06-07-2012, Saat: 5:30
![[Resim: k2KyJ.png]](http://i.imgur.com/k2KyJ.png)
|
Night06 Works and Requests / Night06 Çalışmaları - İstekler
|
|
Arkadaşlar bizde isteklerimizi artık böyle vereceğiz ;
İstenilen : (Avatar , imza , Wallpaper , Avatar+İmza) İstenilen resim(ler) : İstenilen yazı(lar) : Yazı rengi : Boyut : Ek : Bize de hayırlı olsun
Ellerinize sağlık, çalışmalarınız çok güzel.^^
İstenilen : Avatar+İmza İstenilen resim(ler) : Jonghyun'un bir resmi olsun. Sen seçersin, cool olanlardan. ![]() İstenilen yazı(lar) :Avatara Ş3YMA(J) , İmzaya Yeterince güçlüyüm aşkım yazabilirsin. ( sığmazsa aşkım yazılmayabilir.) Yazı rengi : Çok dikkat çekecek bir renk olmasın ama bordo yada pembenin açık ve canlı tonlarından olabilir. Boyut : Sen boyutunu ayarlarsın. ^^ Ek : Karışık dondurma ister gibi olacak ama ( ) imza wallpaper ımsı birşey olursa hoş durur gibi geliyor. ![]() Şimdiden çok teşekkür ederim. Büyümüştüm. Ve gelir sandığım baharlarım, Beni kışa mahkum etmişti .
12-07-2012, Saat: 17:32
Çok çok ama çok beğendim
ellerine sağlık. İstek alıyosan Bana Kang Min Hyuk imza yapabilir misin?
İstenilen : (Avatar , imza , Gif , Wallpaper , Avatar+İmza)
İstenilen resim(ler) : İstenilen yazı(lar) : Yazı rengi : Boyut : Ek : İstek alıyorum ama bu kod ile gönderirseniz isteklerinizi sevinirim
İstenilen :Avatar+İmza
İstenilen resim(ler) : Kang Min Hyuk resimleri sen seçersin İstenilen yazı(lar) : Birtanecik Korelim. Yazı rengi : Toz Pembe Boyut : Senin imzanın boyutu çok iyi. ![]() Ek : Kalp Şimdiden çok ama çok teşekkürler.
12-07-2012, Saat: 18:57
(12-07-2012, Saat: 17:46)InicksizI yazdı: İstenilen :Avatar+İmza +![]() Toz pembeyi tam olarak ayarlıyamadım umarım beğenirsin
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|