yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NU'EST (뉴이스트)
Beni de ekler misiniz açılınca fan'a .D
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
(08-04-2012, Saat: 17:30)[Violet*] yazdı: Aron. Abaza Benimsin. Kalp
Kız seni yolarım. Başkasını bul. Ren çok tatlı al o senin olsun. Biggrin
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
Fan açılınca beni de ekleyin? ^^
[Live HD 720p] 120413 - NU'EST - Face - Music Bank

http://www.youtube.com/watch?list=UUjzFP...xp9-lxljSo

Ren pembe külotlu çorap giymiş. Biggrin
http://www.youtube.com/watch?v=jru7UXY-m...=endscreen

Bu video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim. hysterical
Şahsen 5. dakikadan sonra dans eden kızları görünce gülmekten çatlayacaktım. Nu'est çok mütevazi sevecen geldi bu videoyu izledikten sonra daha bir sevdim. Biggrin
Daha çok yeniler umarım başarılı olurlar. Onay

Fan açılırsa mutlaka beni de ekleyin. Smile
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

Benim doğru düzgün çıkışından önce takibe başladığım ve hala devam ettiğim. Noonaları olduğum grup NU'EST bir ayını doldurdu.
Grubumuz çok şeker ve yetenekli beş kişiden oluşuyor. Çıkış öncesi pek dikkat edilmese de çıkıştan sonra baya beğeni topladılar. Kızların ilgisini çektikleri kesin. Yavrucuklarımın bir yılını - beş yılını - on yılını falan görmek dileğiyle.
Noonanız sizi seviyor... ♥♥♥♥

NU’EST 1. ayı ve hayranları için mesaj yolladı.

[Resim: whitetiger5903564078454.jpg]

Wah! Çıkış yapalı bir ay oldu. Bu uzun. ㅠㅠ Uzun çünkü dokunaklı. Hepinize teşekkürler, biz etkinliklerimizde mutlu olduk ve eğlendik.ㅠㅠ Teşekkürler. Sizi seviyorum. Gelecekte bizi aldatmayın!! Herkese çok teşekkürler ve sizi seviyorum. Gelecekte çalışkan NU’EST olacağız. Bbyong ☆

Saçma bir çeviri yaptım. Kusura bakmayın. Biggrin

Yollanan Yer: BaekHo Me2day

Korece:

와우! 데뷔한지1달 ! 벌써이렇게되다니ㅠㅠ감격의눈물 흑흑 여러분덕분에 저희가 이렇게 기분좋고 재밌게 활동할수있어요ㅠㅠ 감사합니다 사랑해용 앞으로도 바람피기없기예용!! 여러분 정말너무감사드리고요 사랑해용 앞으로 더 열심히하는뉴이스트가되겠습니다 뿅☆ |

İngilizce Çeviri:

Wah! It’s been a month since debut ! It’s already this longㅠㅠTearing because of touched. Thanks to all of you, we can do our activities happily and enjoying itㅠㅠ Thank you, I love you. Don’t cheat on us in the future!! Everyone thank you so much and I love you. We’ll be NU’EST who working hard in the future. Bbyong ☆
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
1. ay. Yourock Şarkılarını sıkça dinliyorum, eğlenceli ve ilgi çekici bir grup. Abaza
Açılacak fana beni de ekler misiniz?
SS501♡ Your choice drop it on me.
[Resim: Ah46b.gif]

Sen ve ben çok iyi anlaşıyoruz; Çünkü ikimizde beni çok seviyoruz. Garfield
[Resim: umFw7.png]

Face klibini rastgele izledim ve dikkatimi çeken ilk şu oldu 4 erkeğin arasında bu sarışın kızın ne işi var ? Ama sonra öğrendim acayip kıza benziyor, resimleri gördükçe bile tereddüte düşüyorum. Smile

Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°
Anoom yavrularımın 1. ayı kutlu olsun. Kalp Daha beraber nice aylara, nice senelere inşallah. Angel Sizi çok seviyorum. Kalp Opucuk
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

1. ayımız kutlu olsun. Opucuk
Ama 1 ay daha ne ki? Nice seneleri kutlayacağız biz. Abaza

one in a million

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi