yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nichkhun / Nichkhun Horvejkul
[Resim: 100406nichkhunjelato10.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato09.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato08.jpg]

Biggrin Bunlar çizgi film kahramani mi acaba?

[Resim: 100406nichkhunjelato07.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato06.jpg]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
[Resim: 100406nichkhunjelato05.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato04.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato03.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato02.jpg]

[Resim: 100406nichkhunjelato01.jpg]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Fotograflar için çok tesekkürler. Opucuk

Nichkhuna bende sari saçi yakistiramadim ya.
B E M I N E

I N F I N I T E
Fotograflar için tesekkürler bebegim. Opucuk
[Resim: bcfd32d369588cf5deb17ee.jpg]

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Ya bu albümde hepsi agliyor. cry
Ben sari saçi çok yakistirdim ya. Kalp
Ayrica niye agliyorlar anlamadim ya bende. Biggrin Albümde hüzünlü sarkilar olsa da o kadar da karamsar degil. Biggrin
(19-04-2010, Saat: 13:30)rmmbr yazdı: Yaa bu albümde hepsi agliyor.. :img-cray:

Bence Jay ayrildigi için konsept siyah ve aglamakli gibi seçildi sanirim. Without You'daki bahsedilen sahis kiz ama nedense Jay'e atfedildigini düsünüyor antiler. Smile Bütün antilerin gizliden gizliye sarkilari yükledigine eminim. :img-hysterical:

Bence bu siyah konsept çok yakismis hepsine keske Nickhun da siyah takilsaydi. Biggrin Nickhun PopSeul'un "Kimin Ingilizce ögretmeniniz olmasini isterdiniz." oylamasinda birinci sirada. Biggrin
Biggrin Ingilizce konusunda hepsi çok iyiler ama hiç biri Taecyeon'umun yerini tutamaz... bee Ben Ingilizce konusunda vasatin da vasatiyim... Ban Bana sorsalar ben Taecyeon'un hocam olmasini isterdim. Kalp

Konsept kesinlikle bana hitap ediyor! Biggrin Nichkhun sari olarak biraz siritmis! Ban
E Ingilizcesi süper olur tabi. Biggrin
Bana da ögretsin ya sinava girecegim ben. Biggrin
Evet ben de WithOut You sarkisinin ona atfedildigini duymustum. Smile
Ama bence Jay'a degildir bu siyahlar baksana Don't Stop Ca't Stop'in basinda yanlis anlamadiysam 'stronger than ever' diyor. Biggrin
(22-04-2010, Saat: 0:29)amalist yazdı: Ama bence Jay'a degildir bu siyahlar baksana Don't Stop Ca't Stop'in basinda yanlis anlamadiysam 'stronger than ever' diyor. Biggrin

Evet öyle diyorlar, Without You sarkisi da " I’m gonna get stronger" lafi ile basliyor. Bu albümde güçlü olduklarini özellikle vurgulamalari da Jay'e atifta bulunduklarini düsündürmüyor degil açikçasi. Biggrin

Bu arada.

(22-04-2010, Saat: 16:51)ceren_yung yazdı: Kore'nin ''En tatli'' ve ''En romantik'' 5 erkegi..

1. (Bi) Rain
2. Micky (TVXQ)
3. Nichkhun (2PM)
4. G-Dragon (Big Bang)
5. Min-ho (SHINee)

Nickhun 3. sirada. Prensim Micky'den, Opucuk sonra geliyor. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi