yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My first job in Korea...
Seungriyi öpmek , Daesung ile eglenmek , T.O.P ile cikmak , G-dragon ile nisanlanmak , Taeyang ilede evlenmek istiyorum bunlari yaptiktan sonrada aynisini Block b'e uygulamak istiyorum Smile.
I love BIGBANG.
Anime festivalinde gider bütün çizgi romanlari kapardim.Sonra da kendime ev aramaya baslardim. Smile(Kore'ye gelmisim ve sonra da geri dönecem haaa....ehehhehe iyimis!)
film veya dizi çekimleri olan bir yeri bulmaya çalisirdim
Fighting !
Kore'yi gezerdim,tarihi yerlerine ve en güzel yerlerine bakardim. Taniyinca dizi çekimlerinin stüdyolarina giderdim. Biggrin

always your MINE. ♥

SHINee'yi bulardim... :P
Ilk olarak Super Junior'un bulundugu semtten bir ev tutmak olurdu Kalp
[Resim: tumblr_m5aijkpTDu1rx5tr6o2_250.gif]
You belong with me !
I will love you forever .
Be mine ..
♥
Ahh Ahh! oraya gitmeyi bile hayal etmek güzel ama bigün mutlaka gidecegim çalismalara basladimBiggrin Gittigimde ilk isim Seul'u gezmek ve SS501 fani olarak onlari bulup onlarla sohbet isterdim yada konsere bilet alip onlari sabaha kadar dinlemek olurdu ilk isim...Biggrin
"Ey Sevgili!
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni"

~ Şems-i Tebrizi
.
Oraya gitsem yeter benim için. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Ilk önce söyle tarihi yerlerini bir gezerdim..insanlarin yasayis biçimleri,gelenekleri,adetleri ve tüm sekliyle sokaktaki insanlarini incelerdim,fotogra çekerim..sonraaaaa

BlushKIm hyun joong Oppami arar bulurdum,bulmadan dönmezdim..lee min ho'yu da eksik etmedenOnay

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Ankara Parki'na gidip tecrübeli Türkler'den birini bulup bana sehri(Seul) gezdirmesini isterdim. Sudan çikmis balik gibi kalmak istemem; herseyi iyice ögrenip sonra basima buyruk hareket ederim. Hatta dönmeden Jeju Adasi'ni ve Busan'i da gezmek istiyorum...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi