yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
bu hayal canim merveme gitsin...Biggrin ( istek sarki gibi oldu) ileri merveme sevgilerimleSmile

..Ikimiz tatil için koreye gidiyoruz..tabi çok heyecanliyiz...küçük sirali evlerde kaliyoruz..sabah sen kahvalti için markete bir seyler almaya gidiyorsun..gittin iste yolda böyle etrafini seyrede seyrede eve geliyorsun..tam köseyi döndügün sirada biri hizla gelip sana çarpiyor...elindeki hersey yerlere saçiliyor..sen çok sinirleniyorsun..sana çarpan da bir koreli.. bu bile sinirini geçirmeye yetmiyor..o ise özür dileyip sana yardim etmek istiyor...öyle o sinirle eve geliyorsun...olanlari bana anlatiyorsun tabii ben basliyorum gülmeye diyorum ki kiz niye bu kadar büyüttün neyse seninde sinirin geçiyor.... gün içerisinde seninle bir kore gezisi yapiyoruz..keyfimiz de yerinde.. seninle sinemaya gidiyoruz..eee biz de bu kore filmi hayranligi oldugu sürece.. neyse filmin baslamasini bekliyoruz..sen bize içecek bir seyler aliyorsun...öyle gevezelik ediyoruz..o sirada aniden biri arkadan dogru gelerek sana yani dogruca koluna çarpiyor..veee elinde ki içecekler yere dökülüyor...sen öyle bir sinirleniyorsun ki... bir de sana çarpan kisiye bakiyorsun kii... kim kim .... sabah ki koreli sansa bak... bu çocuk çok sakar heralde hemen özür dilemeye basliyor...sen susmasini zaten yeterince kizgin oldugunu söylüyorsun... o da mahcup gidiyor... bizde seninle filme giriyoruz .. tabi ben yine seni güldürmeyi basariyorum .. yine konusup gülüyoruz ama yine biraz sinirlisin... film basliyor... filmin ortasinda biri yanlislikla elini tutuyor bakiyorsun ki o çocuk...ayy bu ne tevafuk böyle birbirinize öyle bakiyorsunuz.. sen biraz kizdin ama sana öyle mahcup bakiyor ki sonunda özürlerini kabul ediyorsun...^_^ iste filmi izlerken sana yiyecegini uzatip istermisin diye soruyor..ee o sirada biraz yaklasiyor tabi sana..sessiz konusabilmek için...; ) tabi bu yakinlik seni etkiliyor biraz... neyse filmden çikiyoruz..bu olanlari hatirlayip ben katila katila gülüyorum tabi en sonunda dayanamayip sen de gülmeye basliyorsun iste o gün öyle bitiyor......... sabah sen yine kalkip markete gidiyorsun..bütün endise ve sinirin dünde kalmis..öyle rahat ve huzurkusun ki.... öylede de güzel kar yagiyor kii. böyle bir sans nerde görülmüs....^^ markete gidiyorsun...tam yine köseyi döneceksin.... birden önünü kocaman bir buket nergisler kapatiyor..öyle sasiriyorsun ki.... sonra köseden o çikiyor.. dün ki sakar "eger dün için beni affettiysen çiçekleri kabul et, lütfen diyor"...^^ (ayy ne romantik kiz ben bayildim bu çocuga...affet gitsin hadi ...) sen de gülümsüyorsun..bu çok hosuna gidiyor...bakiyorsun çocuk neredeyse kardan adam olmus... öyle bir kar yagiyor ki... yavasça sapkani çikariyorsun ve onun basina koyuyorsun...ve tatli tatli gülümsüyorsun...o da sana gülümsüyor ve çiçekleri uzatiyor..sen de kabul ediyorsun...vee daha hiç bir sey söylemeden çiçekleri alip eve dönüyorsun..öyle mutlusun ki... ve bana olanlari anlatiyorsun.. benim bile içim gidiyor...ahhh ahh ve nergisleri vazoya koyuyorsun hemen..sonra pencereden karin yagisini izliyorsun..tabi sabah olanlari düsünerek....ve gülümsüyorsun... ertesi sabah yine gidiyorsun bir hevesle markete..ama hiç görmüyorsun onu.... tabi moralin bozuluyor...SadSad o gün mutsuz oldugunu farketmemek imkansiz..ben de üzlüyorum hatta... ve ertesi gün... köseyi dönmeden önce duruyorsun ve gözlerini kapatiyorsun..gelmeyecek biliyorsun ama o günü düsünüyorsun... ve yüzüne dogru kar yagiyor..ne kadar öyle kaldigini bilmiyorsun...o sirada "birini mi bekliyorsun" diyor biri... "burada oldugunu kuslar söyledi de...." sen gülmsüyorsun... o sapkasini senin basina koyuyor ve sana gülümsüyor.... o sirada heyecanlandigini ve kendini huzurlu hissettigini farkediyorsun^^... sen tekrar gülümseyince elinden tutuyor ve seni karin altinda yürümeye davet ediyor...elini tutunca öyle bir sicaklik hissediyorsun ki sanki mevsimler bir anda degismis gibi...simdi kar yagmiyordu sankii...öyle tatli rüzgar esiyordu ki...bu mevsim sadece böyle anlarda mi görülüyordu bilemiyorsun....simdi mevsim ilkbahardi.... bunu hissediyordun....^^

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

bu hayal dbsk rabiyaya
Sen Türkiyede istedigin bir bölümde üniversiteye gidiyorsun.Sonra okudugun bölümde degisim programi yapiliyor Kore ,Amerika ,Japonya gibi ülkelere gidiliyor.Sen tabi degisim programinda Koreye gitmek isterken degisim programinda kore ve japonya ya bu sene ögrenci yollamayacaklarini sadece Amerikaya gidilecegini söylüyorlar.Sen çok üzülüyorsun çünkü bütün hazirlilklarini yapmiskore yolcusu olmak istiyorsun.Sonra en sevdigin arkadasinla bundada bir hayir var diyerek Amerikaya gidiyorsun.Sen hala üzgünsün arkadasin diyor gel biraz disari çikalim hava alalim diyor sende onun israrina dayanamayip çikiyorsunuz.Böyle bir arkadasinla yolda yürürken önünüzden koskocaman 2 tane özel korumali arabalar geçiyor.Herkez bir saga bir sola kosusturuyo her birinin elinde pankartlar filan sagiriyorlar I love you Hero ,yunho, max, junsu, micky diye sen sasiriyorsun sonra birine soruyorsun bu gün konsermi var sen tabi sasiriyorsun diyorsun baska bir grubun üyelerinin herhalde adlari aynimidir diye onlarda sana DBSKnin dünya turnesine çiktigi ve bugünde konserleri oldugunu söylüyor sen sasirip kaliyorsun.Sonra kendine gelip konser için bilet almaya gidiyorsun.Sana bilet saticisi üzgün oldugunu ve biletlerin 3 gün önce tükendigini ve konsere giremeyecegini söylüyor sen basliyorsun aglamaya böyle sanssizlik olurmu diye.Sonra arkadan bir tane daha araba geliyor.Havali bir edayla Yunho seni farkediyor ve o bilet saticisina soruyor seni göstererek neden agliyor diye bilet saticisida o hanimefendi sizin hayranlarinizdanmis ve Amerikali degil sizin konseriniz için bilet istedi ama malesef biletler tükendi diyor.Sonra o bilet saticisina seni ve arkadasini içeri almasini söylüyor.Adam senin yanina gelip hanimefendi özel konuk olarak içeri girebilirsiniz diyor sen sasiriyorsun ama bir o kadar sevinçle içeri giriyorsun.Sonra konser basliyor herkez büyük bir zevkle heyecanla konseri dinliyor sonra konser bitiyor.Sen kulise gidip onlardan bir imza almak istiyorsun ama korumalar seni içeri sokumuyorlar sen sadece bir imza istedigini söylüyorsun arada böyle bir tartisma oluyor arkadasin sana bosver diyor sen tam arkani dönmüs gidecekken biri arkadan Yunho kosup problem neydi hanimefendi diyor.Seninde o heyecanla konusamiyorsun.Bir daha soruyor sende basliyorsun ben sizin büyük bir hayraninizim buraya Türkiyeden degisim ögrencisi olarak geldim ve sizle çok tanismak istiyordum bu dünyadaki en büyük hayalim diyorsun o sasiriyor demek öyle diyor.Sonra Yunho sana diyor vaktin varsa istersen yarin konusabiliriz ben müsaitim diyor sende tamam senin için uygunsa benim için tabiki uygundur diyosun sonra demek beni bu kadar seviyorsun diyor sende evet hemde bu dünyadaki herkezden çok diyorsun.Sen basliyorsun söylemeye senin kadar yakisikliyi senin kadar sekeri senin kadar sempatigi senin kadar mükemmeli o sana dur dur tamam beni bu kadar övme simariyorum bak diyor.Sende gülüyorsun.Tamam o ozaman simdi gitmem lazim yarin o zaman görüsürüz diyor sende tamam diyorsun.Ve yarin oluyor egleniyorsunuz ertesi gün sonra iste hayatinizdan bahsediyorsunuz anilarinizdan sonra böyle devam ediyor sonra sevgili oluyorsunuz mutlu sona adim adim yaklasiyorsunuz Biggrin

Bende OH Won bin ile hayal istiyorum

(08-11-2009, Saat: 0:49)saranqi yazdı: bu hayal canim merveme gitsin...Biggrin ( istek sarki gibi oldu) ileri merveme sevgilerimleSmile

..Ikimiz tatil için koreye gidiyoruz..tabi çok heyecanliyiz...küçük sirali evlerde kaliyoruz..sabah sen kahvalti için markete bir seyler almaya gidiyorsun..gittin iste yolda böyle etrafini seyrede seyrede eve geliyorsun..tam köseyi döndügün sirada biri hizla gelip sana çarpiyor...elindeki hersey yerlere saçiliyor..sen çok sinirleniyorsun..sana çarpan da bir koreli.. bu bile sinirini geçirmeye yetmiyor..o ise özür dileyip sana yardim etmek istiyor...öyle o sinirle eve geliyorsun...olanlari bana anlatiyorsun tabii ben basliyorum gülmeye diyorum ki kiz niye bu kadar büyüttün neyse seninde sinirin geçiyor.... gün içerisinde seninle bir kore gezisi yapiyoruz..keyfimiz de yerinde.. seninle sinemaya gidiyoruz..eee biz de bu kore filmi hayranligi oldugu sürece.. neyse filmin baslamasini bekliyoruz..sen bize içecek bir seyler aliyorsun...öyle gevezelik ediyoruz..o sirada aniden biri arkadan dogru gelerek sana yani dogruca koluna çarpiyor..veee elinde ki içecekler yere dökülüyor...sen öyle bir sinirleniyorsun ki... bir de sana çarpan kisiye bakiyorsun kii... kim kim .... sabah ki koreli sansa bak... bu çocuk çok sakar heralde hemen özür dilemeye basliyor...sen susmasini zaten yeterince kizgin oldugunu söylüyorsun... o da mahcup gidiyor... bizde seninle filme giriyoruz .. tabi ben yine seni güldürmeyi basariyorum .. yine konusup gülüyoruz ama yine biraz sinirlisin... film basliyor... filmin ortasinda biri yanlislikla elini tutuyor bakiyorsun ki o çocuk...ayy bu ne tevafuk böyle birbirinize öyle bakiyorsunuz.. sen biraz kizdin ama sana öyle mahcup bakiyor ki sonunda özürlerini kabul ediyorsun...^_^ iste filmi izlerken sana yiyecegini uzatip istermisin diye soruyor..ee o sirada biraz yaklasiyor tabi sana..sessiz konusabilmek için...; ) tabi bu yakinlik seni etkiliyor biraz... neyse filmden çikiyoruz..bu olanlari hatirlayip ben katila katila gülüyorum tabi en sonunda dayanamayip sen de gülmeye basliyorsun iste o gün öyle bitiyor......... sabah sen yine kalkip markete gidiyorsun..bütün endise ve sinirin dünde kalmis..öyle rahat ve huzurkusun ki.... öylede de güzel kar yagiyor kii. böyle bir sans nerde görülmüs....^^ markete gidiyorsun...tam yine köseyi döneceksin.... birden önünü kocaman bir buket nergisler kapatiyor..öyle sasiriyorsun ki.... sonra köseden o çikiyor.. dün ki sakar "eger dün için beni affettiysen çiçekleri kabul et, lütfen diyor"...^^ (ayy ne romantik kiz ben bayildim bu çocuga...affet gitsin hadi ...) sen de gülümsüyorsun..bu çok hosuna gidiyor...bakiyorsun çocuk neredeyse kardan adam olmus... öyle bir kar yagiyor ki... yavasça sapkani çikariyorsun ve onun basina koyuyorsun...ve tatli tatli gülümsüyorsun...o da sana gülümsüyor ve çiçekleri uzatiyor..sen de kabul ediyorsun...vee daha hiç bir sey söylemeden çiçekleri alip eve dönüyorsun..öyle mutlusun ki... ve bana olanlari anlatiyorsun.. benim bile içim gidiyor...ahhh ahh ve nergisleri vazoya koyuyorsun hemen..sonra pencereden karin yagisini izliyorsun..tabi sabah olanlari düsünerek....ve gülümsüyorsun... ertesi sabah yine gidiyorsun bir hevesle markete..ama hiç görmüyorsun onu.... tabi moralin bozuluyor...SadSad o gün mutsuz oldugunu farketmemek imkansiz..ben de üzlüyorum hatta... ve ertesi gün... köseyi dönmeden önce duruyorsun ve gözlerini kapatiyorsun..gelmeyecek biliyorsun ama o günü düsünüyorsun... ve yüzüne dogru kar yagiyor..ne kadar öyle kaldigini bilmiyorsun...o sirada "birini mi bekliyorsun" diyor biri... "burada oldugunu kuslar söyledi de...." sen gülmsüyorsun... o sapkasini senin basina koyuyor ve sana gülümsüyor.... o sirada heyecanlandigini ve kendini huzurlu hissettigini farkediyorsun^^... sen tekrar gülümseyince elinden tutuyor ve seni karin altinda yürümeye davet ediyor...elini tutunca öyle bir sicaklik hissediyorsun ki sanki mevsimler bir anda degismis gibi...simdi kar yagmiyordu sankii...öyle tatli rüzgar esiyordu ki...bu mevsim sadece böyle anlarda mi görülüyordu bilemiyorsun....simdi mevsim ilkbahardi.... bunu hissediyordun....^^

ben de hayal istiyorum....Smile evet süper hayal yazanlar banada bir hayal yazin lütfen...hayal korede geçsin yeterSmile

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

dbsk_rabia tesekkürler çok güzel AlkisOnayOpucukolmus insaallah hepimizinki de gerçeklesir saranqi ben güzel yazamiyorum baskasi yazsin
saranqi ye
evet.. sonunda hayallerin gerçeklesti ve koredesin.
koreye gidince yapacaklarinin listesi oldugu halde ayaklarin birbirine dolanmis vaziyette.
nerden baslayacagini bilemez bir halde dolasirken eun hye ile çarpisiyorsun.
hayal ile gerçek arasinda gelip giderken bi rain in konserinin hemen 100 metre ötede oldugunu fark ediyorsun.daha kendine gelemeden yere düsen anahtarini kapipta se7en arkandan gelmez mi.bu kadarina dayanamiyorsun ve artik bayiliyorsun.
kendine geldiginde f.t island in yaninda oldugunu anliyorsun.meger yolun üstüne bayilmissin onlarda seni hemen arabalarina alip hastaneye götürmüsler.bu kadar yeter deyip uçaga atliyorsun.
yaninda kim oturuyor biliyor musun? jang geum Biggrin
Love......Love...........Love................
kariyer kiz Smile

koreye gidmeyi herseyden çok istiyorsun ve okumak için koreye gidiyorsun...
orada hiç bir yeri bilmiyorsun.Senin bir türk oldugunu örenenler sana çok iyi davraniyor zamanla koreye alisiyorsun
dogum günün geldi sen ailenin yaninda olmak istiyorsun.Arkadaslarin sana süpriz bir dogum günü partisi hazirlamis
seni en büyük hayallerinden biri olan jang geum u görmek
onlarda dogum gününe bil bakalim kimi çagirmislar ?? jang geum mu ??
arkadaslarina çok tesekkür ediyorsun ve jang geumla süper bir arkadasligin oluyor

kim jeong hoon la ilgili istiyorum

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

ben aslinda yaninda kim oturuyor biliyormusun derken jang geum oturuyor diye kast etmistim hangi konuda istedigimi yazmayi unutmusum ama yinede saol Biggrin
Love......Love...........Love................
Biricik Kuzenime Merveme Shin@Ch'm sana gelsin ...(bilirsin bizde daha iyileride var xD)

Balim simdi sen Türkiyedesin ve okuldasin,ders var tarih sen uyuyorsun ders çok sIkIci geçiyor,sonra ögretmen Kore diyor sende hemen zipliyorsun ve diyorsun "NE KOREMI ? "
Hocada evet Kore diyor birseymi oldu ? diyor... Sende hocam ney sorcaksaniz bana sorun benim Korecem iyidir diyon oda diyo Merve zevzekliyi kes otur yerine...
Sende kizgin bir sekil oturuyorsun ve zil çaliyor eve gidiyorsun evdesin anne nasil geçtigini soruyor sende kötü diyon odana gidiyorsun..Dersin olmadigi için internete giriyorsun..
Herzamanki gibi KOrea fans xD vede Won Bin'in fan clubune girdin bakiniyorsun ve bir haber var...OH WON BIN 2 gün için Türkiye'ye geliyor Izmire 1 haftaligina...Sende bagiriyorsun deli gibi yatakta zipliyorsun..sonra kardesin Enes geliyor ne oldu abla diyor sende kiziyorsun yürü git birak beni alay edersin yine diyorsun oda gidiyor...
Ve aradan 2 gün geçiyor hafta sonu geldi sende tabi Won'un Izmirde oldugunu biliyorsun çantani felan hazirlayip çikiyorsun annenede ben dershaneye gidiyorum dedin..xD
Neyse her yeri geziyorsun, öglen oluyor hiç birsey yok canin sIkIlmaya basliyor sinir olup yolda deli gibi söylenip geziyorsun ve birine çarpiyorsun yüzünü görmedin oda sana turist oldugu için "CusuHamnida " diyor kisik sesle sende önüne baksana öküz diyorsun..
Ve o adam dönüp sana bakiyor Won'un birlikte geldigi arkadasi ama sen bilmiyorsun..sonra oda diyor ki korece "efendim birseymi dediniz diyor" sende ana koreli bu diyorsun kendi kendine ve ingilizce konusuyorsun "yok birsey demedim diyorsun"..
Ve sende bir rica'da bulunuyor ona Izmir'i gezdirmeni rica ediyor sende tabi koreli bu yani seve seve kabul ediyorsun iste ..sonra aradan 2 saat geçiyor yorulmussunuz bir kafe'ye oturrdunuz birlikte yarim yamalak anlasiyorsunuz..issonra sen kalkiyorsun oda diyor sizi birakayim diyor sende zahmet olmasin diyorsun..ve birlikte evine dogru yol aliyorsunuz..iste kendiden bahsediyorsun oda kendinden bahsediyor ve evine geldin..kapida birakip gidiyor..ertesi gün birlikte birsey yappiyorsunuz ve o senden rica edip seni arkadasi ile kaldigii otelin cafesine gidiyorsunuz...Sen oturmusun o adamin arkadasini bekliyorsun...Ve o adam geliyor arkadasi ise arkada kaldi sende o sira kalkiyon ..Vede kapidan biri giriyor hafif uzun saçli biri giriyor sende bir dönüp bakiyorsun WON...Diye bagiriyorsun ..Oda gülüyor diyorki tanisiyormuyuz diyor ?? sende evet aslinda hayir öff bilmiyorum diyorsun ve orda bayiliyorusun...ve kendini Won'nun kollarinda buluyorsun..uyaniyorsun ama çaktirmiyorsun bu rüyadan uyanmak istemiyorsun,,Ve seni odasina çikartiyor ve uyanmani bekliyor yanibasinda..Biggrin
Sende gözlerini açiyorsun ve yaninda WOn bin'i görünce çok sasiriyorsun vede çok seviniyorsun..Sonra iste uyanip seni evine birakicagini söylüyor ..Yoldada çok ilginç bir konusma oluyor (artik orasini sen düsün) ve senden hoslanmaya basliyor..Biggrin
Aradan 3 Gün geçiyor ve her gününüzü birlikte geçiriyorsunuz bir gün yolda giderken birisi sizi durdurup sevgilimisiniz diye soruyor Won'da cevap veriyor "öyle mi gözüküyoruz sizleerin gözünde,aslinda güzel olabilir vede (sessizce) ah nasil istedigmi bir bilse diyor " :O ..Send tabi duyurosun bunu ama çaktirmiyorsun xD seni gidi seni...
Ve iste o gün geldi ayrilma gününüz geldi sen çok üzgünsün ve son saatlerinizi birlikte geçiriyorsunuz..Sen çok üzGünsün ama belli etmiyorsun ve iste son 1saat deniz kenarinda gidiyorsunuz orda bir banka oturuyorsunuz ..Ve ona soruyorsun "Ordayken beni özlicekmisin soruyorsun ? oda diyor ki tabikide hemde çok özlicem seninle geçirdigim zamanlar ben çok mutluydum diyor..Sende gözyaslarini tutamiyor agliyorsun...
Oda sana dönüyor basini tutup aglama diyor daha zorlastirma diyoz dayananm sonra diyor ve göz yaslarini siliyor,vede o anda romantik bir MUCUKKK Opucuk.....
Ve iste aradan 2 sene geçiyor sen Won'u hala unutmadin oda seni unutmadi ve beklenmedik bir anda Türkiye'ye Izmire geliyor senin çalistigin yere gelip masan bir gül birakiyor yerlerde ise takip etmen gerekn notlar sende o notlari takip ede ede bir kirmizi odaya giriyorsun vede Tek Tas bir Yüzük arkanda ise Won.....
Gerisi malum xD anladin sen onu Onay...Mutlu mesut evlenip,2 çocugunuz oluyor..
KOrede ve Izmirde bir eviniz xD...

Bende DBSK üyesi Hero JaeJoonG ile istiyorum(DBSK Kim JaeJoonG) Biggrin
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Bitanecik Sedama (:

Tamamdir,düzen,ev,esya ve tüm hersey..Koredeki evinde çok mutlusun..Ahh bir de onu görsen ^^ Ama sen her zamanki gibi bizim sözümüzü düsünüyorsun.."Sadece Inan"..
Neyse,,simdi evin düzenini görelim xD
[Resim: family3p.jpg]
Sevimli bir ev iste xD Marketten yeni aldigin abur cuburlari hazirlayip,koltuga uzaniyorsun..TV'de o gün öyle sikici seyler var ki,sikilip telefona yapiysiyorsun..
[Resim: p3240233dr1.jpg]
Yakin arkadaslarini arayip o gün bulusmak istedigini söylüyorsun..Kizlar da zaten seni partiye davet etmek için aramayi düsünüyorlarmis..Bu iyi haber üzerine hemen hazirlaniyorsun..Ve partidesin..Her zamanki gibi çok sekersin..
Kizlarla çok egleniyorsunuz..Ama sise çevirmece oyununa öyle bir daliyorsunuz ki,sabaha karsi 05:00da uyuyorsunuz..Tabi uyuyan sadece sensin o.O?
Yorgun olarak uyuyan bir insan rüya görürmüs..Biz de senin rüyana gidelim ~~>>

3. kez rüyanda Hero'yu görüyorsun..Bu kez farkli..Sanki gerçek gibi..
Bir nehir kiyisinda,bembeyaz elbisenle yürüyorsun..Yandan Hero geliyor ve senin elini tutuyor..Birlikte müthis yerlerde yürüyorsunuz..Bir yerde duruyorsunuz..Her saçini oksuyor ve glümsüyor..Tam öpecekken sanki su baskini olmus gibi,kizlarin sana su dökmesiyle uyaniyorsun..Yakininda olan ilk seyi "terligi" kizlara firlatmaya basliyorsun ve bir yandan "yaaaaa!!En güzel yerinde yapilacak sey mi buu!!" diyorsun Biggrin.Kizlar,sen kovaladikça kaçiyorlar ve en sonunda gözden kayboluyorlar.Üstün basin islak,kizlari aramaya koyuluyorsun..Derken,havanin sogugunun etkisiyle oldugun yere bayiliyorsun..Bayginken rüyanin devamini görmeye basliyorsun..Yine tam öpecekken istemdisi uyaniyorsun..Gözlerini yavasça açtiginda,kizlarin açilip kapanan ve dikkatle sana bakan gözlerini görüyorsun..Kizlar çekildiklerinde ise...
[Resim: o2heroaz8.jpg]
Hala rüyada oldugunu düsünüp,basliyorsun çocugu öpmeye BiggrinBiggrinBiggrin
Hero saskin,kizlar saskin,sen hala rüyada saniyorsun BiggrinBiggrin
Kiz arkadaslarindan biri seni uyariyor ve kendine gelip,basliyorsun özür dilemeye..Kizlardan biri "bu..bu hero,seni bayginken bulmus.." Sense,gerçekleri anlayip kipkirmizi oluyorsun..Ve heroya dönüp "ben..gerçekten üzgünüm.."

Ama heronun cevaba bakin!! "Alinda..çok etkilendim.Sanirim senden hoslandim.."
kizlar "oooooooo" sesleriyle tebrik ederken,hero elinden tutup arabasina götürüyor..Ne oldugunu anlamadan arabaya biniyorsun,ve...

1,5 yil sonra,Kjh-ben,Hero-sen sizin evlilik yildönümünüzü kutlamak için,Seoul'de büyük bir törenle bu günü aniyoruz ^______^

[Resim: hsad4eee3.jpg]
Hero~Seda

Kim Jeong Hoon'la istiyorum : )

TiLsimLi~ߣߣk !
Birtanem bu hayal sana en güzelinden Opucuk

Evet,iste söyle basliyor :Sen yillar sonra benim Pariste oturdugumu biliyorsun bana sürpriz yapmak için...Ve Paristesin Askin sehri..~~Benim oturdugum yeride biliyorsun kapimi çaliyor ve ben açtigimda sok oluyorum...Evet giriyorsun herseyi anlatiyorsun bana sen aslinda Kore'ye gidicektin ama bilet kalmadigi için bana geldin Paris'e sonra iste bende kaliyorsun 1 hafta ve birlikte Kore'ye gitme karari aliyoruz...Biggrin
Ve iste o büyük gün geldi..Hava alanindayiz bekliyoruz,biletimizi aldik oturuyoruz ...Ve uçak geldi anons ediliyor ve biz uçaga biniyoruz,yana yana oturuyoruz..Ikimizde sarkilarimizi açtik dinliyoruz ben uyuyorum sen ise "Kim Jeong Hoon'u" düsünüyorsun herzamanki gibi..Biggrin Ve aklina acaba ne yapiyor diye merak ederken uyuya kalmisin xD
Ve saatler geçiyor iste Kore'deyiz uçaktan iner inmez havayi içimize bir güzel çekiyoruz,ve agzimiz bir karis açik kaldi Biggrin Hemen valizleri alip bir otel'e yerlesiyoruz..Valizlerde süslü püslü pembeli seninki,siyahli benimki :
[Resim: kittyrt.jpg]
[Resim: kittttyy.jpg]
Aldik,ve otelimize dogru yol aldik...~~yarim saat sonra geldik yerlesiyoruz otele..Herseyi topladik yerlestirdik ve kahvalti yapiyoruz,, ve Séoul'e gidiyoruz orda ev bakiyoruz kiralik~~Aramalimizdan büdje'mize uygun bir sirin ev buluyoruz..Ertesi gün islemleri yapip eve yerlesiyoruz..Iste ev içi odalardan biri:[Resim: 59851213.jpg]
Ve diger oda(hangisini istersen o senin odanolsun x))
[Resim: pppp.jpg]
Ve günlerden çarsamba belki hayatini degisitirecek olan gün,sen Jeong Hoon'u düsünüyorsun ve bizim sözümüz"Sadece Inan" diyerek yürüyorsun yolda ve yolda bir kedi var ve bir araba hizla geliyor,sende kedileri sevidigin için farke edip hemen kediyi kurtarmaya firliyorsun ve kedi'yi kurtaricam diye araba sana çarpiyor hafif siyirliklar var ama canin çok acidi bir an ölüceksin zannettin Gözüne ilk gelen Jeong Hoon ve Ben oldum...Aglaelsalla Yolda herkez senin etrafinda benim sana ne oldugundan haberim yok ve bir adam tabi Jeong Hoon'dan bahsediyorum geliyor senin etrafinda olan kisileri itip keçiyor ve diyorki bu o diyor rüyalarima giren kiz o diyor bana isaretleri ile kafami günlerce hatta yillarca karistiran kiz o...Seni kucagina alip hastaneye götürüyor,Ve hastanedesin sen koma'dasin gözlerini açtiginda yaninda ben varim ve sana olanlari anlatiyorum ama Kim Jeong Hoon olayini bilmiyorum ve doktor geliyor dinlenmen gerektigini söylüyor sen yastigini düzeltiyorsun ama eline bir not geçiyor sende alip okuyorsun ingilizce yaziyor söyle birsey yaziyo"Rüyalarima giren ,isaretleri ile kafami karistiran iyi kalpli kiz seninle yine görüsücez"yaziyor ve not'un sonunda bu var"KJH♥SENA"" yaziyordu ve sen orda sok olup beni yanin çagiriyorsun bende okuyunca sok oluyorum ve sende o notu alip elindeyken uyuyorsun , ve günler geçiyor taburcu oluyorsun ve aradan 2 hafta geçiyor ve sen bir deniz kiyisina gidiyorsun orda aksama kadar oturup onu düsünüyorsun,ve "Kimi wo Mamorittai"yi dinliyorsun ...
Arkadan bir el deyiyor ve sen benim oldugumu zannediyorsun ve Seda gel diyorsun oda sesini çikarmayip yanina geliyor sende gözlerini kapattmissin tabi konusmaya basliyorsun oda anliyor azicik iste Jeong hoon'dan bahsediyorsun xD onu ne kadar çok sevdigini söylüyorsun ve birden esip bagiriyorsun..Seni seviyorum diye..Ve senin önü geçip seni orda öpüyorOpucuk gözlerini açtiginda inanamiyorsun ...Ve aradan 1 yil geçiyor evleniyorsunuz..Eviniz süper xD bizde size Herom ile çaya geliyoruz..
Bende Kim JaeJoong ile istiyorum (DBSK'deki Hero JaeJoong)
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi