yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
NorA_PenA
Evet canim sana gelsin bu hayal o zaman..
Biricik Hong Gi ile XD^^

Sen yillar sonra koreye geliyorsun is için,tabi aklin Hongi'de ..Ne zaman görebilirim diye kendine soruar sorup duruyorsun..Sonra sen dükkanin yanindan geçiyorsun vitrinde bir afis var sen onu fark etmedin sonra bir kafan dank etti geri döndün afis'te kocaman harfler ile "Hong Gi solo Konser vericek pazartesi saat 19 'da" sende bu haber duyar duymaz heyecanlaniyorsun.Ama bir hatirliyorsun ki pazartesi günü is yemegi var çok önemli bir is yemegi varmis..Bütün hayallerin suya düsüyor.Sende çaresiz bir sekilde ne yapicagini dücünürken,oturmus bir bank'in tepesine aglayip soyleniyorsun.Sonra bir eskiya senin çantani alip kaçiyor sende bunu fark edip arkasindan bagiriyorsun..Sonra o kosan hirsiz birisini çarpiyor o da kim "HonG Gi" sende daha onun HonG Gi oldugunu fark etmedin tabi..
HongGi adami bir Güzel dövüyor sonra sen bakni tepesine oturmus sizlaniyorsun gitti diye derken HonGGi yanina geliyor diyorki " Buyrun çantaniz"diyor kibar bir sekilde sende kafani kaldirdigin an HongGiyi görüyorsun o sorada o kadar mutlu oldun ki agzin kapandi ne diyecegini bilemiyorsun..Sonra silkelenip kendine geliyor ve "Tesekkür Ediyorsun"..Sonrada birlikte yürüyorsunuz sonra senden çok hoslandi ama belli etmiyor ve seni bir an seni Konserine davet ediyor..Sende evet demek istiyorsun ama o aksam is yemegin var ne diyecegini bilemiyorsun..Evet diyorsun..ama üzulerek gelmicegini bilerek..Konser günü geldi sen Konserde olcagini is yemegindesin..Aklin tabiki HonGi'de..
Cok pismansin..Sorna HonGGiyi ariyorsun ne kadar üzgün oldugunu anlatiyorsun..O andan HonGi cümleni bitirmeden kesiyor seni diyor ki bu konser aslin öylesineydi çünki ben bu konser'den sonra gidiyorum diyor sende oracikta agliyorsun..O konusmadan sonra bir daha göremiyorsun onu..Yillar sonra ilk tanistiginiz yere geliyorsun seni nasil kurtardigni düsünüyorsun ve bir an yagmur basliyor uzaktan siyah semsiyeli biri geliyor sen sirisiklam olmussun..O geçiyor senin yanindan kokusunu tanidigin biri geliyor aklina sonra a adamin pesinde gidiyorsun..Adami durdurup adin soruyorsun sana cevap vermiyor..Yüzünü açmasini söylüyorsun açmiyor sen ellerindekini birakip yüzünü açiyorsun birde o kim HonG Gi..Oracikta agliyorsun..Hong diyor ki o konser gecesi varya diyor iste sende aradigim seyi buldugum için senin gelmeni istedim ama sen beni aradiginda seni ilk gördügümde sana ne kadar asik oldugumu anladim dedi nasil oldu bilmiyorum diyor ama seni ilk aglarken gördügümde çok garip hissettim kendimi ..
Ve anladimki seni seviyorum dedii sende daha da aglamay basliyorsun HonGGi yüzünü tutuyor göz yaslarini siliyor ve orda seni öpüyor...Opucuk
Ve gerisini evleniyorsunuz..2 çocugunuz oluyor ikiz hemde 1 kiz 1 oglan..
Umarim begenirsin..
Bende Hero JaeJoonG ile istiyorum (DBSK'deki Hero) xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Seda-HyunJoonG

koredesin oteline yerlestin televizyon izliyorsun (tabi gelmeden önce korece kurslarina gittin korece biliyorsun) ve dbsknin konseri oldugunu ögreniyorsun hemen bilet alabilecegin yerleri arastiriyorsun ama her yerde bilet bitmis çünkü son anda dbsk konseri oldugunu ögrendin konser yerine gidiyorsun bir sansin oldugunu düsünerek ama hiçmi hiç sansin yok çünkü içeri sizmayi düsünsen koruma desen tam zaten içeri girsende göremeyeceksin çünkü orasi tika basa dolu birseyler düsünmeye basliyorsun çagrenin olmadigini anlayinca çok üzülüyorsun kaldirima oturuyorsun aglamaya basliyorsun tam o sirada hero bir arabadan iniyor (digerleri içerde heronun küçük bir isi oldugu için daha sonra geliyor) sen görmüyorsun basinda biri dikiliyor ve sana ne oldugunu soruyor sen '' git basimdan sinirlerim bozuk tek halim heroyu göremiyecegim'' hero gülmeye basiliyor sen basini kaldirarak ''ne gülüyorsun'' diyorsun ve sok oluyorsun ve hemen boynuna atliyorsun hero baska bir ülkeden oldugunu anliyor ve sana soruyor sen türkiye deyince çok sasiriyor ona sorsan türkiyede hayranlarinin oldugu aklinin uçundan bile geçmez senden çok etkileniyor ve konsere beraber çikiyorsunuz diger üyeler biraz sasiriyor ama konser harika geçiyor sen çok mutlusun sonra hero seni dosari davet ediyor ve biraz bisiler içiyor yiyorsunuz sen sonunda kafayi buluyorsun xD (haha) sokagin ortasinda hero seni seviyorum diye bagiriyorsun hero kahkaha atarak seni oteline götürüyor basuçuna telefon numarasini birakiyor ve söyle bir not yaziyor ''kendine gelince beni ara'' xD
sen uyaninca az çok neler oldugunu hatirliyorsun ve çok utaniyorsun onu arayip aramamakta kararsizsin ama sonunda özür dilemek için ariyorsun ama o özrünü kabul etmiyor ve günün çok güzel ve neseli geçtigini söylüyor daha sonra seni tekrar disari çikariyor restorantta oturken cebinden yüzük çikariyor ve sana evlenme teklifi ediyor sen kabul ediyorsunuz ve evleniyorsunuz...

U-know yunho (dbsk) ile ilgili istiyorum Smile
Rabia'm sana buda xD^^ Yunho ile xD

Evet sen Türkiyedesin..Her zamanki gibi nettesin..Sonra Korea fans'ta bir grup Koreli genç Türkiyede oldugnu görüyorsun..Ve heyecanlanip hemen çantani ve fotoraf makineni alip disariya firliyorsun..(tabiki o grup koreli genç Istanbul'da sende Istanbuldasin..)
Sen tabi biliyiyorsun tüm turistik yerleri gidiyorsun oralara..Ama malesef tüm ümitlerin bosa gitti..Hiç bir tane koreli bile göremedin çok üzülüyorsun..Sad Sonra gidiyorsun bir kafe'ye oturuyorsun..çok üzgünsün kara kara düsünüyorsun belki o korelilerin arasina DBSk hatta Yunho'm bile olurdu diyorsun...Ve sonra garson geliyor sana ne içmek istedigni soruyor sende birse içmicem diyorsun garsonda diyor ki birsey içmicekseniz burda bedava oturamazsiniz.Sende sinirleniyorsun garsonu bayagi azarliyorsun sonra tartisma çikiyor..Sonra o grup Koreli kafe'nin önünden geçiyor aralarindada tahmin ettigin gibi DBSK degil ama sadece Yunho var..Seni görüyor tartisirken ve garson tam sana el kaldiracak yunho firliyor ve garsonun elini yakaliyor sende korkudan gözlerini yumdun ne oldugundan haberin yok gözlerini bir açiyorsun Yunho..Cok sasiriyorsun ve kekeliyerek tesekür ediyorsun..Sonra birlikte olay yerinden uzaklasiyorsunuz.Ve oda ney Yunho'nun grubu ortada yok !! Panikliyor ve birlikte aramaya çikiyorsunuz ama nafile hiç birsey hiç kimse yok.Cok yoruldunuz sen evine gideceksin ama Yunho'nu orada tek basina birakmak istemiyorsun ve onuda alip evine gidiyorsunuz.Biraz TV izliyorsunuz sonra bir bakiyon Yunho kanapede uyuya kalmis sende uyandirmak istemedin üstüne bir bataniye getirdin..Sende örterken onu kokusu çok güzel koktugunu fark ettin ve sende onu kokuyu koklarken dalip gitmissin oracikta Yunhonun üstüne sizi verdin..Neyseki sabah oldu Yunho bir uyaniyor ve sasiriyor seni tepesinde görünce çiglik atiyor sen uyan diye xD^^
Sonra sen uyaniyorsun sende çiglik atiyorsun göz göze geliyorsunuz xD sonra iste aradan yillar geçiyor Yunho Koreye dönmesi gerek ama gitmek istemiyor..Sen onu havaalanina kadar eslik ediyorsun..Aglayarak Yunho'yu geçirdin ve sen evine geri döncen yürüyorsun böyle sonra düsüyorsun hüngür hüngür agliyorsun..Yunhoda seni seviyor tabikide ..Seni görüyor yerde hüngür hüngür agladigini ve bagiriyor " RABIA SNI SEVIYORUM RABIAM" diye sende duyuyorsun çok sasiriyorsun " BENDE SENI YUNHOM"..Ve elindekinleri birakiyor kosa kosa sana geliyor xD..
Ve Orda herkezin ortasinda seni öpüyor ...Opucuk sonrada evlenme teklif ediyor sende seve seve kabul ediyorsun...ve ve ve 3 çocugunuz oluyor ...birtane korede birtane türkiyede eviniz var xD^^
Mutlu Son..
Umarim begenirsin canim ^^
Bende Hero JaeJoonG ile istiyorum (DBSK Hero JaeJoonG)
"Always Keep The Faith"
Seda'm (x

