Anime festivalinde gider bütün çizgi romanlari kapardim.Sonra da kendime ev aramaya baslardim. (Kore'ye gelmisim ve sonra da geri dönecem haaa....ehehhehe iyimis!)
Ahh Ahh! oraya gitmeyi bile hayal etmek güzel ama bigün mutlaka gidecegim çalismalara basladim Gittigimde ilk isim Seul'u gezmek ve SS501 fani olarak onlari bulup onlarla sohbet isterdim yada konsere bilet alip onlari sabaha kadar dinlemek olurdu ilk isim...
"Ey Sevgili!
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni"
Ilk önce söyle tarihi yerlerini bir gezerdim..insanlarin yasayis biçimleri,gelenekleri,adetleri ve tüm sekliyle sokaktaki insanlarini incelerdim,fotogra çekerim..sonraaaaa
KIm hyun joong Oppami arar bulurdum,bulmadan dönmezdim..lee min ho'yu da eksik etmeden
insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Ankara Parki'na gidip tecrübeli Türkler'den birini bulup bana sehri(Seul) gezdirmesini isterdim. Sudan çikmis balik gibi kalmak istemem; herseyi iyice ögrenip sonra basima buyruk hareket ederim. Hatta dönmeden Jeju Adasi'ni ve Busan'i da gezmek istiyorum...