil mi Nuniş? Sen Kangin'i alırsın, ben Kyu'yu. Gel keyfim gel. Biggrin
(04-10-2011, Saat: 1:36)pirinç keki yazdı:
(04-10-2011, Saat: 1:34)kore-fan yazdı: Ay Burçin'im ellerine sağlık. Opucuk Bir gün senle biz de gidelim hem göleti falan varmış biraz rahatlarız canım. hysterical

Ne iyi olur değil mi Nuniş? Sen Kangin'i alırsın, ben Kyu'yu. Gel keyfim gel. Biggrin

He valla ama ayı Kangin ile ben göleti taşırırız. hysterical Sonra da al başına belayı neyse canım Kangin bir idol olduğuna göre parası da vardır herhalde. Biggrin
Rica ederim. Smile
Çok güzel bir yermiş. Tanıtım için çok teşekkürler. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
O’sulloc Museum
Address: 425, Sinhwayeoksa-ro, Andeok-myeon, Seogwipo-si, Jeju-do
제주도 서귀포시 안덕면 신화역사로 425

pirinç keki

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansTourism
Teşekkür ederiz. ^_^