Korede iyi bir yasam kurdun..Tabi benimle xD
Ayni evde kaliyoruz seninle..Face'de gördügün gibi evimiz xD odamizi sen düsün artik hihi..
Bir gün bana: Hoonsenam,alisverise çikalim mi?
Ben: Seda,bunu sen mi söylüyorsun? sen alisveris yapmaktan nefret ederdin??
Sen : Bugün içime bir his dogdu..Yasayacagim en mutlu 1 haftanin ilk günündeyim..
Ben : Eh..iyi öyleyse ^^ hadi hazirlan..
Beraber hazirlaniyoruz..Artik alisveris için haziriz ^^
[Resim: koreanwinter01.jpg]
[Resim: koreanwinter02.jpg]

Alisverisin en keyifli dakikalarindayiz..Bir kafeye oturuyoruz.Içecekleri siparis edip sohbete daliyoruz..

Derken sen :
tatlim ben makyajimi tazeleyip geliyorum! diyerek gidiyorsun..

Ben; tamam balim (: diyorum..sen içeri gider gitmez omzuma bir el dokunuyor ve ben kafami çevirdigimde !!!

...................................................................................................

10 dakika sonra

.....................................................................................................

Sen,oturdugumuz masaya geliyorsun ki ben yokum..Ama esyalar hala orada..
Neyse,diyerek masaya oturuyorsun..Kahveni tam yudumlayacakken bir not görüyorsun..Notta "arkana bak" yaziyor..

Arkani bir dönüyorsun ki :
[Resim: 157r.jpg]
balonlar..
kalbin,olacaklari anlamis gibi hizli hizli atmaya basliyor..Ve!..
[Resim: herojj3yw0.png]

Soktasin!!Ellerin titriyor..Ama titreyen ellerini Hero avuçlari içine aliyor ve sana sarki söylemeye basliyor..
[Resim: herojjsa6.png]

Herkes hayranlikla sizi izliyor..
Mutluluktan agliyorsun,Hero gözyaslarini siliyor ve...
[Resim: 0b50fbf6474c0c18eb9ce87ow1.jpg]
mucx xD

Mutlu son..
Ben de jeong hoon'la bebek görmeye geliyorum ^^
[Resim: 47a66c25d6aa0ni1.jpg]

~~Kim Jeong Hoon'la istiyorum~~

Kiz ne Güzel öyle çok begendim sagol ^^
Buda bende olsun sana Enistem ile xD
Bu arada birlikte korede olma fikri güzel xD...
Simdi bak senin hayal ile yola çikyom ama degisik xD^^

Sen,Merve,Ben, Koredeyiz yeni geldik koreyi avucumuzun içi gibi biliyoruz,vede birkaç koreli arkadaslarimiz var onlar bize ev tutmus bizi eve götürüyorlar..Neyse geldik evimize yerlestik..Eh ilk defa dünyanin öbür ucuna gidiyoruz hersey degisik bozde nasilsa bir kerecik diye evde kendi kendimize deliriyoruz..xD Kirk yilda bir nede olsa yataklarin tepesinde hoplayip zipliyoruz deliler gibi sonra yorulduk ben ve merve uyuyoruz sende uykun yok disarida çok güzel birr gökyüzü var ve bi yildiz var ok parlak o yildizi daha iyi görebilmek için aliyorsun hirkani disariya çikiyorsun ve bi tepe var yüksekte orda gittin haberin yokken ve o yildiz çok güzel bir sekilde parliyor ve sende bakarken Jeong Hoon'u düsüyorsun ve bir sarkisini patlatiyorsun..sonrada bagiriyorsun Seni seviyorum Jeong Hoon diye vede o ney birisi geçiyor yaninda Jeong hoon o sende onu farketmedin bile geçiyor yaninda bir kayanin tepesine oturup seni dinliyor..ve sonunda sarkini bitirdin..vede tam arkani dönüyorsun eve gideeksin birisi seni izledigni fark ediyorsun bir bakiyorsun Jeong Hoon heyecanlaniyorsun ve sende tam düsüceksin ki oseni tutuyor göz göze geliyorsunuz..O da seni öpecekmis gibi yaklasiyor sende ona bir tokat patlatiyorsun XD.. ve çok üzgûnsün hemen toparlaniyorsun ve özür diliyorsun..kim olsa benim yerimde ayni seyi yapardi diyorsun öyle yaklasinca diyor KJH'da diyor ki özrün kabul edilmedi !! Sende nerdeyse ayaklarina kapanicaksin adamin affetsin diye seni oda diyor ki tek bir sartim var diyor sende ney diyorsun benimle tüm konserlerime çikacaksin benim sevigilim gibi davrancaksin diyor..!Sende çok sasiriyorsun ama mecbur kabul ediyorsun ama kafanin içindende hehe ben hiç olmazsa en azinda yalanciliktan segilisi olcam bunu bulamayanlarda var diyorsun..ve neyse dedigi gibi onunla her konsere solist olara çikiyorsun her yerde sevgili olarak biliniyorsun ..
Ben ve Merve seni cep telefonundan arayip duruyoruz ulasamiyoruz ve haberi gÖrünce tamam diyoruz bu kiz emin ellerde diyoruz...Ve iste aradan bayag yillar geçiyor KJH sende hoslaniyor ve aranizda saçma sapan bir tartisma geçiyor yalanciliktan sevgilis konusunda..ve o tartisma sonucunda yalaniniz ortaya çikyiyor..ve KJH seni sevidig için böyle devam etmesini istedi vede o haberi yalanlamak için bu ker gerçekten seni ariyor bulusmak isitoyor ilk bulustugunuz yere gidiyorsunuz aksam tabi birlikte yildizlari izliyorsunuz ve tam o sirada KJH kalkiyor sana ters taraftan bakiyor ve seni ÖPÜYOR MCXXXX xD Opucuk
Vede sana evlenme teklif ediyor sende kabul ediyorsun ama gerçekten diyorsun yalanciliktan degil diyorsun oda evet gerçekten diyor ve hersey ayarli KJH parmaklarini siklatiyor ve havai fisek patliyor kalp seklinde.. Kalp...
Ve mutlu son ...
1 çocugunuz var sende ikize kiza hamilesin xD ( anladin sen onu balim ^^)
[Resim: 31781108.jpg]
Bu erkek çocugunuz tatli mi tatli xD..

Buyur canim benim umarim begenirsin ...
Bende Kim JaeJoonG ile istiyorum (DBSK Hero JaeJoonG)
"Always Keep The Faith"
Seda-HyunJoonG sana yaziyorum Biggrin

Not:bunu söylemek zorundayim Biggrin hayalde hero ünlü ama sen heroyu tanimiyorsun Smile

Koredesin uzun zamandir orda yasiyorsun birgün disari alisverise çikiyorsun bir toka magazasina giriyorsun heroda o sirada kiz kardesine toka almak için ayni magazada etrafin bakiniyorsun tam soluna döndünki hero onu çok begeniyorsun ama gidip seni begendim demiyecegine göre Biggrin sonra dikkatini toplayip tokalara bakmaya devam ediyorsun sonra bir tokayi çok begeniyorsun elini uzatiyorsun bir elde ayni tokaya uzaniyor.
Seda:''Bayim o tokayi ilk önce ben gördüm''
Hero:''aa evet ama ben alicam''
Seda:''bayim kabaliginiz nerden geliyor ama bir bayana böyle davranamazsiniz üstelik toka dükkaninda sizin burda olmaniz bile aykiri.'' Biggrin
Hero:''Belki ama seni ilgilendigini sanmiyorum...''
Seda:''Dogru... Umarim toka sevgilinize çok yakisir''
Hero:''Ama..ama..Siz benim kim oldugumu biliyor musunuz?''
Seda:''Ohh~~ evet kaba bir insansiniz bayim..
daha bisi demesine firsat vermeden oradan çekip gidiyorsun..Kendi kendine ''yakisikli olabilir ama çok kaba'' diyorsun...Ama kaç gün geçtigi halde moralin çok bozuk hem çok begendigin tokayi alamadin hemde üstüne azar isittin...
sonra biraz müzik dinlemek istiyorum ve televizyonda müzik kanalini açiyorsun ve mutfaga gidiyorsun sonra dbsk çikiyor sarkilarini çok begeniyorsun sonra birden heronun sesini duyuyorsun yine kendi kendine ''Hah simdide sinirden adamin sesini duyuyorum'' diyorsun ve bir tabaga abur çubur koyduktan sonra içeri geçiyorsun televizyonun karsina oturdugun zaman sok oluyorsun karsinda hero anlam veremedigin bir utanç hissediyordun...
Ama ona halendaha kizginsin.sinirlerini dagitmak için bir arkadasini çagiriyorsun.kapi zili çaliyor gelen arkadasin Go-eun.
Seda:''Hosgeldin''
Go-eun:''hosbuldum.niye aradin sinirli görünüyorsun..''
Seda:''ah evet toka magazasinda toka kaptirdim hemde bir erkege.''
Go-eun:''saka yapiyorsun bunun basina gelecegini düsünmezdim.Hemde bir erkege haha Biggrin ''
Seda: ''Amanne komik gül sen bu arada dbsk grubunu taniyor musun?''
Go-eun:''Evet karar verdim saka yapiyorsun bu dbsk grubu seda asyanin en büyük pop müzik grubu...''
Seda:''Hadi ya biliyorsun fazla televizyon izlemem zaten günümün çogunu ise harciyorum...Peki Hero Kim..?'' (internette merak ettigin için bakmistin)
Go-eun:''(koca bir iç geçirme ile) evet o o çok yakisikli..Umarim bir gün görürüm..Neden sordun..??''
Seda:''sanirim toka mi kapan ''erkek'' oydu..''
Go-eun:''ne hero'ya toka mi kaptirdin yani onunla konustun hah mutlu olmalisin sinirli degil.''
Seda:''sanirim ama biliyorsun ünlülere aman aman asik olan bir insan degilim tek hayalim evlenip 3 çocugumun olmasi tabi birde güzel bir isimin olmasi..''
Go-Eun:''ahah kariyerde yapaim çocukta komiksin neyse ben kaçtim..''
arkadasin gidiyor saçlarinin daginik oldugu fark ediyorsun ve sonra evde kalan son tokayida kirdigini hatirliyorsun sonra yine ayni toka magazasina gidiyorsun.ayni sekilde tokalara bakiyorsun yine hroyu görüyorsun ama görmezlikten geliyorsun..sonra hero yanina gelip
Hero:''sonunda kaç gündür burada gelmeni bekliyorum..''
Seda:''niye zevkime fazla güvendiginz galiba toka seçmemi isteyip yine sevgilinize götüriceksizi anlasilan..''
Hero:''Seyy..aslina bakarsan sevgilim yok tokayi kardesim için almistim..Gerçekten özür dilerim kaba davrandim.''
Seda:''üzgünüm özür dilemen begendigim tokayi geri getirmiyor.''
sonra hero cebinden tokayi çikartiyor ve saçina takiyor tekrar özür diliyor.o günden sonra hergün toka magazasina gidiyorsun ve seni orda bekliyor oluyor.iyice arkadas oluyorsunuz.daha sonra hiç beklemedgin bir günde sana evlenme teklif ediyor ve tipki hayalindeki gibi 3çocugun ve müthis bir isin oluyor.. Smile

umarim begenirsin..

u-know yunho ile ilgili istiyorum
Birgün okul'a giriyorsun... Okul'a cekik gözlü bir kizin geldigini ögreniyorsun ilgilenmiyorsun cünkü kiz Japonmus diyorlar, hatta Kore'yi o kadar seviyorsunki Japon,Cin umurunda degil... Bir gün okul'un önünde ayagin takiliyor düsüyorsun, yardimina hemen o kiz geliyor, sen sade bir tesekkürle gecistiriyorsun... Sonra o kiz'la sýk karsilasmaya basliyorsun... Sonra yil sonu geliyor catiyor ve Kapanis programi hazirlaniyor: Piyesler, Siirler vs. sana sadece önceden gelip dekor'u hazirlamak ve sonrada kaldirmak kaliyor O "japon" denilen kizin abisi'di grubuyla sarki söyleyecek... Onlar'a da sen yardim edeceksin. O gün geldiginde bir kac kizla birlikte erkenden gidiyorsunuz hersey'i hazirliyorsunuz... Ve program basliyor, herkes yerini aliyor ama ögretmen senden bir sey daha rica edince yerinde kapiliyor neyse sen ögretmenin istedigini getirmek icin issiz koridorlardan geciyorsun, tam köseyi dönerken birine carpinca korkup kafasina vuruyorsun: oglan yerde... Hemen özür dileyerek ayaga kalkamsini saglamak isterken Oglanin yüzünü görüyorsun ve gözlerine inanamiyorsun karsinda duran Yunho. Sasiriyorsun yanlis gördügünü saniyorsun ilk önce ama sonra o "japon" sanilan kiz geliyor ve hyung diyor. Ve o'nu senle tanistirirken "Kore'nin ünlü Boyband'i olan U-know'da olan Yunho" oldugunu söylüyor. Sen saskinliktan "sen korelimiydin" derken yunhonun kollarina bayiliyorsun... Zaman gectikce Yunho'nun kardesi sayesinde yunho'ylada vakit geciriyorsun...

Ama sadece bir kac ay sonra onlarin kore'ye dönmesi gerekiyor... Sen o'nun senden hoslandigini sanmistin ama simdi öyle olmadigini anlamistin. Neyse Arkadasini, Yunho'yu ve cok yakin oldugun ailesini ugurluyorsun... Haftalarca haber alamiyorsun hayallerin suya düsmüstü ve ümidini kesmistin. Ama birgün okul ciksinda Yunho'yu ellerinde ciceklerle görüyorsun, hayal saniyorsun yanindan öylece geciyorsun. Ama o'da hemen pesinden kosarak sana seseleniyor ve sen gercek oldugunun farkina variyorsun... Cicekleri sana vererek seni sevdigini ilan ediyor... Sen kizarak neden hic aramadigini soryorsun O'da: Senden cok hoslaniyordum ama senin benden hoslanmadigini sandim, yanindayken sana cok uzaktim bunua katlanamadim ve ailemi Kore'ye dönmeye ikna ettim... Seni unutamadim... Ve sonra Kardesimden ögrendimki sende benden hoslaniyormussun ve hemen döndüm türkiyeye... Seni Seviyorum Benimle evlen....

