yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My first job in Korea...
(17-04-2009, Saat: 18:14)dizi_kolik yazdı: Vallahi ben ilk topragi öperdimBiggrin
Sonra deli gibi bagirabilecegim iste oldu hayallerim gerçek oldugu diyebilecegim bi yerde bagirirdimBiggrin
Konu çok güzel tesekkürler.
aynen Biggrin ama bundan sonrada ilk Super Junior konseri ne zaman diye sorardim herkese Biggrin koreden o konsere gitmeden dönmek istemiyorumm Biggrin

(24-04-2009, Saat: 14:19)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Korede ypacagim ilk is uçaktan inmek
Biggrin

süperdi BiggrinBiggrin
valla benim ilk isim en yakin Kim Jeong Hoon
konserine bilet almak olurdu
~ 권 지 용 ~
en önce seul havasini doya doya içime cekerdim sonra gördügüm herkese sarilirdim en önemlisi bütün her yerde yana yana se7enî arardim

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
valla ben heralde ilk yapacagim is big bang konserine bilet almak ve gitmek olacak
ve tabiki bütün ünlülerle tanismak istiyorum
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
song il gook u aramak
valla benim yapacagim ilk is islek bir cadde bulup bir kafede oturmak Smile doya doya o sokaklari, insanlari kisaca koreye ait olan ne varsa onlari seyretmek olur herhalde Smile bundan büyük bir mutluluk duyacagima eminim Smile
Ilk olarak tabii ki Seoul'e gidecegim.. Bütün film, dizi setlerini dolasacagim Biggrin
Seçil Karatoprak
yapacagim ilk sey han nehri kenarina gidip doyasiya sehri izlemek olurdu. tabii olurda birgün gitmek nasip olursa. (bir yandan mutluluktan ayagim yere basmazdi sanirim...Smile hayali bile harika, konuyu açan arkadasa tesekkür ederim./komabsimnida!....^_^
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

Tabi ki Ho Min'e ulasmaya çalismakBiggrin
Biggrin Ha birde Jeju Adasi var tabii... Hayallerimin adasi... Oraya gidip söyle 1 ay tatil yapmak isterdim... Ünlülerle karsilasmakta hiç fena olmaz.. Hele Kim Bum'la ask yasamak Biggrin (uçtum ben)
Jeju Adasi Kalp
Seçil Karatoprak

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi