yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja'nin Intikami Filmine Istanbul'dan Gelmek Isteyenler
(27-12-2009, Saat: 13:19)ei-chan yazdı:
(27-12-2009, Saat: 1:51)hei_lee88 yazdı:
(27-12-2009, Saat: 1:47)_Merve_Goong yazdı:
(27-12-2009, Saat: 1:43)hei_lee88 yazdı: Ben filmin içerigine hiç bakmadim neden yas engeli koymuslar çok mu uygunsuz bir filmmis ki ? Smile

Fazla siddet içeriyor film..

Evet baktim simdi netten testereden daha beter ölüm sahneleri varmis adamlarin bagirsaklarini çikarma v.b sahneler öyle ise bence'de yas sinirlamasi gayet yerinde olmus. Smile

Ama en azindan +13 falan olsaydi +18 ne ? Durtuk Ben giderim ya. Biggrin

Kesinlikle katiliyorum.Ama bence kimlige falan bakmazlar, iki-üç ay için bizi mi kiracaklar dimi ? Biggrin Ama alirlar içeri diye düsünüyorum, abim "zaten bakmiyorlar ki" dedi bana çünkü, yine de Insallah gidebiliriz..
!!!
...
!!!
...
Keske 15 tatil'de olsaydi ben de izlemek istiyorum. Sarhos
Filmin zamani iyice yaklasti ben ve kuzen iyi bir plan yaptik. Biggrin Film için tek sorun yasimizin 15 olmasi. Aglama Buna bir çözüm bulan var mi ? Varsa paylassin lütfen yastan dolayi Bi Rain'i dev ekranda izlemenin ve Korea-Fans ailesiyle tanismanin firsatini kaçirmak istemiyoruz. Yardim
Merhaba arkadaslar Smile

Arkadaslarimizin yarisi avrupa yakasinda diger yarisi ise anadolu yakasinda oturuyorlar.
Kimi cumartesi diyor kimi ise pazar.
Bunun için en iyisi iki gün yapmak. Birgün yarparsak kimse gelemiyecek onun için iki gün yapiyorum.

1. GRUP
Cumartesi öglen yada ögleden sonra ( sinema seanslarina göre degisiklik olabilir)

YER: Kadiköy Cinebonus Nautilus

ADRES: Fatih C. N:1 Tepe Nautilus AVM Kadiköy - Istanbul

2. GRUP
Pazar öglen yada ögleden sonra (sinema seanslarina göre degisebilir)

YER:Gungoren Cinebonus (Kale)

ADRES: Londra C. N:89 Güven M. Güngören - Istanbul

Arkadaslar kim hangi gün ve hangi saat araligi müsaitse, gelmek istiyorsaniz ve buraya yazarsaniz
Ona göre bir sayi belirleyip biletleri ayirticam. Biletler film baslamadan 1 saat önceden satin almamiz gerekiyor. Bulusma yerini sayimiz belli olduktan sonra buraya yazicam.
Biletleri 1 saat önceden satin alcagimizdan dolayi 1 yada 2 saat önceden bulusup birbirimizle tanisiriz, sohbet ederiz ve gezeriz
Smile

HEPINIZIN GELEBILMESI VE HOS VAKIT GEÇIREBILMEMIZ DILEGIYLE...
Ben ve kuzenim Ji Eun Yi cumartesi sabah Kadiköy'de deneme sinavina giricez.Saat 09:00 da giricez.Sinavdan çikista'da öglen seansina gelmek istiyoruz.Yani 1.grup olucak. Onay
Inanmiyorum kale diymi ? Ben de zaten kalenin orda oturuyordum baya yakinima düstü. Smile Ben aksilik olmazsa pazar günü ordayim. Smile
Ben Güngören'e çok yakinim ya.Umarim gelebilirim.
Of ya benim için kötü oldu bu. Sad Sanirim gelemem.Ailem bilmedigim bir yere göndermek istemiyor. Gidenlere eglenceler diliyorum, ben de artik sonra giderim. Sad
!!!
...
!!!
...
Bana'da pazar uyar kaleyi biliyorum çok yakin bize. Onay
Ben 2. Grupta gelmek istiyorum hem evim çok yakin hem de dersanem sabah. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi