05-10-2011, Saat: 0:10

Konuyu Oyla:
My Dreams Came True!! (nesli-han)
|
Aa ne güzel olmus,Koreye gidince bile Türklerle baglantiyi kesmiyorlar demek
![]() ![]()
08-10-2011, Saat: 22:58
Yani ben de ayni seyi düsünmedim desem yalan olur Mire'nin iki ana dili var. Kesinlikle çok sansli ama bunu basarmasinda en büyük destek ailesi elbette. Çok müthis insanlar ^^
Hepsini çok özledim !!~
08-10-2011, Saat: 23:01
Ablacigim biliyorsun,takip ettim seni.
Son resimlerde çok hos ^^ Bende gitmeyi düsünüyorum ama oradaki Koreli olsun Japon olsun arkadaslarin çok sevimliymis ![]() Ama bir fotografta 2-3 erkekle berabersin ve liseden arkadaslarim demissin.Liseden arkadaslarim derken ? ♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım ![]() ~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın ![]() ~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~ (08-10-2011, Saat: 22:58)nesli-han yazdı: Yani ben de ayni seyi düsünmedim desem yalan olur Mire'nin iki ana dili var. Kesinlikle çok sansli ama bunu basarmasinda en büyük destek ailesi elbette. Çok müthis insanlar ^^ Aynen sana katiliyorum aile faktörü çok önemli.Izmir'e gelirsen haberimiz olsun,Süleyman hocayla iletisime geçer bulusma düzenleriz senin için ![]() (08-10-2011, Saat: 23:20)gamze_metal yazdı: Ablacigim biliyorsun,takip ettim seni. Hahaha cümle okurken yanlis anlasiliyor sanirim.Yani liseye devam eden arkadaslarim.Birlikte okumadik kkk ![]() ![]() Çok tesekkür ederim canim hos yorumlarin için ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi