yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My first job in Korea...
bir nefes alip bir yemek falan yeseydikBiggrin:d Esra sabah aksam günesi izlettin bana.vallahi uçaktan inince tanimam seniBiggrinBiggrin gözlerim bozuldu günese baka bakaBiggrin
63.binaya da gidelim.han nehrinin resimlerini çekelim.ve mümkünse Ankara ya dönmeyeyim sen dönersen dönBiggrin:d
ayy tamam be mizmiz dönmeyiz geri birakmam seni orda yalniz çatlarim sonra olmaz..
tamam han nehirini yaninda oturur nefes aliriz biraz yemek yeriz ama ne yariz simit götürelim yanimizda bare ramen yiyebiliriz belki ama bilmiyorum neyse orada düsünürüz bunlari...
ohh söyle doya doya havasini teneffüs edelim ..
ama ben inanamam orada oldugumuza sen beni çimdikle ama çok degil..
gerçi sana da güvenmesem iyi olur bu dediklerini yaparsin kesin sen banaBiggrinBiggrinBiggrin
konu için çok tesekkürler güzel bir konuya parmak basmissiniz
hepinizin hayalleri çok güzel bense ilk önce uykudami degilmiyim kendimi orda bir koreliye çimcikletirdim mutlulukluktan ne yapacagimi bilemezdim insanin hayali gerçeklesiyo ve en çok istedigi hayali benim baska yapacagim sey ise söyle bir doga güzelliklerini degerlendirirdim günesin batisina karsi söyle bir keyif çatardim tabi bu keyfi tüm korea-fan ailesiyle birlikte yapmak isterdim
ben hayalinkini seçtim

Geri Döndüm

koreye gitsem heryerini gezerdim ve koredebir sürü camioldugunu bilen varmi arkadaslar,hepsini gezerdim,bisürü yeni arkadasim olurdune güzel...
KUSURSUZ OLMASA DA OLUR HAYAT HUZURSUZ OLMASIN YETER
bi gitsem leylayla gitçez zatenn allahimmm
müzik sirketlerine çikçazz daha asklarimizi buluncada önlerinde aglicazz
gerisi çok korkunç Biggrin allahim tövbe Biggrin
SungJong BenimSinnn Aşkımmmmmmm <3 <3 <3

INFINITE LOVE <3
bende sokaklarinda yürürken bi taraftan da korelilerle sohbete baslardim ilk heyecanimi onlarla paylasirdim .......
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
bende ilk topragi öperim
hemen ss501 konserine bilet alirim Smile
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
lee seo jin'i görmek olurdu ....

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi