yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja'nin Intikami Filmine Istanbul'dan Gelmek Isteyenler
Eger kimlige falan bakarlarsa ben giremem filme zaten küçük gösteriyorum 17 olduguma bile inanmazlar sanirim. Saskin Nautilus'te böyle bir filme gitmistim ve girememistim. Aglama
(07-01-2010, Saat: 22:59)^elif^ yazdı: Eger kimlige falan bakarlarsa ben giremem filme zaten küçük gösteriyorum 17 olduguma bile inanmazlar sanirim. Saskin Nautilus'te böyle bir filme gitmistim ve girememistim. Aglama

Sende biraz makyaj yap büyük durursun. Biggrin
Ya çogu kisi cumartesi geliyor.Arkadaslar pazar günü gelecekler nerdesiniz ? Smile
(08-01-2010, Saat: 11:22)hei_lee88 yazdı: Ya çogu kisi cumartesi geliyor.Arkadaslar pazar günü gelecekler nerdesiniz ? Smile

Hayatim pazar günü 7 kisi geliyor ben de dahil.
Ve Pazar günü ögleden sonraki seanslar 13:30 ve 15:30 da var sanirim 13:30 yapariz eve gitmek içinde fazla geç karanliga kalmayalim. Smile
Ben de pazar geliyorum + ablam amalist'te. Biggrin
...

TVXQ5
Ya ben gitmemeyi düsündüm çünkü biletix'de çalisan arkadasim ile konustum içeri almazlar falan dedi..18 yas siniri yüzünden bir de olmazsa soul kitchen'a giderim diyordum ya sinema biletini aldiktan sonra girememek var yani o olmazsa o olmuyor. T__T 1 sene daha büyüyüp öyle mi katilsam napsam size hiç bilmiyorum. Aglama
Gelsem mi , gelmesem mi çok kararsizim yani..
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥
Selam arkadaslar

NOT: ÇOK ÜZGÜNÜM AMA 18+ YAS SINIRI VARMIS

1. grup güngören cinebonus kaleye gelenler ( simdilik)
hei-lee88
Nora-Pena
mavi okyanus
amalist
ei-chan
swd (hero : ))
nisa-jth

Seans saati: 13:30
Bulusma noktasi ve saati: Sinema girisi ve 12:00

Yas sinirina bakarlar mi bakmazlar mi bilemiyorum.
Sorunuz varsa sorunuz. Smile
Ya ben de gelmek istiyorum ama oralara kadar gidemem iste. Sad Zaten tüm hafta sonu Bakirköy'de olucam kitap alisverisi falan anca orada gidebilirim sinemaya ama sizlede gitmeyi çok istiyordum ya. Sad Aglaelsalla
(08-01-2010, Saat: 20:31)aygul yazdı: Selam arkadaslar

NOT: ÇOK ÜZGÜNÜM AMA 18+ YAS SINIRI VARMIS

1. grup güngören cinebonus kaleye gelenler ( simdilik)
hei-lee88
Nora-Pena
mavi okyanus
amalist
ei-chan
swd (hero : ))
nisa-jth

Seans saati: 13:30
Bulusma noktasi ve saati: Sinema girisi ve 12:00

Yas sinirina bakarlar mi bakmazlar mi bilemiyorum.
Sorunuz varsa sorunuz. Smile

Ayrica amalist'in (yani ablam) bir arkadasi da geliyor kesin.Bir taneside belki gelebilir o aksam belli olur.Yani 2 kisi fazladan sayalim Smile
...

TVXQ5
(08-01-2010, Saat: 20:09)Cey~ yazdı: Ya ben gitmemeyi düsündüm çünkü biletix'de çalisan arkadasim ile konustum içeri almazlar falan dedi..18 yas siniri yüzünden bir de olmazsa soul kitchen'a giderim diyordum ya sinema biletini aldiktan sonra girememek var yani o olmazsa o olmuyor. T__T 1 sene daha büyüyüp öyle mi katilsam napsam size hiç bilmiyorum. Aglama
Gelsem mi , gelmesem mi çok kararsizim yani..

Bir kere benim yigenimde 18+ yas sinirina gitmisti bileti ablasi almis sonradan demisler ki ya para iyadesi ya baska bir filme girin.
Yani biletin yanmaz bunu afm demis. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi