17-04-2010, Saat: 20:39
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Nichkhun / Nichkhun Horvejkul
|
17-04-2010, Saat: 20:39
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
17-04-2010, Saat: 20:40
Fotograflar için çok tesekkürler.
![]() Nichkhuna bende sari saçi yakistiramadim ya. B E M I N E
I N F I N I T E rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün Jay Park <3 ıl-2PM-lı
Ya bu albümde hepsi agliyor.
![]()
Ben sari saçi çok yakistirdim ya.
![]() Ayrica niye agliyorlar anlamadim ya bende. ![]() ![]() (19-04-2010, Saat: 13:30)rmmbr yazdı: Yaa bu albümde hepsi agliyor.. :img-cray: Bence Jay ayrildigi için konsept siyah ve aglamakli gibi seçildi sanirim. Without You'daki bahsedilen sahis kiz ama nedense Jay'e atfedildigini düsünüyor antiler. ![]() Bence bu siyah konsept çok yakismis hepsine keske Nickhun da siyah takilsaydi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konsept kesinlikle bana hitap ediyor! ![]() ![]()
E Ingilizcesi süper olur tabi.
![]() Bana da ögretsin ya sinava girecegim ben. ![]() Evet ben de WithOut You sarkisinin ona atfedildigini duymustum. ![]() Ama bence Jay'a degildir bu siyahlar baksana Don't Stop Ca't Stop'in basinda yanlis anlamadiysam 'stronger than ever' diyor. ![]() (22-04-2010, Saat: 0:29)amalist yazdı: Ama bence Jay'a degildir bu siyahlar baksana Don't Stop Ca't Stop'in basinda yanlis anlamadiysam 'stronger than ever' diyor. Evet öyle diyorlar, Without You sarkisi da " I’m gonna get stronger" lafi ile basliyor. Bu albümde güçlü olduklarini özellikle vurgulamalari da Jay'e atifta bulunduklarini düsündürmüyor degil açikçasi. ![]() Bu arada. (22-04-2010, Saat: 16:51)ceren_yung yazdı: Kore'nin ''En tatli'' ve ''En romantik'' 5 erkegi.. Nickhun 3. sirada. Prensim Micky'den, ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|