yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
Bu dizinin fan kulübünün açilmasini isteyen yok mu? Durtuk Sadece 3 kisi miyiz? Durtuk
Arkadaslar 15 kisi olmadan fan açamiyorum. Açilmasini isteyenler bana özel mesajla basvurabilirler veya buradan yazabilirsiniz. Onay
Ilk bölümünü izledim, güzeldi. Onay

Dizinin 1. bölümünü izledim. Song yine harikaydi, hiç degismemis. Yine ayni karizma, yine ayni delici bakislar. Opucuk Içimi yaktin yine Song. Kalp
Evet fan sayfasi açilsin. Biggrin
Inanmiyorum bu dizi de baslamis. Biggrin Kim Tae Hee. Abaza Fan kulüp daha açilmadi galiba bulamadim. Aglaelsalla

Beni üye yapar misiniz lütfen fani açildiginda? Biggrin
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(12-01-2011, Saat: 22:33)tomurcuk yazdı: Inanmiyorum bu dizi de baslamis. Biggrin Kim Tae Hee. Abaza Fan kulüp daha açilmadi galiba bulamadim. Aglaelsalla

Henüz açilmadi. 6 kisi daha bulursak fan kulübün açilmasini isteyen, hemen açacagim. Sizi de simdiden yazdim listeye. Onay
(12-01-2011, Saat: 22:51)wiseacre_daisy yazdı:
(12-01-2011, Saat: 22:33)tomurcuk yazdı: Inanmiyorum bu dizi de baslamis. Biggrin Kim Tae Hee. Abaza Fan kulüp daha açilmadi galiba bulamadim. Aglaelsalla

Henüz açilmadi. 6 kisi daha bulursak fan kulübün açilmasini isteyen, hemen açacagim. Sizi de simdiden yazdim listeye. Onay

Çok tesekkürler. Opucuk Eminim isteyenler çok olacaktir. Abaza Dört gözle bekliyorum fani. Kalp
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(10-01-2011, Saat: 15:01)wiseacre_daisy yazdı: Dizimiz basladigina göre artik fan kulübünü açabiliriz. Bunun için 15 kisi olmamiz gerekiyor arkadaslar. Fan kulüp açilmasini isteyen herkes söylesin, listeye ekleyeyim. 15 kisi olalim, hemen açayim fan kulübümüzü. Onay

O zaman beni de ekle, bir zahmet fan kulübe. Biggrin Onay
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]
Ilk bölümünü izledim, çok güzedi. Beni de alin lütfen.
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
3. bölüm çok güzeldi. 4. nasil olacak acaba?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi