30-10-2009, Saat: 16:03
NorA_PenA
Evet canim sana gelsin bu hayal o zaman..
Biricik Hong Gi ile XD^^
Sen yillar sonra koreye geliyorsun is için,tabi aklin Hongi'de ..Ne zaman görebilirim diye kendine soruar sorup duruyorsun..Sonra sen dükkanin yanindan geçiyorsun vitrinde bir afis var sen onu fark etmedin sonra bir kafan dank etti geri döndün afis'te kocaman harfler ile "Hong Gi solo Konser vericek pazartesi saat 19 'da" sende bu haber duyar duymaz heyecanlaniyorsun.Ama bir hatirliyorsun ki pazartesi günü is yemegi var çok önemli bir is yemegi varmis..Bütün hayallerin suya düsüyor.Sende çaresiz bir sekilde ne yapicagini dücünürken,oturmus bir bank'in tepesine aglayip soyleniyorsun.Sonra bir eskiya senin çantani alip kaçiyor sende bunu fark edip arkasindan bagiriyorsun..Sonra o kosan hirsiz birisini çarpiyor o da kim "HonG Gi" sende daha onun HonG Gi oldugunu fark etmedin tabi..
HongGi adami bir Güzel dövüyor sonra sen bakni tepesine oturmus sizlaniyorsun gitti diye derken HonGGi yanina geliyor diyorki " Buyrun çantaniz"diyor kibar bir sekilde sende kafani kaldirdigin an HongGiyi görüyorsun o sorada o kadar mutlu oldun ki agzin kapandi ne diyecegini bilemiyorsun..Sonra silkelenip kendine geliyor ve "Tesekkür Ediyorsun"..Sonrada birlikte yürüyorsunuz sonra senden çok hoslandi ama belli etmiyor ve seni bir an seni Konserine davet ediyor..Sende evet demek istiyorsun ama o aksam is yemegin var ne diyecegini bilemiyorsun..Evet diyorsun..ama üzulerek gelmicegini bilerek..Konser günü geldi sen Konserde olcagini is yemegindesin..Aklin tabiki HonGi'de..
Cok pismansin..Sorna HonGGiyi ariyorsun ne kadar üzgün oldugunu anlatiyorsun..O andan HonGi cümleni bitirmeden kesiyor seni diyor ki bu konser aslin öylesineydi çünki ben bu konser'den sonra gidiyorum diyor sende oracikta agliyorsun..O konusmadan sonra bir daha göremiyorsun onu..Yillar sonra ilk tanistiginiz yere geliyorsun seni nasil kurtardigni düsünüyorsun ve bir an yagmur basliyor uzaktan siyah semsiyeli biri geliyor sen sirisiklam olmussun..O geçiyor senin yanindan kokusunu tanidigin biri geliyor aklina sonra a adamin pesinde gidiyorsun..Adami durdurup adin soruyorsun sana cevap vermiyor..Yüzünü açmasini söylüyorsun açmiyor sen ellerindekini birakip yüzünü açiyorsun birde o kim HonG Gi..Oracikta agliyorsun..Hong diyor ki o konser gecesi varya diyor iste sende aradigim seyi buldugum için senin gelmeni istedim ama sen beni aradiginda seni ilk gördügümde sana ne kadar asik oldugumu anladim dedi nasil oldu bilmiyorum diyor ama seni ilk aglarken gördügümde çok garip hissettim kendimi ..
Ve anladimki seni seviyorum dedii sende daha da aglamay basliyorsun HonGGi yüzünü tutuyor göz yaslarini siliyor ve orda seni öpüyor...
Ve gerisini evleniyorsunuz..2 çocugunuz oluyor ikiz hemde 1 kiz 1 oglan..
Umarim begenirsin..
Bende Hero JaeJoonG ile istiyorum (DBSK'deki Hero) xD
Evet canim sana gelsin bu hayal o zaman..
Biricik Hong Gi ile XD^^
Sen yillar sonra koreye geliyorsun is için,tabi aklin Hongi'de ..Ne zaman görebilirim diye kendine soruar sorup duruyorsun..Sonra sen dükkanin yanindan geçiyorsun vitrinde bir afis var sen onu fark etmedin sonra bir kafan dank etti geri döndün afis'te kocaman harfler ile "Hong Gi solo Konser vericek pazartesi saat 19 'da" sende bu haber duyar duymaz heyecanlaniyorsun.Ama bir hatirliyorsun ki pazartesi günü is yemegi var çok önemli bir is yemegi varmis..Bütün hayallerin suya düsüyor.Sende çaresiz bir sekilde ne yapicagini dücünürken,oturmus bir bank'in tepesine aglayip soyleniyorsun.Sonra bir eskiya senin çantani alip kaçiyor sende bunu fark edip arkasindan bagiriyorsun..Sonra o kosan hirsiz birisini çarpiyor o da kim "HonG Gi" sende daha onun HonG Gi oldugunu fark etmedin tabi..
HongGi adami bir Güzel dövüyor sonra sen bakni tepesine oturmus sizlaniyorsun gitti diye derken HonGGi yanina geliyor diyorki " Buyrun çantaniz"diyor kibar bir sekilde sende kafani kaldirdigin an HongGiyi görüyorsun o sorada o kadar mutlu oldun ki agzin kapandi ne diyecegini bilemiyorsun..Sonra silkelenip kendine geliyor ve "Tesekkür Ediyorsun"..Sonrada birlikte yürüyorsunuz sonra senden çok hoslandi ama belli etmiyor ve seni bir an seni Konserine davet ediyor..Sende evet demek istiyorsun ama o aksam is yemegin var ne diyecegini bilemiyorsun..Evet diyorsun..ama üzulerek gelmicegini bilerek..Konser günü geldi sen Konserde olcagini is yemegindesin..Aklin tabiki HonGi'de..
Cok pismansin..Sorna HonGGiyi ariyorsun ne kadar üzgün oldugunu anlatiyorsun..O andan HonGi cümleni bitirmeden kesiyor seni diyor ki bu konser aslin öylesineydi çünki ben bu konser'den sonra gidiyorum diyor sende oracikta agliyorsun..O konusmadan sonra bir daha göremiyorsun onu..Yillar sonra ilk tanistiginiz yere geliyorsun seni nasil kurtardigni düsünüyorsun ve bir an yagmur basliyor uzaktan siyah semsiyeli biri geliyor sen sirisiklam olmussun..O geçiyor senin yanindan kokusunu tanidigin biri geliyor aklina sonra a adamin pesinde gidiyorsun..Adami durdurup adin soruyorsun sana cevap vermiyor..Yüzünü açmasini söylüyorsun açmiyor sen ellerindekini birakip yüzünü açiyorsun birde o kim HonG Gi..Oracikta agliyorsun..Hong diyor ki o konser gecesi varya diyor iste sende aradigim seyi buldugum için senin gelmeni istedim ama sen beni aradiginda seni ilk gördügümde sana ne kadar asik oldugumu anladim dedi nasil oldu bilmiyorum diyor ama seni ilk aglarken gördügümde çok garip hissettim kendimi ..
Ve anladimki seni seviyorum dedii sende daha da aglamay basliyorsun HonGGi yüzünü tutuyor göz yaslarini siliyor ve orda seni öpüyor...

Ve gerisini evleniyorsunuz..2 çocugunuz oluyor ikiz hemde 1 kiz 1 oglan..
Umarim begenirsin..
Bende Hero JaeJoonG ile istiyorum (DBSK'deki Hero) xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !

Sonra gidiyorsun bir kafe'ye oturuyorsun..çok üzgünsün kara kara düsünüyorsun belki o korelilerin arasina DBSk hatta Yunho'm bile olurdu diyorsun...Ve sonra garson geliyor sana ne içmek istedigni soruyor sende birse içmicem diyorsun garsonda diyor ki birsey içmicekseniz burda bedava oturamazsiniz.Sende sinirleniyorsun garsonu bayagi azarliyorsun sonra tartisma çikiyor..Sonra o grup Koreli kafe'nin önünden geçiyor aralarindada tahmin ettigin gibi DBSK degil ama sadece Yunho var..Seni görüyor tartisirken ve garson tam sana el kaldiracak yunho firliyor ve garsonun elini yakaliyor sende korkudan gözlerini yumdun ne oldugundan haberin yok gözlerini bir açiyorsun Yunho..Cok sasiriyorsun ve kekeliyerek tesekür ediyorsun..Sonra birlikte olay yerinden uzaklasiyorsunuz.Ve oda ney Yunho'nun grubu ortada yok !! Panikliyor ve birlikte aramaya çikiyorsunuz ama nafile hiç birsey hiç kimse yok.Cok yoruldunuz sen evine gideceksin ama Yunho'nu orada tek basina birakmak istemiyorsun ve onuda alip evine gidiyorsunuz.Biraz TV izliyorsunuz sonra bir bakiyon Yunho kanapede uyuya kalmis sende uyandirmak istemedin üstüne bir bataniye getirdin..Sende örterken onu kokusu çok güzel koktugunu fark ettin ve sende onu kokuyu koklarken dalip gitmissin oracikta Yunhonun üstüne sizi verdin..Neyseki sabah oldu Yunho bir uyaniyor ve sasiriyor seni tepesinde görünce çiglik atiyor sen uyan diye xD^^![[Resim: koreanwinter01.jpg]](http://img222.imageshack.us/img222/5751/koreanwinter01.jpg)
![[Resim: koreanwinter02.jpg]](http://img48.imageshack.us/img48/8403/koreanwinter02.jpg)
![[Resim: 157r.jpg]](http://img406.imageshack.us/img406/9797/157r.jpg)
![[Resim: herojj3yw0.png]](http://img62.imageshack.us/img62/5007/herojj3yw0.png)
![[Resim: herojjsa6.png]](http://img62.imageshack.us/img62/6995/herojjsa6.png)
![[Resim: 0b50fbf6474c0c18eb9ce87ow1.jpg]](http://img77.imageshack.us/img77/1637/0b50fbf6474c0c18eb9ce87ow1.jpg)
![[Resim: 47a66c25d6aa0ni1.jpg]](http://img381.imageshack.us/img381/6039/47a66c25d6aa0ni1.jpg)
...![[Resim: 31781108.jpg]](http://img246.imageshack.us/img246/2827/31781108.jpg)