yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nichkhun Birthday Messages

Nichkhun Birthday Messages

Nichkhun'un Doğum günü için kutlama mesajlarınızı ve çalışmalarınızı buraya paylaşabilirsiniz.
(Renkli ve büyük yazılar kullanmak serbest.)

Not: Projemizde gelen mesajları Nichkhun'un resmi fan kulübüne gönderdik. Bana gelen mesajda Nichkhun'un annesinin bu siteyi takip ettiği ve mesajlarımızın kitapçık yapılıp ona gönderileceği söylendi. Nichkhun'un annesi mesajlarımızı oğluna iletecek. Oldukça sevecen ve yardımsever bir bayan. Sitedeki Nichkhun hayranlarına çok iyi davranıyor. Smile

Alıntı:

Bugün bir melek doğdu!
Angel-Khun'umuz 22 yaşında!
İyi Ki Doğdun Meleğimiz!

http://www.youtube.com/watch?v=KL7LKUCprlU
http://www.dailymotion.com/video/xdspc9_...-hot_music

Sende, ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini,
Sende, ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende, ben, imkansızlığı seviyorum.

Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine
Ve kan ter içinde, aç ve öfkeli,
Ve bir avcı ihtisasıyla etini dişlemek senin.

Sende, ben, imkansızlığı seviyorum,
Fakat asla ümitsizliği değil...

Bir gün doğum gününü yanında kutlamak dileğiyle Angel-Khun'umuz..

~~ Mutlu Yıllar ~~

Mesaj gönderen tüm arkadaşlara ve videoyu hazırlayan ileri arkadaşımıza teşekkürler.

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: ilerimektupbb.jpg]

[Resim: elifmektup.jpg]

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: 9zvhau.png]

[Resim: 1zi5b8.png]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: 028871.jpg]

Jon Bum / Selen

[Resim: 73347195.png]

[Resim: 50128161.png]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: adriyass501mektup.jpg]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
youneun_sule

[Resim: gpxnickhun01byelmas.jpg]

[Resim: mywonderfulwinterbylora.jpg]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: j8e4w0.png]

[Resim: wb3pu9.png]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: khuniu6.jpg]

[Resim: onelenmektup.jpg]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
SineMir
[Resim: nichun.jpg]

Yamuk Prenses
[Resim: n6663301487213749107414u.jpg]

watashi wa ipek
[Resim: nickhun.png]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Elimizden geldigince iyi bir seyler yapmaya çalistik... Umarim Khun da begenir ve mutlu olur... Smile Bunlari yaparken aklimizdan geçen sey: "Khun'u nasil mutlu edebiliriz?" sorusuna yanit bulmakti.

Onu hayranlarindan gelen her sey mutlu ediyor, buna inanin.. Ve bunu düsünerek ufacik da olsa içinizden gelen, bir iki kelimelik kisa cümleler de olsa, çekinmeyin paylasin. Smile
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi