yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My first job in Korea...
My first job in Korea...

Merhaba Korea Fans üyeleri,
Kore ile ilgili bu forum sayesinde hemen hemen her şeyi öğrendik sayılır. Festivallerini, haritasını, yemeklerini ve geleneklerini vs... Benim merak ettiğim acaba Kore'ye gitseydim yapacağım ilk iş ne olurdu?

Mesela ben Seul'a gitseydim yapacağım ilk iş çarşı pazarına gidip özel tırnak boyatmak olurdu.
Yapmak istediğiniz şeyin resmini de eklerseniz daha eğlenceli olur arkadaşlar. Herkese iyi forumlar. Smile

[Resim: sanat.jpg]

[Resim: sanat1.jpg]

(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.

Ataol Behramoğlu)
Vallahi ben ilk topragi öperdimBiggrin
Sonra deli gibi bagirabilecegim iste oldu hayallerim gerçek oldugu diyebilecegim bi yerde bagirirdimBiggrin
Konu çok güzel tesekkürler.
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…
Yapacagim ilk sey önemli cadde ve sokaklari, restaurantlari son olarakta saraylari gezmek olurduBiggrinBiggrin Ama daha da önce bunun bir rüya olup olmadigini kontrol etmek için kendimi cimciklerdim herhaldeBiggrinBiggrinOnay
valla ben koredeyken topraga ayigimin basmam la deli gibi çiglik atardim sonunda hayalerim geçek oldu diye sonra hemen durmadan song il gook u aradimSarhos
Korede ypacagim ilk is uçaktan inmek
Biggrin

joo ji hoon u arardimSmile
Önce Nursena ablanin dedigini yapardim,(o zorunlu zaten Biggrin ) sonra aglamaya baslardim.
Abracadabra da irwojyeora..
Ben heyecandan bayilirdim.. Sonra kimi görürsem sarilir doya doya öperdim Biggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

(24-04-2009, Saat: 14:19)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Korede ypacagim ilk is uçaktan inmek
Biggrin

itiraz eden varmi Biggrin

ben ilk önce soku atlatmaya çalisir soku atlattiktan sonra bi sakinlestiri almak için eczaneye giderdim Biggrin
sevinç naralari atardim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi