yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muwoonamul / Moowoonamul
#11
Ben bu yemegi denedim ama pek hosuma gitmedi.
Tesekkürler...(:
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
#12
Paylasimlariniz için çok tesekkürler.Turpu çok severim ama yemek içinde hiç yemedim.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^


Korea-Fans FAN CLUB

#13
Teşekkür ederiz...Onay

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063

(20-01-2009, Saat: 12:31)MeLvA_Lee yazdı:
Muwoonamul / Moowoonamul

Bu yemek turpla yapılan bir ara öğün yemeğidir.

[Resim: adszlkjhgfvv6.png]

Malzemeler:

1 tane orta büyüklükte Kore turbu
Tuz
Sarımsak
Susam yağı
Yağ
Kırmızı biber

Yapılışı:

1- Turplari jülyen usulü ince ince doğrayın.
2- Bir tencereyi ısıtın ve biraz yağ koyun. Trupları tavaya koyun. 1 kaşık tuz, 1 diş ezilmiş sarımsak da ekleyin biraz kavurun.
3- 1/4 bardak su koyun kapağını kapatın ve su kaynayıncaya kadar bekleyin.
4- Ocağı kapatın susamı ve susam yağını ekleyip biraz karıştırın.
5- Servise hazırdır.
6- Üstünü kırmızı biberle süsleyebilirsiniz.

ENGLISH


Ingredients:

- 1 medium size Korean radish
- salt
- garlic
- sesame oil
- vegetable oil
- shredded red pepper

Preparation:


- Cut radish into thin strips to make about 5-6 cups.
- Heat up a pan and put 1tbs vegetable oil and add the radish strips ,1 ts salt, 1 clove of minced garlic, and sauté it for a few minutes.
- Add 1/4 cup of water and close the lid and lower the heat and simmer for 8-10 minutes.
- Turn off the heat and add a few drops of sesame oil and mix it gently.
- Garnish it with shredded red pepper on top if you want


[Resim: muwoonamul400x300yp9.jpg]

[Resim: img297150762ky5.jpg]
#14
Uzak Doğu'daki turp kullanım çeşidi gerçekten çok fazla.
Bu tanıtım için de ayrıca teşekkür ederiz. Onay
Korea- Fans




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi