yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
News Thread
Kim So eun için Joon Pyo karakteri So Yi jung'dan önce geliyor.

Kim So Eun KBS'nin Boys over Flowers adlı dramasında Chu Ga Eul adlı karakteri canlandırıyor.

So eun sokakda yürüdüğü zaman, insanlar hemen yanına akın edip sevgilerini söyle dile getiriyorlar, "Bu ga eul degil mi? çok güzel...".
"Simdi ne kadar popüler olduğumu hissediyorum. Çok mutluyum, bu olanlar bana enerji veriyor." diyen Kim So eun halinden memnun.
Ama bu başarısı Iron empress ve Boys over Flowers dan önce yoktu.So eun oyunculuğa CFs'ile başladı, ve MBC'nin Sisters of the sea ve Sad Love Song dramalarında küçük roller aldı.

Gerçek hayatta Hwang bo soo ve Ga eul arasından hangisi daha çok kim so eun'a benziyor ?

Kim so eun :Arkadaşlarımla olduğum zaman Hwang Bo Soo'ya daha çok benziyorum. Kendi başıma olduğum zaman Ga Eul gibiyim.

Geçen haftadan beri Ga eul sahneleri muazzam bir şekilde arttı. Ga eul f4 üyesi So Yi jung'a (kim bum) tek taraflı olan sevgisini gösterdi.
Hayranları onlara SoEul-mates(soulmate=ruh ikizi SO Yi jung&Ga EUL ) diye hitap etmeye başladılar bile. Ve ikisi gerçek hayatta sınıf arkadaşı.

Kim so eun: ''Biz okulda çok iyi arkadaşız. Film çektiğimiz zaman, o çok yakışıklı bir meslektaş oluyor. Diğer aktörler ile kıyaslamam, onunla konuşmak daha kolaydır.(kim bum konuşması, anlaşması kolay bir kız arkadaşım olsun isterim diyor başka bir röportajında)
Çoğunlukla birebirimize bakarız ve sık sık birlikte şakalar yaparız.''

F4 içindeki ideal tipini sorduğumuz zaman ''Go Joon Pyo. Mükemmel görünüyor olabilir ama onunda görünüşünde kusurlu tarafları var. Bu tip erkekler gerçekten karizmatik geliyor bana.'' diye cevap verdi.

So Yi jung gibi playboylara gelince, öylelerini asla affetmem.(kahkaha atıyor )

ALLKPOP

Aktör Im Ju Hwan Yi Jung'un abisi, So II Hyun Rolüyle dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Im 17. bölümde diziye katılacak.

II Hyun çömlek sanatçısı olarak parlak bir geleceğe sahipti. Buna rağmen, üniversite yıllarında işi bıraktı ve bir barışta oldu.(Bazı kaynaklara göre kardeşinin çömlek sanatı konusundaki büyük yeteneğinin keşfi üzerine çömlek yapmayı bıraktı )
Simdi antik bir kafede barista olarak tanınıyor. II hyun rahat ve bohem bir hayat yaşıyor.

Şarkıcı Park Soo Jin, Yi Jung'un şuan ki playboylugunun Ve aşk konusundaki bıkkınlığının ( inançsızlığının ) kısmen sorumlusu olan ilk aşkı Cha Eun Jae yi oynayacak. 17. bölümde dâhil olacak ve 3 bölüm kalacak.
Eun Jae daha genç olduğu zamanlar Yi Jung'u sevmesine rağmen, Yi jung karşılık vermedi çünkü Eun Jae'nin abisine aşık olduğunu sanıyordu.Yi Jeong onunla yeniden karsılaştığı zaman, şimdi ise gerçekten abisinin sevgilisi olduğunu anlar.Yi jung , Ga Eul'un kaderindeki tek aşk olduğuna inandığını inkâr etmesine rağmen , Eun Jae dolaylı olarak, Yi jung'un aşk ve kader konusundaki gerçek görüsünü açığa çıkartır.Ayrıca Eun chae, Yi jung ve ga eul'un ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunur..
arkadaşlar cenazeden bir kaç resim buldum paylaşmak istedim
[Resim: tn123646824213020599771.jpg]
[Resim: 2009030808234911181.jpg]
bu kiz dizideki 3 cadoloz kizdan biri degil mi?üzüldüm ya intihar mi etmis?AglaelsallaAglaelsalla
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
haberler çok güzel ya kaynak çok güzel çeviride süper olmus o kizin ölümünede çok üzüldüm ...

Just Feel Better

KBS'nin pazartesi-sali günleri yayinlanan dramasi 'Boys over Flowers'in oyunculari jeju adasina çekimlere gittiler.Oyuncular Kim pro havaalanindan saat 6:55 de Jeju adasina uçuslarini gerçeklestirdiler.

Temsilci: ''Jejuya giden ilk uçus olmasina ragmen, birçok hayran desteklerini ve sevgilerini göstermeye geldiler.
Goo Hye Sun, Lee Minho, Kim Hyun Joong, Kim Joon, Kim Bun,ve Lee Min Jung'u uçaga binerken alkisladilar.'' dedi.

Gerekli havaalani (inis sahneleri) sahnelerini çok geçmeden çekdiler.Çekimler otel ve sahil seridinde devam edecek.

Boys Over Flowers'in final bölümünün yaklasmasi ile, çekilmekde olan jeju adasi sahneleri dizinin gidisatinda önemli rol oynayacak.

Jeju adasinda ki bölümler Jun Pyo- jae Kyung arkadasligina oldukca büyük bir degisiklik getirecek.

Boys over Flowers Son günlerde acitatli bir popülariteye sahip.Seytan üçlüsünün üyelerinden birini oynayan Jang Ja Yun geçenlerde evinde ölü bulunmustu; Polis arastirmayi intihar olarak sonuçlandirdi.Arkadaslarinin ani ve sok edici ölümü'nün üzüntüsünü çekerken, Boys Over Flowers'in simdiye kadarki en yüksek reyting orani pazartesi günü alindi.

mstarnews.com, tw1nkle@soompi
Kim So eun SNSD'nin Yoona'si ile Clean&cleaner'in yeni yüzü seçildi.

Kim so eun'un firmasi '' Kim so eun Clean&cleaner ile 1 yil 6 aylik anlasma imzaladi '' açiklamasini yapti.

Kim So eun ve yoona '' temiz ve beyaz cilt '' conseptinin çekimlerini subatta bitirmislerdi. Çekimler boyunca Kim So eun kusursuz,temiz cildi ve muhtesem gülüsü ile çevresine isik saçdi.
Clean&Cleaner, '' Kim so eun sevimlilik ile donatilmis bir model'' diye belirtti. Ve ''çekimler sirasinda çok basariliydi'' diye ekledi.

yahoo korea
paylasimlar için tesekkürlerSmile
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

saol paylasim için ellerine saglik
paylasimlar çok güzeldi ellerinize saglikSmile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi