20-01-2012, Saat: 18:54
(Son Düzenleme: 21-02-2012, Saat: 6:24, Düzenleyen: sean_paul_sense.)

Konuyu Oyla:
NU'EST (뉴이스트)
|
Grubu sevdim çok tatlılar ama bayağı küçüklermiş.
![]() ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
MinHyun çok yakışıklıymış ya. Bu grubu tuttum hadi bakalım ne olacaklar merak ediyorum.
![]() ? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
Kilo ve boyları ilk mesaja eklenmiştir. MinHyun'un öyle görünmesine bakmayın boyu 183'müş. Şimdi çıkan haberlere gelelim.
![]() Ren'in cinsiyetinden kuşku duymaya baslamışlar. Teaser resminde kız gibi görünüyormuş. Bunun üzerine '' Bir erkek grubunda kız mı?'' ve '' Ren bir kız'' gibi sözler dolanmaya başlamış. ![]() MinHyun'u Lee Jun Ki'ye çok benzetiyorlarmış hatta ikiz kardeş bile diyorlarmış. Grup resimlerinin yayınlanmasından sonra hayranlar MinHyun için Lee Jun ki'nin ikiz kardeşi veya küçük hali demeye başlamışlar.
Sıra üyeleri tanımlamak için kullanılan cümlelerde.
JR: Saf, masum bir görüntüsü arkasında güçlü bir karizma. MinHyun: Keskin ve entelektüel cazibesi ile muhafazakar bir adam. Aron: Bayanların sevdiği romantik bir adam. Aron pürüzsüz ve doğal çekiciliğini nasıl kullanacağını biliyor. BaekHo: Seksi ve gerçek sadakat ile erkeksilik. Ren: Metro seksüel cazibesi ile öngörülemeyen sevimli adam.
Üyeler dikkatimi çekti. Bekliyorum çıkışlarını. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
BaekHo Me2Day Paylaşımı
![]() Happy Pledis ![]() + Resmi Site Cafe Daum Facebook Sayfasi Youtube ME2DAY (BaekHo) İlk mesaja eklenmiştir. Siz de takip edin. ^^
25-01-2012, Saat: 22:02
(Son Düzenleme: 21-02-2012, Saat: 5:26, Düzenleyen: sean_paul_sense.)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi