yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
(07-02-2011, Saat: 23:27)nihan yazdı: Evet ben de benzetiyorum bazen. Hele Le Seol'e sinirlenip kolundan çektigi bi sahne var aynisi Sarhos sonu Dong Chul gibi olmasin yeter Aglaelsalla
Nihan, seni burda görmek ne güzel. Yeni bir dizide merhaba. =)

Sanirim biliyorum o sahneyi. Sad

Olmaz sanirim... Yok imkani yok. Biggrin
--
Merve burda da mi sen? Arim, balim, petegim iyi ki varsin da ah su spoilerin olmasa... Açsam bir türlü açmasam bir türlü. :d Paylastigin her sey için tesekkürler. Opucuk

--

Videolar, gifler... Emegi geçen herkese tesekkürler. =)
(08-02-2011, Saat: 2:18)ceyankbyz yazdı: Nihan, seni burada görmek ne güzel. Yeni bir dizide merhaba. =)

Bu arada Kore forumlarinda su an SSH'a senin Wu Chun'un yasli versiyonu diyorlar. Aslinda imzanda görünce evet bence de öyleymis. Smile

Izledigim en güzel ve romantik bölümlerden biriydi. Mesaji fan kulübünede ekledim burayada ekliyorum.
(08-02-2011, Saat: 22:12)nihan yazdı:
(08-02-2011, Saat: 2:18)ceyankbyz yazdı: Nihan, seni burada görmek ne güzel. Yeni bir dizide merhaba. =)

Bu arada Kore forumlarinda su an SSH'a senin Wu Chun'un yasli versiyonu diyorlar. Aslinda imzanda görünce evet bence de öyleymis. Smile

Bende gördüm bu bahsettigin seyi. Smile Çok az benziyorlar. Biggrin

(09-02-2011, Saat: 17:43)butterfly7 yazdı:
(08-02-2011, Saat: 22:12)nihan yazdı: Bu arada Kore forumlarinda su an SSH'a senin Wu Chun'un yasli versiyonu diyorlar. Aslinda imzanda görünce evet bence de öyleymis. Smile

Bende gördüm bu bahsettigin seyi. Smile Çok az benziyorlar. Biggrin

Ciddi misin sen ya? Smile Ben de normal sartlarda benzetmiyorum ama MP daki haliyle kardes gibi duruyolar bence. Durtuk
10. bölümü izleyebilmek için link verebilir mi?
(09-02-2011, Saat: 22:58)nihan yazdı:
(08-02-2011, Saat: 22:12)nihan yazdı: Bu arada Kore forumlarinda su an SSH'a senin Wu Chun'un yasli versiyonu diyorlar. Aslinda imzanda görünce evet bence de öyleymis. Smile

Bende gördüm bu bahsettigin seyi. Çok az benziyorlar. Biggrin

Ciddi misin sen ya? Smile Ben de normal sartlarda benzetmiyorum ama MP daki haliyle kardes gibi duruyolar bence. Durtuk

Smile

Bizim kiz bir bölümün yorumu mu o, gözüm korktu? Biggrin Biggrin
(10-02-2011, Saat: 1:06)raine yang yazdı: 10 bölümü izleyebilmem için link verebilir misiniz?

Ingilizce altyazi izledim youtube'den.
My P E10 - 1 eng sub arama yerine böyle yazarsan izleyebilirsin. Onay

Tesekkür ederim. Smile Smile Smile
(10-02-2011, Saat: 1:12)ceyankbyz yazdı:
(09-02-2011, Saat: 22:58)nihan yazdı:

Bende gördüm bu bahsettigin seyi. Çok az benziyorlar. Biggrin

Bizim kiz bir bölümün yorumu mu o, gözüm korktu? Biggrin Biggrin

Evet ya. Cidden boy boy benzesiyorlar. 9. bölüm çok güzeldi. Sonu beni sinir krizine soksada güzeldi. Sarhos

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi