Bu basroldeki çocugun yeni dizisi var (Flowers For My Life) KBS World'de izliyorum pazartesi, sali günleri. Çocuk çok tatli ve oyunculugu süper, komedi...

Konuyu Oyla:
My Sassy Girl /엽기적인 그녀 (2001)
|
Bu film çok güzel ya.
![]() ![]() KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~
http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811
Ask insana neler yaptirimis beah dedim ya bu filmi izleyince...
Tesekkürler...
Çok tatli bir filmdi; ama bence tek kusuru bu tarz için biraz uzundu. Bilmiyorum, belki filmin ortasindaki o lunapark sahnesi tamamen çikarilabilirdi. Ama katila katila güldügüm çok sahne var.
![]() manastin yazdı:Çok tatli bir filmdi; ama bence tek kusuru bu tarz için biraz uzundu. Bilmiyorum, belki filmin ortasindaki o lunapark sahnesi tamamen çikarilabilirdi. Ama katila katila güldügüm çok sahne var. Bence de, ben de biraz evvel izledim filmi gerçekten çok begendim. En çok tennis topunun sürekli adamin kafasina gelmesine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Bazi zamanlar bu kiza dayamam deyip bazi zamanlar da keske hayatimda böyle biri olsaydi dedigim bir kisiligi var filmde. En güzel sahnesi metrodaki oynadiklari oyun sahnesiydi.
![]() digitalhero yazdı:Bazi zamanlar bu kiza dayamam deyip bazi zamanlar da keske hayatimda böyle biri olsaydi dedigim bir kisiligi var filmde. en güzel sahnesi metrodaki oynadiklari oyun sahnesiydi. Gerçekten... ![]() ![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Bu filmi 2 defa izledim ve tekrar da izleyebilirim. Inanin çok sevdigim bir film, çok begeniyorum.
![]()
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA
I Need The End To Set Me Free..!
Izledigim en güzel Kore filmi...
Kore filmlerine dikkatimi çeken film... Bu filmden sonra Kore filmleri izlemeye basladim ve hepsi güzellerdi... Ama yine de benim için ilk sirada bu film vardir...
Bana Kore'yi sevdiren bu film ve oyuncusu Jun Ji Hyun oldu. izledigim ilk Kore filmi ve bas yapitim olarak hep kalacak. Hani bir sahnesinde askerin elinden esas oglani kurtariyor ya ve bu sahnede sarfettigi cümleler iste budur sevmek, karsiliksiz sevmek. Baskasina gitmesine izin vercek kadar sevmek. Bazen böyle bir kiz arkadasimin olmasini çok istiyorum ama bazen de yok be yok hayatin zindan olur diyorum. Ama olsun ask zaten zindanda da olsan çikis yolunu bulabilmek degilmidir sevdigin için...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi