yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Seda-HyunJoonG Smile

Not:Hayali Heroyla ilgili yapiyorum ve hero'nun bir grubu yok ikinizde liseli iki ögrencisiniz.. Biggrin

Uzun yillar önce koreye tasindiniz.Hem sen istedigin için hemde ailenin isleri yüzünden böyle gerekliyli.Korede küçük hayellerin var suan sevdigin çocukla evlenip iyi bir meslek ve çocuk sahibi olmak.Gerçeklestirebilcen bir hayal gibi geliyor sana hiç baska bisi istemedin aslinda.Tabi küçük engellerde vardi hayallerinin arasinda.Mesela sevdigin çocuk seni sevmiyordu yada sen öyle düsünüyorsun.
Birgün disari çikiyorsun ve karsinda Dong-min (sevdigin çocuk) Sen her sabahki gülümsemeyle ''Günaydin'' diyorsun.Içinden ''Sanki her sabah su gülümsemeyle gelmese olmuyor hergün onu daha çok seviyorum'' diyorsun.O sana bisiler anlatirken sen ona dalmis bakiyorsun kisa bir süreden sonra
Dong-min:''Heyy.. Sana diyorum beni duyuyormusun..?
Seda:''Ahh evet dalmisim..Seyy ne diyorsun..?
Dong-min''Ahh her sanah ayni sey her seferinde daliyorsun kesin birine asik oldun ve beni duymuyorsun''
Seda:''Kesinlikle hayir... Sen ne diyorsun..?''
Dong-min:''Bugünkü Sinava çalistin mi?''
Seda:''Ahh hayir tamamen unutmusum kardesimin ödevlerine yardim ediyordum..''(aslinda Dong-min'i düsünmekten gözüne uyku bile girmiyordu ama kesinlikle unutmustun)
Dong-min:''Off yinemi diger sinavlardada ayni seyi demistin bu gidisle sinifta kalicaksin söylim''
Sen hemen küçük bir gülümsemeyle Dong-min'e sirnasiyorsun kolunun hemen yaninda durup kolunu ittiriyorsun.
Dong-min:''ahh tamam geç su kaldirima dua et seni evden erken aldim simdi beni iyi dinle bir kere anlatacagim''
Ve sana ders anlatiyor diger sinavlarda oldugu gibi.
Sinav yaslasik 20 dakkada kisa bir ders görüyorsun dikkatinin dagilcagini bildigin için ders anlatirkin sesi disinda onla baglantini kesiyorsun.
Sonra tekrar yola koyuluyorsunuz derse son dakkada ögretmenler dizinle yetisiyorsunuz.Siarana oturuyorsun Dong-min'de hemen yanindaki sirada(siralariniz tekli) Sinavin fena geçmiyor.Sinav bittikten sonra Dong-min'le bahçede dolasiyorsunuz sen Dong-Min'i kolundan sürükleyip okulun arkasindaki yesil alana götürüyorsun birlikte sakalasiyorsunuz sonra birden ikinizde yere yigilip yatiyorsunuz ikinizde nefes nefesesiniz.
Seda:''Off çok yoruldum ve terledim annem çok kizicak''
Dong-min:''O kadar kosarsan yorulursun akillim sirtina bez koy hasta olucaksin''
SEda:''Bisi olmaz hem okulda bezin isi ne ''
Dong-min:''Bende var arkani dön''
Seda:(sirtini Dong-min'e dönüyorsun ve bezi sirtina yayiyor)''Bezin isi ne sende?
Dong-min:''nolur nolmaz senin kadar çok terliyen bir insan görmedim''
Seda:''bunu benim için mi cebinde tasiyordun''
Dong-min''......''
Bir daha ayni soruyu sormuyorsun çünkü bir kere cevaplamadigi bir soruyu bir daha cevaplamiyacagini biliyorsun artik onu çözmüstün nerdeyse çocuklugun onla geçti cevap yoktu ama sen mutluydun sana böyle bisi demesi seni çok mutlu etti.
Birkaçgün çok mutlu geçti hersey mükemmeldi hersey yolunda derken Dong-min okula gitmek için seni almamaya basladi okulada gelmiyordu zaten çok merak etdiyorsun evlerine gidip kapiyi çaldigindada kimse çikmiyordu bunu defalarca denemistin.
Bir gün yine evlerinin önüne gittin ve kapiyi çaldin yine kimse açmadi bu sefer komsularinin ziline bastin oda tasindiklarini söylediler sen yikildi eve giderken agliyordun ve suanlari mirildandin.
''Hani hersey güzel olucaktik iyi bir isim ve çocuklarim olucakti Her aksam Gong-min'e kapiyi ben açicaktim hosgeldin kocacim diyip yemek yicektik ama kesinlikle bende hata sadece kendimi avuttum onu sevdigimi bile söylemedim..''
Eve geldin tam odana geçicekken annen ''Gong-min sana bunu vermemi söyledi çok üzgünmüs hersey için sanirim bütün duygulari bu kutudaymis''

Sen hemen annenin elinden kutuyu kapip odana geçtin.Kutudan bir zamanlar onun için yaptigin seyler ve ona verdigin diger esyalar çikti birde mumla kapatilmis bir mektup açip okumaya basladin.

'' Böyle bittigi için gerçekten üzgünüm hersey için özür dilerim.Sana veda edemezdim yoksa ayrilamazdim böyle gerekti ve tasinmak zorunda kaldik.Simdi sana uzun zaman önce söylemem gereken bisi söylicem ''seni çok seviyorum'' bunu sakin unutma biliyorum bunu çok önceden söylemem gerektigini biliyorum sende beni seviyordun bunu biliyorum heran seni izliyordum ne yaptigini ne düsündügünü gözlerinden okuyabiliyordum ama sana seni sevdigmi söylersem bana olan sevginin bitecegini sandim.Simdi ne yapiyorsun ne düsünüyorsun ne konusuyorsun kiminlesin hiç birini bilmiyorum o her sabah gördügüm gülümsemeyi göremiyorum sanirim artik senden çok uzagim ellerini bile hissedemiyorum.Bana hep ''hiç birsey imkansiz degil imkansizliklari kendimiz yaratiriz yada öyle düsünürüz'' derdin sana hep hak verirdim simdide veriyorum burdan gittim ve artik yildizlar kadar imkansizsin gözlerin bir peri masali kadar imkansiz bazen böyle biter asklar masal gibi degil hayat biliyorsun simdi senden tek istegim benden daha iyi birini bul ve evlen ama unutkan bir insansin yazililari unttugunda çalistircak biri olsun terlediginde cebinden çikarabilecegi mendili olsun sana benden daha iyi baksin gözlerinde kaybolsun sana hep iyi leyleri yasatsin iyi olmani istiyorum seni çok seviyorum...

Gong-Min... ''

Sen aglamaktan kagidin yarisini islattin bile sonrada o sismis gözlerle sizdin.Sabah oldugunda bunun bir rüya olmasini diledin ve pijamalarini degistirmeden kapiyi açtin ve Dong-min'in o gülümsemesini görmeyi bekledin ama bos bir sokak vardi karsinda Gong-min'in her sabah kokladigi çiçegin basina geçtin ve onun bile solmus oldugunu gördün sonunda yine agliyarak sokagin ortasina oturdun annen seni zar zor içeri soktu.hazirlanip okula gittin hiç istemedigin halde üzerinde gereksiz bir yorgunluk vardi kendi kendine söyle mirildandin
''Gong-min kalbim aziyor hemde çok''
yolda agliyarak yolda giderken lüxs bir araba tam sana çarpicakken durdu sen kafani çevirdin agladigin için hiç bisi demedin yoluna devam ettin.
Okuluna geldin sirana oturdun ve uzun zamandir bos olan hemen yanindaki siraya baktin boslugu canini yakiyordu ama çoktan sinifta yeni bir ögrencinin gelicegi söylentileri yayilmisti bile yanindaki siranin tek bos sira olmasi senin ayrica bir eziyetti orasi Gong-min'in yeriydi ondan kalan son hatira sonsuza kadar...
Dersin ortasinda kapi çalindi içeri yeni ögrenci dedikleri çocuk girdi hoca senin yanindaki siraya oturmasini söyledi tabi sen o sirada kafani siraya gömmüstün moralin yerlerde sürünüyordu bir ara noluyo diye kafani kaldirdin ve bir ses..
Hero:''Hey sen biraz daha dikkatli olsana sabah az kalsin söförüm seni eziyordu.Ahh kizlar..''
SeDa:''Merak etme fazla bir kayip olmazdi ne senin arabana bisi olurdu nede ben bu saate kadar bu kadar üzülürdüm''
Hero:''anladim sevgilinden ayrildin''
Seda:''hey senn kafandan senaryolar yaratma''
Hero:''Hadi ama kabul et eger bir kiz agliyorsa kesin sevgilisinden ayrilmistir.''
SEda:''Belki ama ben ayrilmadim....(kisik bir sesle)sonsuza kadar terk edildim''
sonra susutun tenefüs zili çalinca bahçeye çiktin bir bankta oturdun Hero'yu okulun en kötü çocuklariyla gördün kavga ediyorlardi hemen yanlarina gidip Hero'yu kendine dogru çektin ne oldugunu anlamadan hero üstüne yigili verdi.Bir an göz göze geldiniz sonra Hero hemen ayaga kalkti ve seni yerden kaldirdi
Hero:''Neden böyle bisi yaptin''
Seda:''Okulun zorbalariyla konusuyordun çekmesem birazdan dayak yerdin
tipki (yine kisik bir sesle) Gong-min gibi..onlar herkezi döver''
Hero:''Ahaa sevgilinden ayrildigini biliyordum pardon terk edildigini neden bu kadar üzüldün anlamadim sonuçta oda bir erkek bende aramizda hiç bir fark yok..''
Seda:'' ????...''
Hero:''Ohh~~ kesinlikle benle çikmani istemiyorum tabiki..''
Seda:''gerçekten komik bir çocuksun dogru ikinizde erkeksiniz ama sadece sunu unutma bu kiz senin hayatini kurtardi''
Hero:''bir kere sen gelmeseydin ben onlari dövebilirdim''
Seda:''Tamam git döv o zaman''

Hero sana çok kizar ve hemen onlari dövmeye gider döndügünde Hali pek iyi degildir

Seda:Sanirim çok güzel dövmüssün ama ben onlarda fazla bir çizik göremedim ama senin plaka kaymis galiba'' (daha sonra biraz duraksiyorsun yüzüna asiliyor çünkü Gong-min içinde ayni seyi demistin)
Hero:''Bos anima denk geldi yoksa haklardim''^
Seda:''süpe yok gel benimle slu yaralari saralim''

[Resim: 0c476dd5aa5c268a80db084.jpg]

Hero:'' tamam özür diliyorum sana çok saçma sapan seyler söyledim terk edildigin için üzüldüm umarim seni hiç terk etmeyecek birini bulursun.''
Seda:''bir gün belki..''
Hero:Bak ne dicem bizim eve gelse tesekkür yemegi yeriz.''
Seda:''neden olmasin ama bir sartla yemekleri biz yapicaz.Sanirim zengin birisin sabahki arabaya bakilirsa hizmetçinizde vardir simdi o yüzden diyorum''
Hero:''Kabul ama ben yemek yapmasini bilmem''
Seda:''Ben ögretirim Smile ''
okul çikisinda anneni ariyorsun ve izin alip Herolarin evine gidiyorsun evi gözünce çok oluyorsun hayatinda hiç villa görmedin su ana kadar Biggrin
hemen mutfaga giriyorsunuz bir kaç saat sonra mutfak savas alanina dönüyor ki bu savasi hero sana domates atmasiyla basliyor Biggrin
yaptiginiz yemekleri daha sonra havuz basinda yiyorsunuz.
Hero sana evi gezdiriyor en son kendi odasina geliyor sen horunun kiyafetlerni merak ediyordun ve dolabin kafanigi açiyorsun Hero ''Yapma diye bagiriyor'' ve sonra tam dolap üztüne düsücekken Hero tutuyor ve tekrar eski halina getiriyor
Hero:''bacagi kirik az kalsin eziliyorsun.''
Seda:''süpermen gibi zamaninda yetistin Biggrin ''
Tam o sirada arkani dönüyorsun ve bacagin yatagin kenarina takiliyor ve heronun kucagina düsüyorsun gözleriniz birbirine bakiyor.Sen hemen bir hamleyle kalkiyorsun.
Seda:Senin odanda tuzaklarla dolu neyse ben artik gidim..''
Hero seni arabasiyla evine kadar birakiyor öbür gün okulda arkadasça konusmalariniz oluyor ve içinden söyle bisi geçiyor
''Sanirim Gong-min'in dedigi insani buldum ama tekrar asik olup canimi yakmak istemiyorum''
Hero tenefüste kolundan tutup Gong-min'le gittiginiz okulun bahçesine gidiyorsunuz yine sakalasiyorsunuz sen yine terliyosun ve bunu fark ediyorsun Heroya cebinden çikardigin mendili uzatip sirtini gösteriyorsun
Hero:''bunu neden yaninda tasiyorsun?
Seda:''Bunu bana Gong-min verdi yine bu bahçede kosusturup terledigim zaman sirtima bu mendili sokmustu ve hasta olmami engellemisti.''
Hero:''Anladim sende hep yaninda tasiyorsun...''
Sonra Heroya dönüyorsun hero kollarindan tutuyor yine gözlerinin içine bakiyor ve ''seni seviyorum'' dedikten donra seni öpüyor sonrada sariliyor.
Daha sonra o küçük ama senin için çok önemli olan hayalini gerçeklestiriyorsun...

U-know Yunho ile ilgili istiyorum Smile
lee dong wook seven birine gelsin...
sen türkiyeden koreye gidicek olan uçaga bindin.koltuguna oturdun tabi yanina daha kimse oturmadi.biraz sonra yanina biri oturdu sen bi baktin yanina oturan kisi lee dong wook.sen gözlerine inanamadin tabi.sonra merhaba dedin.o senle pek fazla ilgilenmedi merhaba deip geçistirdi seni.eline dergisini alip havali havali okumaya basladi.sen ondan gözlerini alamadin derken kore ye geldiniz.ikinizde uçaktan indiniz yollariniz burda ayrildi.ertesi gün markete dondurma almaya gittin dondurmani aldin hem yiyodun hemde dolasiyodun markette.bide baktin karsinda lee dong wook tüm ihtisamiyla sana dogru geliyo tabi sende ona dogru ilerliyosun derken ayagin kaydi dondurma lee dong un suratina firladi.lee dong okadar sinirlendiki sana söylenmeye basladi ne kadar sakar kizsin önüne baksana dedi sana.sende kalkip özür diledin.lee dong da sen bu salaklikla devam edersen bence evden disari adimini atma dedi.sende ben salak deilim deyip suratina bi tokat yapistirdin ve ordan uzaklastin.lee dong çok sasidi çünkü ilk kez bi kiz ona tokat atiyodu.lee dong bütün gece seni düsündü.galiba senden hoslanmaya baslamisti.siz nereye giderseniz hep karsilasiyodunuz.sen aksam arkadaslarinla bi gece kulübüne gittin piste çikip dans ediyodun ki lee dong u gördün birden yüzün eksidi.ama kalbinde küt küt atmaya baslamisti.pistten inip bara geçtin bi içki aldin.lee dong ta seni gicik etmek için yanina oturdu.siz tartisiyosunuz derken sen çok çok sarhos oldunSarhos.lee dong seni kolundan tutup disari çikardi.sen sarhos oldugun için sokakta dans edip çilginliklar yapiyodun.lee dong ta sana gülüyodu.lee dong un ayagi takildi senin üstüne düstü dudaklari senin dudaklarina deydi.iste o anda öpüsmeye basladiniz.seni arabasiyla eve birakayim dedi sende kabul ettin.sen arabada utancindan onun yüzüne hiç bakamiyodun.oda sana bakip gülüyodu utandigini anlamisti.seni evin kapisina birakti ve cep telefonunun nosunu istedi.verdin sende.ertesi sabah seni aradi bi kahve içmek için kafeye davet etti.sende kabul ettin(hiç kaçirirmisin)sen kafeye gittin oturdunuz konustunuz bütün günlerinizi beraber geçirmeye basladiniz.birbirinizle kaynastiniz.ikinizde birbirinize asik oldugunuzu anladiniz.lee dong seni babasiyla tanistirmaya götürdü.tanistiniz.lee dong senle evlenmek istedigini babasina söyledi ama babasi buna karsi çikti.eger o kizla evlenirsen seni evlatliktan reddederim dedi.besparasiz kalirsin dedi(hayal gücüne bak yaBiggrin)babasi o kiza gidersen o kizin basina kötü seyler getirtirim dedi.lee dong un eli ayagi baglanmisti.sevdiginin aci çekmesini üzülmesini istemiyodu.mecburen senden ayrilmak zorunda kaldi.sen bu aciya dayanamayip korede daha fazla duramadin japonyaya gittin.lee dong seni bulmak için japonyaya gelsede ne fayda seni bulamadi.2 sene sonra koreye geri döndün.korede tur rehberi olarak çalismaya basladin.ne sen lee dong u nede lee dong seni unutmadi.karli bi aksam sen turistlere koreyi gezdiriyodun.lee dong ta arabasiyla eve dönüyodu.kirmizi isik yandi lee dong durdu birde baktiki kaldirima karsisinda sen Allahraziilk önce hayal sandi ama deildi gerçekti.kosarak senin yanina geldi birbirize bakakaldiniz.seni çok özledigini söledi.sense sadece sustun.çünkü lee dong un senin yüzünden aci çekmesini istemiyodun.çünkü babasi sizi kavusturmazdi.sen kosarak kaçmaya basladin.oda senin pesinden kosup kolunu yakaladi sen onun kolunu ittin.oda beni hiçmi özlemedin dedi.sende bizim aramizdaki iliski 2 sene önce bitti dedin.oda hayir diye bagirdi bitmedi dedi.seni hala çok seviyorum dedi.sense söyle dedin.benim sana olan karsi hisleri artik yok dedin.sen aslinda onu hala seviyordun ama yalan söledin.lee dong inanmadi.sen kaçip arabana bindin.sen nereye gidersen lee dong pesini birakmiyodu.evine bile geldi.ama sen onu istemedigini söleyince lee dong japonyaya bi bilet aldi.gitmeden önce 63 katli olan gökyüzü kulesine yani sizin yerinize çikti.sen dayanamadin.pesinden gittin.lee dong tam asansöre bindi asansörün kapisi kapanmak üzere iken sen kosturup kapiyi açtin.artik yalan sölemicem dedin ve seni seviyorum dedin aglayarak.oda seni kolundan tutup asansörün içine çekti siz sarildiz vede sonra öpüstünüz.lee dong un babasi aska yenilmisti birlikte olmaniza izin verdi.siz evlendiniz çok mutlu oldunuz.....

bende lee dong wook...ve kim bomla istiyommm.....OnayOnayAlkisAlkisAlkisAglaelsalla
[Resim: 27xed91.gif]
SeNi YıLdızLaRa BeNzetiyoRuM OnLaR KadaR UzaK OnLaR KadaR EriŞiLmezSiN
Ama BiR FaRkıN VaR; OnLaR BiN TaNe SeN BiR TaNeSiN !!

sen bir avukatsin ve uluslararasi bir sirkette çalisiyorsun .Sirketin tüm dünyada çok prestijli.Bir sürü ünlü,is adami sizin sirketi tercih ediyor.Ve sen hala kore hayranisin.Bir gün patronun koreden bir dava aldik diyor ve seni oraya göndermeyi teklif ediyor.Hiç durur musun? Hemen atliyorsun olur patron sagol diye.Bir ünlünün davasina bakacaksin.Sirketi anlasma kurallarini ihlal etttigi için dava açmis.Prensib olarak bulusmaya gitmeden dosyaya söyle bir göz atiyorsun.Davali kim bum!!soklardasin restaurantin önünde 'tanrim sükürler olsun kim bum bu ' diye korece bagiriyorsun. O sirada arkandan biri 'avukatim bu kadar seviniyorsa dava açildigina yandik' diyor.bir bakiyorsun kim bum senin elindeki dosyaya bakiyor kafasini kaldiriyor göz göze geliyorsunuz.o harika gülüsüyle sana bakiyor tabi sen de hayran hayran ona bakiyorsun.Içeri girelim isterseniz diyor.Son kalan nefesini toplayip tüm coollugunu koruma çabanla olur diyorsun.içeride is konusuluyor ve sik sik kim bumla göz göze geliyorsunuz.Kim bumun memejeri ve sikreti çok memnun kaliyor senden.Sen tam iyi aksamlar deyip çikacakken kim bum bi dakka geç oldu ben birakayim seni evine diyor.yolda giderken hayatimda ilk defa hem bu kadar güzel hem de zeki bir kiz gördüm huyun falan kötü herhalde yoksa bu kadar mükemmellik imkansiz diyor.sen bogazina kadar kizariyorsun tabi.altta kalmamak için aynaya her baktiginda görmen lazim halbuki sasirdim diyorsun.bir kahkaha patlatiyor cidden zekisin sen ya diyor gülüyorsunuz muhabbet aldi basini gidiyor ve malasef oteline geldiniz.kim bum numarani verirsen daha sik görüselim çok tatlisin sen diyor sen de olur tabi diyorsun.her gün bulusuyorsunuz ve çok fazla ortak yönünüz var davayi çözüyorsun türkiyeye dönme vaktin havaalanina kim bumla gidiyorsun.gözleri dolu dolu simdi seni tekrar görmem için bi bela daha mi açmaliyim basima diyor.sen de aman ha olur m öyle sey telefonda konusuruz filan diyorsun sayiyorda sayiyorsun o korkuyla. kim bum yeter diyor ben anladim sen bilirsin ya sen basimin tatli belasi ol yada ... diyor.sen anlamadim diyorsun.kim bum bir yüzük çikariyor hala anlamadin mi ömür boyu basimin tatli belasi ol diyorum benim le evlenir misin? diyor...
mutlu son...
ben de ss501 ile kim hyun joong agirlikta istiyorum.
bayadir ara vermistim hayallere özel istek üzerine mihenktasi (emral Opucuk) için yaziyorum bunu... umarim seversiniz =)

Canim benim sen simdi koredesin .Isleri ilerlettin ve özel bir sirketle beraber koreye gittin. Önemlide bi görevin var sirkette.
Bigün yine ise gitmek için hazirlaniyorsun nedendir bilinmez bugün her zamankinden daha zarifsin.Çok siksin=)(içinemi dogdu ne=)).Yola ciktin bir baktin yagmur yagiyor acelende var geri gidip semsiye alamazsin.O esnada bos takside geçmiyor.E haliyle otobüse biniyorsun zar zor,oda cok kalabalik.Neyse bosyer bulup oturuyorsun.Yaninada bi adam oturuyor.Ama adamin yüzünü secemiyorsun,sapkasi ve gözlügü var.
[Resim: 20070314sjs001ji3.jpg]
Adam sürekli sana bakiyor ,rahatsiz oluyorsun tabi,hirlisi var ,hirsiz var ,sapigi var.Iste neyse yola koyuldu otobüs .Adam sana dönüp meraba diyor,sen gülmekle kizmak arasi bi ifadeyle meraba diyosun.Sana dönüp ''burada yenisiniz galiba'' diyor.sen '' nerden bildin '' diyosun(tabi bu bir Türk tabiri oldugu için hiç birsey anlamiyor ve tirsip önüne dönüyor.)Arada sana bakmayada devam ediyor.Senin duraga geldiniz ve iniceksin tam ayaga kaktin adasm yere bisey düsürmüs aramaya basliyor, sana engel oluyor bu sekilde, sen cikiyosun otobüsten ama ne fayda kaçirdin ,bi önceki duraga kadar yürümen gerek simdi.Sirilsiklam bi halde variyorsun sirkete .Hem geç kaldin hemde islaksin ,amirinden isitiyorsun tabi azari.
Bu arada ji sub yeni bir film çekiyor ,yapimciligini falanda kendi üstlenmis,ve film seti olarak taa sizin sirketi kullanmak istiyorlar.Sen onu görünce çok heyecanlaniyorsun tabi,onunda seni görünce yüzünde bi ifade olusuyor,sen üstünün basinin berbat olmasindan dolayi oldugunu düsünüyorsun.Çekimler basliyor ,sende onlari izlyorsun firsat buldukça,onun gerçek hayattaki hallerini görmek cok hosuna gidiyor.Bir kaç gün sonra is çikisi yagmur yagiyor yine taksiyi çagiriyorsun.Tam bindin o esnada biride diger kapidan giriyor,inermisin diyosun sen in diyor ,sen bi bakoyosun karsinda gecen güngü garip adam ve yine sapkasi ve gözlügü var .Sen ''olamaz yine mi sen'' diyorsun ,'meraba'' diyor yine =) Sende inmiyordun oda (inatçi keçiler=)) taksicide sikilip sizi yagmurda yolun ortasinda birakiyor .Kavgaya devam tabi o esnada dosyalr düsüyor islaniyor , sen adami bi güzel azarlayipordan hizla uzaklasiyorsun.Sabah ise gidiyorsun patron dosyalari istiyor veremiyorsun tabi ,azarida isitiyorsun tabi kovulmak üzeresin ama ji sub durumu ögrenip patronla konusuyor ve kilpayi kurtuluyorsun kovulmaktan. Ona tesekkür ediyorsun minnettar kaldin tabi.
[Resim: soji8em9.jpg]
bu arada fena vuruldun adama =) Bi süre böyle iyi davraniyor sana,
Bi gün kafede tek basina otururken o garip adam çikip geliyor yanina ve senden özür dilemek istiyir ki sen adami kovmaktan beter ediyorsun ona '' bu sekilde kaba ve dikkatsiz davranislarla nereye kadar gidebileceksiniz biraz centilmen insanlardan ders alin '' diyorsun oda sana''bi insanin içini disardan baktiginizda anlayamazasiniz bazen hiç ummadiginiz bir insan tarafindan kalbiniz kirilabilir'' diyor.Sen umursamiyorsun tabi ji sub gözünü o kadar büyülemiski adami yüzüne bile bakmiyorsun .
Ertesi gün ise geldiginde çekimler sürüyor, ji sub u görüyorsun selam vermek istiyorsun ama o seni görmezlikten geliyor. Sen görmedi heralde diyip kendini avutuyorsun.Günler geçiyor ve jisub un soguklugu devama ediyor .Sen bu durumdan rahatsizsin tabi.Bi gün evine bi paket geliyor .isimsiz.Içinden bir kagit gül bir yapboz parçasi ve bir not çikiyor. pazilin üstünde bi seyler var sen bi harfin parçasina benzetiyorsun.Notta''Istediginiz gibi bi centilmen olamasamda bir kadini üzdüysem eger onu mutlu görene dek çabalarim...hadi gülümseyin...'' yaziyor.notun sonunda '' affedilip affedilmedigimi bilmem gerek cevabini posta kutuna koyman yeterli.''yaziyor .sen vayy diyosun bizim saskindada kabiliyet belirtileri varmis diyorsun.Ona cevap olarak'' yinemi sen ben senden nasil kurtulucam , iyi tamam affettm yeter düs peismden '' diyorsun..
Ertesi gün ise gidiyorsun so ji sub gülümseyerek seni çagiriyor,sen sevinçle gidiyorsun tabi ama o senin eline bi paket veriyor ve yardimini isiyor sen tabi mecburen yardim edip tasiyosun paketi.
Eve geldin o da ne kapinin önünde bir paket daha ,zaten sinirlisin bi tekmeyle kenara itiyosun paketi .Yarim saat sonra aklina geliyor çikip aliyorsun ,paketteki kutudan yine bi yapboz parçasi ,bir kagittan lale,bir cd ve bir not çikiyor .Notta ''Bana hala inandirici gelmediniz .Hala affedildigimi düsünmüyorum bu yüzden degisik yollarla kendimi size affettirmeye calisicam .Bu cd de sevdigim bi kaç slarki var umarim beyenirsiniz=).cd yi ntakiyosun la..la..la.. sarkilar çok hos gerçekten .Bu sefer bizim saskinda baya müzik zevki varmis hayret bisey diyorsun .Not olarak ona '' tesekkürler sarkilar gerçekten hos sasirdim müzik konusunda bu kadar zevkli olmana ama hal bana göre centilmen degilsin olmanda zor görünüyor üzgünüm .''
Derken sabah iste yine ayni asagilanmalar jisub ntarafindan ve aksam bir paket daha .Paket te yine yapboz ,kagittan papatya,bir dvd ve not var.''Ben zoru severim ...bu arada müzik zevkim için iltifatiniza tesekkürler..bu filmi çok severim umarim sizde beyenirsiniz ....'' film bitti süpermis..hem agladin hem güldün..cevap olarak ona .'' Gerçeken hos bir filmdi ,ama hala süphelerim var...buda benden sana bir öneri umarim beyenirsin..ve bana bir daha siz deme ben okadarda kibirli biri degilim...'' Posta kutuna birde film koyuyosun.
Derken günler geçiyor yaklasik iki haftadir onunla yazisiyorsunuz ve oda sana hediyeler gönderiyor...ondan hoslanmaya basladin .Zevkleriniz ve düsünceleriniz aslinda o kadar uyuyorki inanamiyorsun bu duruma...
Neyse film çekimleri sonunda bitiyor ve bir kutlama düzenleniyor .Sende çok siksin tabi vede herzamanki gib çok güzel...so ji sub seni görüyor ve gözlerini senden alamiyor ,sana bütün gece o kadar iyi davraniyor ki sen sasiriyorsun .Bi ara terasa çikiyorsun tek basina,oda yanina geliyor bir kaç iltifat ediyor sana ve seni öpmek için uzaniyorsen elinle omzundan itip üzgünüm ama bir baskasina ...asigim ..sanirim...evet evet...asigim...biliyorum ..yüzünü görmesemde ..ona asigim o tam bir centilmen=)
O da sana dönüp ''bendendemi entilmen ..demek öyle'' diyip seni zorlamaya basliyor öpmeye çalisiyor sen tokat atip ordan uzaklasiyorsun.
Eve gidiyorsun ,kapinin önüne yaklastin içinden'' daha adini bile bilmiyorum ama ona hemen bu gece sormaliyim ..'' diye geçirirken kapinin önünde biri bi paket birakiyo seni farkedince hemen arkasini dönmeden kaçmaya basliyor. sen de '' hey dursana'' duruyor arkani dön diyosun ..hala dönmedi..yanina gidiyorsun ''dön bana'' yüzünü dönüyor...
[Resim: sojisub-4.jpg]
sen sasiriyorsun ama kirginsinda ..seninle oynadi tokat atiyorsun ..arkani dönüp gidiyorsun dur diyor duruyorsun ''sadece emin olmak istedim .daha önce bi çok hata yaptim lütfen beni affet ünümü degil beni sevmeni istedim affet beni''
sen''ne zaman söylemeyi planliyordun peki he ne zman !!1 daha ne kadar benimle oynayacaktin eylencelimiyi peki he söylesene...'' diyip kapiyi çarpip içeri giriyosun..
Ertesi gün bir not var kapinda ...notta
'' ASK
NEFES ALMAK KADAR BASIT
NEFES ALMAK KADAR ÖNEMLI
SEN NEFESIMSIN BENIM
KALBIM SENIN ELINDE
ISTER AT ISTER SAKLA
AMA BENIM IÇIN
SADECE ASK
SADECE SEN VARSIN
SENI SEVIYORUM... ''

Yaziyor ...
kagidi alip bi kenara atiyorsun ..hih sanki bu sekilde gönlümü alabilecegimimi saniyor..
gözün odanin yarisini kaplayan paketlere takiliyor .yapboz parcalarini alip birlestiriyosun ve ondan SONSUZA DEK SADECE SEN yazisi cikiyor ...
aglamaya basliyorsun ...sevinçle disari çikiyorsun..(galiba onu affettin) kosarken basamaklara takiliyorsun ,hopppp.yere degil tabiki ji sub un kuçagina seni birakirmi hiçBiggrinBiggrin

canim insallah beyenirsin ya aradaki siirden bozma seyi ben yazdim alinti degil yani ama daha güzel bisey yazsam alinti yapsam saçma olurdu korede yani dime neyse canim ...seni seviyorum ...iyiki varsin ...
SULEM, müthissin canim ya Alkis bayildim ya bayildim So ji Sub'la karsilasmamiz ee tabi ben hemen yüz veririmiyim...Sonra bana hediye göndermeleri beni isimden etmemek için patronumla konusmasi, aferin bana hemen yüz vermedim hemen öptürmedim kendimi :img-hysterical: bir çok söz çok etkileyiciydi 'Bir insanin içini disaridan baktiginizda anlayamazsiniz bazen hiç ummadiginiz bir insan tarafindam kalbiniz kirilabilir' müthis bir cümle ya Onay tabi yagmur da falan islanmamiz , kendini affettirmek için çabalamasi ee sonundada onu affetmem tabi hepsi çok güzeldi hele siire bayildim.. ASK, hakikaten nefes almak kadar basit ve onsuz yapamayacagimiz bir duygu ben daha bir çok sey yazacam ama inan kelimeleri toparlayamiyorum..
Ama siirin gerçekten çok güzel canim saf duygularinla yazdigin yalin ve essiz dizeler bence... SULEM,nasil tesekkür edecegimi inan bilmiyorum canim ellerine saglik,yazan ellerin dert görmesin seni seviyorum hemi de çok Opucuk Opucuk doyamadim tekrardan OpucukOpucuk
ay su anda aglamak istiyorum :img-cray: ya çok duygulandim canim gerçekten çok tesekkürler beyenmene acayip çok sevindim . seni çok seviyorum . o siir pat diye cikti içimden ne yazsam diye düsünürken hiç düsünmedim ...normalde hiç siir yazmam ilk yazdigimdi bu ... beyenmen benim için en büyük tesekkür canim hiç üzülme bu konuda ...umarim hayallerin bi gün gerçek olur....Opucuk Opucuk Opucuk Opucuk
Siir gerçekten hos canim; çünkü yalin...Ben yalin siirleri çok severim....Ayrica yazdigin hayalde çok güzel insan zaten hayal ettigi sürece vardir..Insallah canim hepimizin hayalleri gerçek olur, tabi su anda eminim hepimizin hayali iyi bir is bulabilmek insallah dileklerimiz gerçeklesir seni çok seviyorum hayatim beni mutlu ettin hemde çok OpucukOpucukOpucuk
çok çok tesekkürler canim Opucuk
........................................................
acaba rica etsem biride benim için max-changmin ile ilgili yazabilirmi?....Smile
(12-11-2009, Saat: 13:43)kariyerkiz yazdı: saranqi ye
evet.. sonunda hayallerin gerçeklesti ve koredesin.
koreye gidince yapacaklarinin listesi oldugu halde ayaklarin birbirine dolanmis vaziyette.
nerden baslayacagini bilemez bir halde dolasirken eun hye ile çarpisiyorsun.
hayal ile gerçek arasinda gelip giderken bi rain in konserinin hemen 100 metre ötede oldugunu fark ediyorsun.daha kendine gelemeden yere düsen anahtarini kapipta se7en arkandan gelmez mi.bu kadarina dayanamiyorsun ve artik bayiliyorsun.
kendine geldiginde f.t island in yaninda oldugunu anliyorsun.meger yolun üstüne bayilmissin onlarda seni hemen arabalarina alip hastaneye götürmüsler.bu kadar yeter deyip uçaga atliyorsun.
yaninda kim oturuyor biliyor musun? jang geum Biggrin

bayildim hayalineSmile çok tesekkür ederim kariyerkiz^^ beklemiyordum açikçasi...çok sagol..

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

Papillon_Goong
Sana gelsin bu hayal o zaman..

Su an sen internette dolaniyorsun ve herzamanki gibi MAx'in resimlerine bakiyorun,kendini o resimler ile avutuyorsun.Sonrada aklina est oturdun dua ettin gün boyunca.o duayi ettikten sonra hersey iyi gitmeye basladi hayatinda,sonra aradan yilla geçiyor sen 20 yasina felan geliyorsun..Koreye gitme hayalinin oldugunu biliyorsun ve aklina esti netten bilet fiyatlarina bakiyorsun ucuz bir bilet buldun hemen o bileti almaya gidiyorsun..O bileti aldin,uçakta ertesi gün kalkicak aktarmali....
Valizini apar topar haziliyorsun,en önemlisi Max'in fotorafini'da unutmuyorsun..Sen yorgun yorgun valizini hazirladinktan sonra yatiyorsun saat'inida kuruyorsun..Misil misil uyuyorsun~~Ve saar saat çaliyor "Rising SUN "diye Biggrin hemen yataktan firladin gibi yere düsüyorsun,hemen toparlanip,dus alip,giyinip taxi çagirip çikiyorsun..Ve hava alanindasin ni hayet~~Hersey tamam uçak yok bekliyorsun neyse ,sende daldin gittin beklerken nasil sa daha gelmez diye uçak uyuya kalmisin ve rüya görüyorsun ....
Rüyan söyle :" sen cennet gibi bir yerdesin,muhtesem sen kirlar içinde kosturuyorsun ,,ve üzerinden beyaz gelinlik gibi bir elbise var çok güzelsin göz alicisin ..ve arkan bir el deyiyor,beyaz bir el,yumusacik,sende dönüyorsun Max damatlik keymis seni almaya gelmis~~çok romantik bir ortam var sen max'in elinden tutup birlikte bir yere ilerliyorsunuz,karsinizda aileniz,arkadaslariniz ve tüm DBSK..Orda meger siz evleniyormusunuz,karsinizda nikah hakimi ve msx'a soruyo sen bu kizi kariliga kabul ediyormusun diye oda "EVET"diye bagiriyor ve hakim sana soruyor sende "EVET"diey bagiriyorsun,ve tam max sana yaklasiyor seni öpecekken birisi dürtüroyor uyanidiriyor..
Meger sen "Evet,Evet,Evet"diye bagiriyormusunda ondan uyandirdilar Biggrin
Sende seni uyandiran kisilere bir güzel girisiyon,Smile ve aklina Kore geliyor,Sen saate bakiyon uçagi kaçirmisin ,of of of diye diye aglaya aglaya gidiyorsun,ve canina tak edip oturuyorsun yere aglayama basliyon,max changmin,max changmin ,diye diye ...
Aksam oldu sen daha oturdugun yerdesin,önünden bir grup genç geçiyor ve sana bakiyorlar,sende huzursuz oluyorsun valizini aldigin gibi ilerliyorsun onlarda senin pesinden geliyor,,ve sana laf atmaya basliyorlar sen kosmaya basliyorsun,ve biri senin kolundan tuttu,sende hemen çiglik attin en seslisinden..en yakinda olan kisi kosa kosa geldi senin yanina sen gözlerini kapatmis korkudan hiç birsey görmüyorsun ~~
Yumruk sesleri geliyor,..Nihayet hepsi kaçti ve o kisi yanina geldi omzuna elini atti ve dediki artik gözlerini açabilirsin gittiler dedi,ve sen gözlerini açiyorsun hemen egilip tesekür ediyorsun tabi adamin yüzüne bile bakmiyorsun ve o seni kaldirip sana bakiyor sende o adam ,o adam MAX ,ve sen soruyorsun siz Max Changmin degilimisiniz diye ??
Oda evet diyor,sen beni taniyormusun diyor ?sende bagirirak evet diyorsun,,ve daha fazlasini söylemekten utaniyorsun onu ne kadar çok sevdigini söylemek istiyorsun ama cesaret edemiyorsun ..Neyse sana birlikte yemek yemeyi teklif ediyor sende tabiki seve seve kabul ediyorsun,bir restorana gidiyorsunuz aksam kimse yok ..Tanisiyorsunuz sen onu zaten tanisan bile...Birlikte çok iyi zaman geçiriyorsunuz..aradan yillar geçiyor siz çok yakinlastiniz...her gününüzü birlikte geçiriyorsunuz...herkez sizi sevgili saniyor,ve adiniz gazetelerde çikmaya baslar siz kaç kere yalanlasizi bile inanmiyorlar,Max sinirlenip bir basin toplantisi düzenliyor ve seninde çagiriyor..
Basin toplantisindasiniz,ve Max herseyi açikliyor birlikte geçirdiginiz zamanlari,sonra sana bakiyor böyle gözlerinine ,e basliyor söylemeye"bu garip gelebilir ama,ben bu kizi ilk tanidigimda max diye agliyordu ve onu izlemistim ,onu bir grup gençten kurtardim ve o günden sonra çok yakinlastik birbirimizi tanidik ve çok yakin arkadas olduk..ve ben onu tanidikça içimde bir his olustu daha önece hissetmedigim bir his,,onun yanindayken çok mutluydum ondan ayrilinca sanki dünyanin sonu geldi bana..Bu tür haberler çok sIk çikiyordu ve ben her seferinde yalanliyordum ve susuryordum ama artik susmuscam.(ve sana bakiyor,sende gözleri yasli bir sekilde ona bakiyorsun )Su zamanlarda hayatimin en güzel anlarini yasiyorum ve bunu açiklarken üzerimden büyük bir yük kalkiyor,,Ben bu kiza gerçekten çok deger veriyorum,onu aslinda çoks eviyorum,ve bunca senede sonra simdi açikliyorum Benimle evlenirmisin ??" sende ayaga kalkiyorsun herseyi anlatiyorsun"ben Türkiyeden bir Max hayraniydim sonra onu tanidikça ona sevgim artti ve dünyam çok güzel oldu,her yerde,her an o vardi,su an bu duygulari kimse bilmiyor,ama simdi bu haberlerden sonra zamni geldigini düsünüyorum,Ve su an cevap veriyorum bu en çok istedigim soruya:ben bunu dünyada en çok istedigim seylerden biri EVET kabul ediyorum sonzusa dek ~~
aradan 1 sene geçiyor evlenip çocugunuz oldu ve bir erkek çocuga hamilesin Biggrin
Mutlu Son ..Smile
Bende DBSK üyesi Kim JaeJoong ile istiyorum (Hero jaejoong)
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi