Film anladigim kadariyla çok güzel. Fotograflari görünce daha çok begendim.Hemen izlemeyi düsünüyorum.
|
My Mighty Princess /무림여대생 (2007)
|
|
Film anladigim kadariyla çok güzel. Fotograflari görünce daha çok begendim.Hemen izlemeyi düsünüyorum.
Bu filmi izledim. Çok güzel ama sonu belirsiz gibi. Yani kiz hangi çocugu seçecek onu göstermiyolar...Ama yine de eglenceli ve güzeldi..
Ben de filmi izledim ve bayildim...
Sonunda kiz eski arkadasini seçiyor bu çok açik. ![]()
DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR.. "HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ." Kokoro'm Lee Hee Hee(M) Kuğum İleri Unnim papillon_gong Biriciğim mihenktasi
Güzel bir filme benziyor. Umarim izlerim. (:
Güzel bir filmdi. Ilk kisimlar eglenceli ve komikti ama sonlara dogru hüzünlüydü.
Evet Sohwi'nin kimi seçtigi belli degil ama Il-yeong'u seçti bence de.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin (03-05-2010, Saat: 15:39)MisSGuaRD yazdı: Seçmesin ya 'Il-yeong' umu.. O kiz çirkin.. >_< Sin Min Ah mi çirkin. Bence çok güzel bir bayan,bu filminde de çok seker,kendisini de oyunculugunda çok begendigim bir oyuncu.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Çok güzel bir filmdi. Uzak Dogu Dövüs Sanatlarinin estetigi ile komediyi birlestirmisler ve çok iyi bir birlesim olmus. Ilyeong'un kizi camdan izleyisi çok tatliydi. Kiz kayaliklardan düserken kizin arkasindan atladigi sahnede çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.
Boys Over Flowers Fan Club-Lee Min Ho Fan Kulübü-SS501 Fan Club-My Girl Fan Club-
Lee Dong Wook Sshii Fan Club-Lee Da Hae Fan Club-Personal Preference Fan Clup |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|