begenmen dilegiyle

Bende Kwon Sang Woo ile lütfen
birgün geliyor sen koreye gitmek için uçak bileti aliyorsun çok heyecanlisin bir an önce koreye gitmek istiyorsun ama isteme sebebin tabiki kwon sang wo hep aklinda o var.sen daha önceden korece,onlarin yemeklerini,davranislarini,ünlülerini,o sehri ögrendin bilet aldin ve eve gidiyorsun hem saskin hem heyecanli hem de mutlusun yillar sonra hayallerine kavusuyorsun uçaga biniyorsun ve yolculuktan sonra geliyorsun uçaktan inerken gözlerinden yaslar akiyor çok mutlusun hemen bir ev aliyorsun isinde var orada yasamaya alisiyorsun ve hersey tamam sira geldi en önemli hayaline birgün kwonun film galasina gidiyorsun orada aglaya aglaya onu ariyorsun gözlerin onu ariyor ama bir türlü göremiyorsun sonra kwonun elinde içecek var ve sen çarpisiyorsunuz senin kiyafetin mahvoluyor ama senin umurunda degil sen onun kwon oldugunu farketmiyorsun özür dieyip birkaç adim yürüdükten sonra onun yillardir aradigin kwon oldugunu farkeedince arkani dönüyorsun oda arkasini dönmüs sana bakiyor ve tekrar tekrar özür diliyorsun o da kiyafetin kirlendigi için size yeni bitana almak istiyor ve ertesi gün bulusuyorsunuz kiyafet çok güzel sana diyorki ben seni bu kiyafetin içinde benimle birlikte yemek yerken görmek istiyorum diyor ve sen buna dünden hazirsin sonra yemege gidiyorsun tlfon numaralarinizi aliyorsunuz ve hep bulusuyorsun sonrada is ciddiye biniyor evleniyorsunuz çok mutlu oluyorsunuzAlkisSmile allah mesud etsin bende kim jeong hoonla ilgili istiyorum umarim begenirsin birazsiradan oldu ama
hayaller hayaller hayaller Smile
kjh-yulgoon

sen korede hemsiresin isini çok iyi bir sekilde yapiyorsun sonra bir askeri yere gönderiliyorsun daha yeni yerlesmisken içeri biri geliyor
Sen:''iyimisiniz yardima ihtiyaciniz varmi?''
Won-bin:''a hayir tesekkürler sadece yeni hemsireyi görmek istemistim.''
Sen:''Öyle mi.?..Peki neden?''
Won-bin:''sey eski hemsiri...Anlarsiniz ya.''
Sen:''Ah evet anladim seviyordun gitmesine üzüldüm senin içinde üzücü olmali madem seviyordun benimle iyi arkadas olabilirsin..Tabi istersen?''
Won-bin:''(küçük bir gülümsemeyle)Ohh~~ tabi neden olmasin'' Benim adim won-bin''
Sen:''Tanistigima memnun oldum bende .....'' (adini bilmiyorum kusura bakma buraya adini koyarak okuyabilirsinSmile )
Won-bin:''Voov..Koreli degilsin''
Sen:''evet Türkiye'den geliyorum.''
daha sonra gidiyor ve sen gelen ufak yaralara bakmaya basliyorsun isinden ve yerinden memnunsun.
hergün Won-Bin seni ziyarete geliyor çok iyi arkadas oluyorsunuz.
Birgün aci içinde bir yarali geliyor bakiyorsunki Kim jeong hoon sen donup kaliyorsun bir asker sesleniyor
Asker:''Hey sen hemsire derdin ne buraya bakarmisin?''
Sen:''ohh tamam geliyorum''
bir aci içinde kivranan kim jeong hoon'a birde askere bakiyorsun asker daha sonradan bir açiklama bekledigini anliyor
Asker:''görünmez bir kaza büyük bir sey degil çatidan düstü sadece 2.katta çok yüksek degildi.''
Sen:''Saka yapiyorsun önemli bir seyi olabilir bana biraz su getirir misin?''
Asker:''tabi hemen getiriyorum''
bakiyorsun ki o kadar aci için büyük bir yara yok bu yüzden içten biri olabilecegini anliyorsun ve ön muaneyi yaptiktan sonra askere
Sen:''hemen hastaneye götürün iç kanama olabilir''diyorsun ve hemen alip hastaneye götürüyorlar tahmin ettigin gibi iç kanamasi olmus
Won-bin:''(kosarak) tebrikler kim jeong hoon'un hayatini kutarmissin.''
Sen:''keske daha fazlasini yapabilseydim.Sen kim jeoeng hoon'un burda oldugunu biliyormuydun?''
Won-bin:''Ah..Evet nedenki..??''
sen ani bir bas dönmesi yasiyorsun ama düsmüyorsun sadece dengeni kaybediyorsun ve yanindaki sandalyeye düsüyorsun.
Won-bin:''iyi misin daha önce seni böyle görmemistim kaç hasta gördün ama ilk defa seni böyle görüyorum''
Sen:''Sey Kim jeong hoon benim tek askim tabiki imkansiz olarak ama onu görecegim aklimin ucundan bile geçmezdi.''
won-bin'in yüz ifadesi düsüyor ama sen görmüyorsun
Sen:''Sen neden gelmistin?''
Won-bin:''Hemde tebrik etmek için hemde askerligimin bittigini haber vermek için.''
Sen:''sevindim annen baban sevdigin hepsi çok sevinecek''
Won-Bin:''Annem babam kesinlikle ama sevdigim simdiden sevindi bile''
Sen:''Anliyorum galiba simdiden aradin ve söyledin meraka birakmaya gelmez tabi''
Won-bin:''hayir aramadim aslina bakarsan hergün görüyordum onu ve suan karsimda.''
sen çok sasiriyorsun bisi diyemiyorsun ''ama sen benim arkadasimsin''
Won-Bin:''biliyorum en azindan öyle kalmak istiyorum eger kim jeonh hoon'a söylemek istedigin bisi varsa söyleyebilirim son kez...''
Sen:''hayir tesekkürler sadece kendine dikkat et.''
Won-bin gidiyor ama sen onu aklindan hiç çikarmiyorsun nasil kalbinin kirik olabilecegi düsündükçe üzülüyorsun ama senin için o sadece arkadas.
2-3 gün geçiyor camdan disari bakarken içeri biri giriyor ayak seslerini duyuyorsun Won-bin olma ihtimalini istiyorsun çünkü gerçekten onu seviyorsun ama sadce arkadas olarak...
arkani döndügünde kim jeong hoon'u gördügünde sasiriyorsun tabi oda ikiniz birbirize bakarak dondunuz kaldiniz daha sonra won-bin'i sesini duyma ihtimali tamemen yok oluyor..
Kim jeong hoon:''hayatimi koreli olmayan biri tarafindan kurtarildigi bilmiyordum''
Sen:''Fazla üzüldünüz galiba merak etmeyin hayatiniz hastanede kutarildi.''
KJH:Ohh~~hayir yanlis anlamayin koreli oldugunu saniyordum üstelik ilkten siz beni iyilestirmek için ugrasmasaydiniz hastaneye kadar ölü olurmusum.''
Sen:''O zaman sadece tesekkür edin ve gidin.''
sen halen daha won-bin hayaliyle yasamaktasin ve kimseyi görmek istemiyorsun kim jeong hoon arkasinda tuttugu çiçekleri birakarak gidiyor günler geçiyor ama won-bin halen aklinda en sevdigin arkadasinin yeri simdi sana bombos geliyor ama o günden sonra hep kim jeoeng hoon geliyor ve nedense won-bin'in yerini doldurmaya basliyor birgün yanina geliyor ve askerliginin bittigini haber veriyor sen won-bin'deki aciyi yine hissediyorsun suratindaki gülümseme düsüyor ve gözlerin doluyor sonra aniden kim jeoeng hoon'un beline sariliyorsun ve onu sevdigni söylüyorsun daha sonra kim jeoeng hoon gidiyor eski hallerine geri dönüyorsun ama baska bir gün ansizin çikip geliyor ve sana evlenme teklif ediyor ve kabul ediyorsun
ve mutlu son Smile

U-know yunho ile ilgili istiyorum..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi