Yorumları: 461
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
103
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Yorumları: 7
Teşekkür Puanı:
4
ewet. çok sanslisinnnnnn....
Yorumları: 8
Teşekkür Puanı:
4
cok sanslisin felan diyenleri hic anlamiyorum. Bana lisedeyken deseler yabanci ulkeye gitmek ister misin benim cevabim kesinlikler hayir olurdu cunku vatanim icin bir seyler yapmak istiyordum ve diger ulkelere hic ozenmiyordum. Ama oyle yogun bir istegim olmadigi halde egitim icin avustralyadayim su an ve memleketimin degerini daha fazla anladim. Insanlar Turkiyedeki gibi icten degil. Resmen bunalima giriyorsunuz bir thank you diyor gozlerinden anliyorsun hicte umrunda degil yani herkes kendi cikari icin calisiyor iyilikleri oyle icten gelmiyor hele asyalilar daha fena. Tarihle ilgilendigim icin ( hobi olarak kitap okumak vs ) japonlar ve korelilerle olan iliskilerimizden dolayi merak ederdim bu insanlari. Iyiler hoslar ama oyle ozellikleri varki nefret edersiniz. Yani bize uymaz kaldiramayiz biz.
dünya
Unregistered / Not Logged In
(17-08-2011, Saat: 21:15)blgram yazdı: cok sanslisin felan diyenleri hic anlamiyorum. Bana lisedeyken deseler yabanci ulkeye gitmek ister misin benim cevabim kesinlikler hayir olurdu cunku vatanim icin bir seyler yapmak istiyordum ve diger ulkelere hic ozenmiyordum. Ama oyle yogun bir istegim olmadigi halde egitim icin avustralyadayim su an ve memleketimin degerini daha fazla anladim. Insanlar Turkiyedeki gibi icten degil. Resmen bunalima giriyorsunuz bir thank you diyor gozlerinden anliyorsun hicte umrunda degil yani herkes kendi cikari icin calisiyor iyilikleri oyle icten gelmiyor hele asyalilar daha fena. Tarihle ilgilendigim icin ( hobi olarak kitap okumak vs ) japonlar ve korelilerle olan iliskilerimizden dolayi merak ederdim bu insanlari. Iyiler hoslar ama oyle ozellikleri varki nefret edersiniz. Yani bize uymaz kaldiramayiz biz.
evvet haklisin cok dogru konulardan bahsetmisin.... yani bence guzel bi deneyimdi... benim icin guzeldi... evet hakliisn asian kokenliler bizden farklilar ama benim hosuma gidiyor...^^
dünya
(20-08-2011, Saat: 2:53)blgram yazdı: (18-08-2011, Saat: 2:35)dünya yazdı: (17-08-2011, Saat: 21:15)blgram yazdı: cok sanslisin felan diyenleri hic anlamiyorum. Bana lisedeyken deseler yabanci ulkeye gitmek ister misin benim cevabim kesinlikler hayir olurdu cunku vatanim icin bir seyler yapmak istiyordum ve diger ulkelere hic ozenmiyordum. Ama oyle yogun bir istegim olmadigi halde egitim icin avustralyadayim su an ve memleketimin degerini daha fazla anladim. Insanlar Turkiyedeki gibi icten degil. Resmen bunalima giriyorsunuz bir thank you diyor gozlerinden anliyorsun hicte umrunda degil yani herkes kendi cikari icin calisiyor iyilikleri oyle icten gelmiyor hele asyalilar daha fena. Tarihle ilgilendigim icin ( hobi olarak kitap okumak vs ) japonlar ve korelilerle olan iliskilerimizden dolayi merak ederdim bu insanlari. Iyiler hoslar ama oyle ozellikleri varki nefret edersiniz. Yani bize uymaz kaldiramayiz biz.
evvet haklisin cok dogru konulardan bahsetmisin.... yani bence guzel bi deneyimdi... benim icin guzeldi... evet hakliisn asian kokenliler bizden farklilar ama benim hosuma gidiyor...^^
Evet onlar bizen farkli biz onlardan farkliyiz. Kolay asimile oluyoruz onlarin kulturu guzel olabilir ama bizim ki de guzel . Ozzentilik ayri bir sey sevmek ayri bir sey . Bir koreli bizim gibi hayt da yasyamaz davranamaz aynisi bizim icin de gecerli ne kadar isterseniz isteyin bir koreli olamazsiniz olsaniz olsaniz cakma koreli olursunuz.
ben halimden memnunum cakma yada degil ben hic bir zaman koreli olamam zaten... ama kore tatili benim icin guzel bi deneyimdi... umarim sizede nasip olur..^^ bu konuyu uzatcak degilim!!!
dünya
(20-08-2011, Saat: 3:33)blgram yazdı: (20-08-2011, Saat: 3:22)dünya yazdı: (20-08-2011, Saat: 2:53)blgram yazdı: (18-08-2011, Saat: 2:35)dünya yazdı: (17-08-2011, Saat: 21:15)blgram yazdı: cok sanslisin felan diyenleri hic anlamiyorum. Bana lisedeyken deseler yabanci ulkeye gitmek ister misin benim cevabim kesinlikler hayir olurdu cunku vatanim icin bir seyler yapmak istiyordum ve diger ulkelere hic ozenmiyordum. Ama oyle yogun bir istegim olmadigi halde egitim icin avustralyadayim su an ve memleketimin degerini daha fazla anladim. Insanlar Turkiyedeki gibi icten degil. Resmen bunalima giriyorsunuz bir thank you diyor gozlerinden anliyorsun hicte umrunda degil yani herkes kendi cikari icin calisiyor iyilikleri oyle icten gelmiyor hele asyalilar daha fena. Tarihle ilgilendigim icin ( hobi olarak kitap okumak vs ) japonlar ve korelilerle olan iliskilerimizden dolayi merak ederdim bu insanlari. Iyiler hoslar ama oyle ozellikleri varki nefret edersiniz. Yani bize uymaz kaldiramayiz biz.
Evet onlar bizen farkli biz onlardan farkliyiz. Kolay asimile oluyoruz onlarin kulturu guzel olabilir ama bizim ki de guzel . Ozzentilik ayri bir sey sevmek ayri bir sey . Bir koreli bizim gibi hayt da yasyamaz davranamaz aynisi bizim icin de gecerli ne kadar isterseniz isteyin bir koreli olamazsiniz olsaniz olsaniz cakma koreli olursunuz.
ben halimden memnunum cakma yada degil ben hic bir zaman koreli olamam zaten... ama kore tatili benim icin guzel bi deneyimdi... umarim sizede nasip olur..^^ bu konuyu uzatcak degilim!!!
Bir gun nasip olursa giderim hatta merak ediyorum 1 haftalik felan olsa guzel olur. ama benim dediklerim kendilerini kaptiranlar icin . Yani yabanci ulkede yasamak isteyenler soyle 1 ya da 2 ay kalsinlar anlarlar yabanci ulke de yasamak nasil oluyormus.
insallah olur birgun... suan bir kez daha katiliyorum haklisin 2 3 ay kalsin tatil havasi gitsin o zaman basliyor can sikici olaylar... yabanci ulkedesin seni anlamiyor bildigini okuyorlar^^