yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess Fan Club / My Princess Sevenler Kulübü
(16-09-2011, Saat: 2:05)snow flower yazdı: Büyük öyargilarla basladim ama izledigime asla pisman olmadim. Ayrica Song Seung Hun'u tanidim sayesinde. Lütfen beni de ekleyin. Smile

Ekledim. Hos geldiniz. Smile
Rica etsem beni de ekler misiniz? Smile
(16-09-2011, Saat: 14:37)Ebru_NamgiL yazdı: Rica etsem beni de ekler misiniz? Smile

Ekledim, hos geldiniz. Onay
Fotograflar çok güzel ellerinize saglik. Smile
Diziyi bitirdim, Fan Club'a da üye oldum. Çok güzel bir diziydi ama hala kafama takilan bir sey var. Song Seung Hun'u ilk Autumn Tale'de izlemistim. Bu dizideki haline bakiyorum da, bir insan nasil böyle bir evrim geçirebilir. Hangisi gerçek bunlarin. Huh

Ben son halini tercih ederim ama çok yakisikli olmus. Kalp
Tesekkürler. Onay
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Hos geldin Ayçacigim. Opucuk Hala ögrenemedin mi canim Koreli erkekler sarap gibi yillandikça daha yakisikli oluyorlar. Biggrin
Ögrenmeye basladim canim. Ilk olarak Lee Dong Wook ile basladim ögrenmeye simdi de bu. Bakalim daha neler görecegiz. Zuhaha
Beni de ekleyin lütfen.

Ilk izledigim kore dizisi. Sonrasinda bir kaç kez daha izledim ama gerçekten çok güzel bir dizi. Bu diziden sonra kendi kendime kesinlikle korece ögrenmelisin dedim.Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(15-12-2011, Saat: 23:42)ghost_buster yazdı: Beni de ekleyin lütfen.

Ilk izledigim kore dizisi. Sonrasinda bir kaç kez daha izledim ama gerçekten çok güzel bir dizi. Bu diziden sonra kendi kendime kesinlikle korece ögrenmelisin dedim.Biggrin

Ekledim. Hos geldiniz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi