yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
ben önce (sheyma) ninkini gördügüm için se7enla ilgili yazdim
isterseniz sizde yazarim ama ayni konuda bende 2 defa hayal kuramiyorum
yaziyorum se7enla ilgili...

se7en çikacagi büyük konser için hazirlanirken stilistinin yaninda olmadigini farkeder.
aksi giyecegini hazirlamadan ortadan kaybolmustur.
herkes çok mesgul oldugu ve sahneye yalnizca o çikmayacagi için fazla ilgilenmezler.
se7en da kendi kiyafetini seçmeye kara verir ve kendi bakis açisina göre harika olan bir kostüm giyer.
birde makyaj yapar kendine ve sahneye çikmaya birkaç dakika kala kocaman kirmizi burnuyla bir palçanço gelir yanina
se7en bu islerde çok tecrübesiz oldugndan giydigi kiyafetler ve makyajiyla palyançoyu andiriyordu.
palyanço se7eni kolundan tuttugu gibi konser alaninin yakininda olan sirke götürür.
bu sirk dünyanin her ülkesini gezmektedir ve sira türkiyededir.
türkiyeye geldiklerinde se7en artik herseyin çok geç oldugunu düsünür palyançolar anlattiklarina gülüp geçmektedir.
ama patron onu tanimistir birakmayada hiç niyeti yoktur.
onu sahneye sarki söylemesi için çikarir ve seyirciler ilk andan itibaren hayran kalir sesine
bu hayranlar içinde seyma adinda bir kiz vardir ve onu daha önceden de tanidigi ve fanatik hayrani oldugu için onun sirkten kaçmasina yardim eder.
onu evine götürür ve bir süre orda saklamaya karar verir çünki sirk her yerde onu aramaktadir.
se7en bu süre içinde seymayi sever ve gitmekten vazgeçer.
evlenmeye karar verirler.
2 çocuklari olur ayse ve gank san Biggrin
mutlu mesut yasarlar.

bana SS501le ilgili ve agirlikta young saeng olan bir hayal yazabilir misiniz.
Love......Love...........Love................
Kariyer kiz'aBiggrin

Kariyer kiz hayallerini sonunda hayallerini gerçeklestirmis ve Koreye gitmistir.Ilk günlerde Seul'ün muhtesem güzelligiyle büyülenmis ve insanlariyla kaynasmistir.Seul'ün meshur cafelerindn birinde oturup kahvesini yudumlarken tam karsi masada 5 yakisikli erkegin ona bakip birbirleriyle konustugunu fark eder.Içlerinden biri vardir ki tatli gülümsemesiyle kariyer kizi ne kadar begendigini belli etmektedir.Kariyer kizin kalbi yerinden çikacakmis gibi olur.Bu zamana kadar bulamadigi askini simdi buldugunu düsünür.Tam o sirada çocuk, arkadaslarinin yanindan kalkar ve kariyer kizin yanina gelip onunla sohbet eder.Iyice kaynasmislardir artik. Kiz yakisikli bir okadar tatli çocugun isminin Heo Young Saeng oldugunu ögrenir.Young saeng kizin meshur oldugunu bilmediginin farkindadir belki bu yüzden ondan bu kadar etkilenmis ve sevmistir.Aradan günler geçer ve sonunda kariyer kiz durumu aci bir sekilde ögrenir Young Saeng'in onunla dalga geçmis olabilecegini düsünür ve kötü olur.Çok geçmeden hersey açiga çikar Young Saeng ona gerçekten asiktir ve kariyer kiz için herseyi yapabilecegini söyler.Ve ona bir teklif sunar bu teklif kariyer kiza çok cazip gelmistir Böylece birbirlerinden hiç ayrilmayacaklardir.Artik kariyer kiz SS501 in tek kiz üyesidir...Smile

Bende içinde hem lee dong wook hem kim kyu olan bi tane istiyorummSarhos
kjh-fueisa

türkiyedesin sokakta yürürken bakiyorsunki kaba saba adamlar genç bir çocugu sikistiriyorlar sen hemen yanlarina gidiyorsun ve çocugu birakmalari için nazikçe uyariyordun ama ne fayda sonra adamlari bir güzel dövüyorsun xD
daha sonra farkediyorsunki ne zaman disari çiksan besinde hep birileri oluyor ve anliyorsunki bulastigin adamlar tekin degil sende türkiyeden kaçmak için hayalini kurdugun kore için bilet aliyorsun kore uçagina biniyorsun güzel bir yolculuk güven hissi uçaktan indiginde ne görüyorsun adamlar halende peinde seninle koreye gelmisler sonunda sana yaklasmaya basliyorlar sen tabana kuvvet kaçiyorsun kosarken bürüne çarpiyorsun ve yüzüne bile bakmadan kenara çekiyorsun ve arkasina saklaniyorsun adamlar gidince dostça bir tavirla adamin sirtina vurup ''sagol dostum'' diyorsun xD fakat oda ne karsinda kim jeong hoon azin açik ona bakiyorsun sana ne oldugunu soruyor sen ona basindan geçenleri anlatiyorsun oda seni korumak için alip evine götürüyor.kim jeong hon yemek yapmaya çalisiyor ama ben güzel göründügü söylenemez (erkek iste xd) sonra sen yemek yapma teklifinde bulunuyorsun ve güzel bir türk yemegi yapiyorsun yemegini çok begeniyor.birkaç gün daha onun evinde kaliyorsun daha sonra sana isiniyor ve sevgili oluyorsunuz bir süre kore gazetelerinden düsmüyorsunuz daha sonra kim jeong hoon seninle velenmek istedigini söyleüyor ve kabul ediyorsun sonra i tane gözü çekik çocuk Biggrin

bu biraz saçma oldu ama umarim begenirsin.. Smile

u-know yunho(dbsk) ile ilgili istiyorum
bende istiyorum joo ji hoonla olsun yazicak olan arkadasa simdiden tesekkürlerOpucuk
Rabiam sana yaziyorum ^^
Simdi sen yillar sonra koreye fgidiyorsun hayalinin ülkesine..
Koreyegeldin Hoteline yerlesiyorsun,sonrada bir dus alip disariya çikiyorsun
Korede restorant çok oldugu için bir restoranta giriyorsun vede sen abi kore yemeklerini hiç tatmadin ama çok merak ediyorsun...
Kimci ismarliyorsun...
Can bogazdan gelir diyorsun ne varsa istiyorsun.Birkaç sey yedin amane yazikki pek begenmedin.Ve garsondan Lahmacun istiyorsun.Garsonda yok diyor sende sinirlenip mutfaga gidiyorsun vede kendi lahmacununu kendin yapiyorsun..
Müsteriler senin yapitigin lahmacunun kokusunu merak etmisler(tabi müsteriler arasinda DBSK'de var) ve senin yaptigin lahmacunu tattilar çok begendiler sende tabikide çok sevindin sonra sen mutfaktayken biri giriyor tabi senin elin yüzün un içinde çok komiksin xD
Biri giriyor mlutfaga birde o kim YUNHO ve DBSK.Sende heyecanlaniyorsun aman allahim ne yapicam simdi Yunho ve DBSK beni böyle görmemeliler xD.Derken Yunho sana yaklasiyor diyorki çok tatlisin ve çok komiksin bu halde turist olmalisin diyor adin ney ve nerden geliyorsun diyor kibarca??
Sende yarim yamalak korecenle =Ben Rabia,Türkiyeden geliyorum diyorsun..
DBSK hele Yunho çok sasiriyor,Sende devam ediyorsun bizim bir sitemiz var diyorsun adi Korea fans, orda DBSk fan clubümüz var diyorsun Turkish Cassiopiea olarak diyorsun orda sizi seven çok insan var diyorsun..Onlarda çok sasiriyorlar Türkiyede hayranlarimizin oldugunu bilmiyorduk diye cevap veriyorlar..
Ama Yunho baska sende çok etkilenmis,ama sen bunu fark etmiyorsun.
Sonra zaman geçiyor sen DBSk ile baya içli disli oldun hele Yunho ile artik ne desem bilmiyorum yolda yürürken siz sevgilimisiniz diye soranlar bile var xD
Snede tabi çok utaniyorsun,Neyse bir Gün Yunho seni gezdirmeye çikariyor,ilk tanisitginiz yere gidiyorsunuz birlikte lahmacun yapiyorsunuz xD Yunho i sirada hamurun içine yüzük atti sende tabi fark etmedin bunu neyse hamuru yoguruyorsun birde eline sert birsey denk geliyor ve parlak bir sey o da ney Yüzük..Sen çok sasiriyorsun xD..
Derken elinden aliyor yüzügü ve diz çöküyor sana evlenme teklif ediyor ..
Sende boynuna atlayip Evett diye bagiriyorsun..
Üç çocugunuz oluyor 1 kiz 2 oglan..
Ve Mutlu SOn ..

Umarim begenirsin canim,
Bende Hero JaeJoonG ile itiyorum(DBSK'den JaeJoonG)
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(26-10-2009, Saat: 0:05)Lee Hee Hee(M) yazdı: Kariyer kiz'aBiggrin

Bende içinde hem lee dong wook hem kim kyu olan bi tane istiyorummSarhos

çok güzel yazmissin canim okudugumda çok mutlu oldum Biggrin
tesekkürler..
Love......Love...........Love................
lonely_b ve mervecim bu sizin için ortak bi istek oldugu için kendinize göre okursunuz artik

sen bir asçisin okulunu yeni bitirdin bütün dünya yemeklerinin yapilip yaristigi dünya çapindaki bi yarismaya sende katiliyosun ekibinle beraber Türk yemeklerini temsil etmek için bu sene yarisma bilin bakalim nerde =)Kore de tabiki koreye giden grubu kaçiriyosun ve bi sonraki seferle gidiyosun yarismada ertesi gün hemen yapilicak ve bunedenle erken gidip hazirlanman lazim yeterince geciktn zaten uçaktan inip havalimaninda hizla hareket ediyorsun birden bi kalabalikla karsilasiyorsun az kaldi ezilicekken biri seni kolundan cekip kalabaligin ortasina aliyor herkes sana dönüyor birden kolundaki adama sinirlenip silkiyosun kolunu dönüp bi bakiyosun ss501
[Resim: 200902171102141002_1.jpg]
ki sen o zmanlar o grubu tanimiyorsun bu yüzden o kalabaligi anlamsiz buluyorsun zaten geç kalmissin sinirlerin tepene çikiyor tabi yüzüne bile bakmadan seni kolundan ceken adama cantanla vuruyosun =)=)vurduktan sonra yüzüne baktiginda pisman oluyosun çünkü o anda içinde bir seyler oluyor<3<3<3 tarif edilmez bi duygu
[Resim: Kim_Kyu_Jong_01.jpg]
sonra aklin birden basina geliyor çünkü kim kyu jong hayranlari birden sana saldiriyor ne yapacagini bilemeden beklerken seni yine kolundan tutup kenara çekiyor ve seni kurtariyor sen bisey diyemiyorsun tabi ingilizce özür dilerim diyosun oda ingilizce sana bu kadarmi anca özürmü diliyorsun iki kere hayatini kurtardim diyor sen sinirleniyorsun tabi ne olcakti bide ayanami kapancaktim özür diledim iste diyosun ve yüksek sesle ukala sey nolcak diyip sinirle ordan gidiyorsun bu arada ss501 bütün olanlari gülerek izliyor
[Resim: 200903300844191002_1.jpg]
kim kyu jong onalari görünce sinirlenip neee diye kafasini salliyor hepsi gülmeye basliyorlar

derken sen kostura kostura yarismanin yapilacagi otele gidip hazirliklara basliyosun .. yemekler hazirlaniyor yarisma basliyor salon ünlülerle dolu tabi gelen gelene sen öle dururken bi bakiyosun kapida 5 adam olamaz onlar neden burda ne isleri var derken yanindaki arkadaslarin onlarin kim oldugunu sana acikliyor ve sen azin acik kaliyosun ben nasil böyle bir sey yaptim olamaz falan diyosun jüri üyeleri yemekleri tadiyo jüridekilerin içinde ss501 de var tabi senin yanina yaklastiklarinda sen saklanmaya çalisiyorsun masanin altina girmeye calisiyosun ama ne care sen egilmis asada beklerken kim kyu jong ta kafasini uzatmis sana bakiyor merhaba diyor tabi siritarak digerleride gülüyor =) sen de siritarak merhaba diyosun kipkirmizi bi halde onun yüzüne baktiginda yüzünde bir tebessüm olusyo birden için isiniyor
[Resim: Han-Chae-Young-1.jpg]tabi onunda <3<3[Resim: normal_kim_kyu_jong-1600x1200-02-174.jpg]
yemeginin tadina bakiyorlar sen merakla onlari bekliyorsun sonra soruyorsun nasil olmus diye kim kyu jong beyenmedigini söylüyor ss501 de arkasindan siritarak ve düsüncelerini söylemeden gidiyor sen iyice sinirleniyorsun tabi=)
[Resim: default.jpg]
artik sonuçlar aciklaniyor tabi ki sen birinci oluyorsun herkes seni alkisliyor ss501 de dahil sen çok mutlu oluyorsun sonra kim kyu jong hariç diger grup üyeleri tebrik için yanina geliyor senle sohbet ediyorlar iste sana ne zman gidecegini falan soruyolar sen ertesi gece uçaga binecegini söylüyorsun sonra onlar yanindan ayriliyorlar ve sarki söylüyorlar sen hayranlikla kim kyu jong u izliyorsun tabi
[Resim: normal_1233765098_dsc01010.jpg]
gece bityor sende oteline gidiyorsun sabah kalkiyorsun otelin terasina çikiyorsun hava almak için etrafina bakarken öyle sessizce biri yanina geliyor
[Resim: 12474134014.jpg]
ve nasilsin sampiyon diyor sende gülümseyerek tesekkür ediyosun ve konusmaya basliyosunuz biraz konustuktan sonra kim kyu jong sana aksam gidiyormussun diyor sen evet diyorsun o da sana burda kalmayi düsünüp düsünmedigini soruyor sende burda kalmam için bi nedenim olmali beni buraya baglayan bisey bana bi sebep söyleyebilirmisin diyosun .. o bisey söyleyemiyor ve uzaklara bakip daliyor derken sen vedalasip hazirlanman gerektigini söylüyosun ve odana gidiyorsun aksam uçaga binmek için havalimanina gidiyorsun uçagin kalkmasina az bir zamana var ve yolculari uçaga aliyorlar sen de siradasin uçaga binceksin biri sesleniyor HEY SAMPIYON sen dönüp bakiyorsun
[Resim: kyu-jong.jpg]
[Resim: Han_Chae_Young_050007.jpg]
...HANI BENDEN BI SEBEP ISTEMISTINYA ISTE TAM KARSINDA DURUYORUM NE DERSIN SENCE YETERLI BI SEBEP OLABILIRMIYIM DIYOR...

[Resim: s_130.jpg] sende bilmem bi düsünmem lazim diyorsun onun yüzü asiliyor
[Resim: kim_kyu_jong-200905240437143.jpg][Resim: s_130.jpg]
BAKMA ÖYLE TAMAM SAKA YAPTIM NEDEN OLMASIN DIYOSUN...

VE MUTLU SON..<3<3<3<3

umarim beyenirsiniz =)=)=)

bu arada her zaman gong yoo<3<3 ile istedim ama bu sefer yeni gözdem max- chang min ile istiyorum :=)
Seda abla çok çok güzel bayildim çok tesekkür ederim bir tanede benden sana olsun Smile

Seda-HyunJoonG

koreye geliyorsun bir otele yerlesiyorsun ve gezmek için disari çikiyorsun her zaman oldugu gibi heroyu düsünüyorsun daldinliktan karsidan karsiya geçiceksin ama sagina soluna bakmiyorsun bile tam karsiya geçicekken lüks bir arabanin altinda kaliyorsun.hemen arabasina alip seni hastaneye götürüyor çok kan kaybetmissin seni hastaneye getirenle ayni kan grubundan oldugunuz için sana kan veriyor çok uzun bir zaman hastaneda kaliyorsun ama basindan hiçbir zaman ayrilmiyor varligini hissediyorsun göremiyorsun ama heronun verligini hissedigin gibi onunkinide hissediyorsun.gözlerini açiyorsun biraz daha iyisin yaninda bir doktor var sana sunlari söylüyor ''sanirim karsiya geçerken dalgindiniz saginiza solunuza dikkat etmemissiniz ve size araba çarpmis çarpan kisi sizi alip hemen hastaneye getirmis çok kan kaybetstiniz size kani o verdi'' sen sana yardim eden kisiyi çok merak ediyorsun ve kim oldugunu soruyorsan doktorda kafeteryaya kadar indi birazdan burda olur diyor ve gidiyor. sen kafani diger tarafa çevirmis dbsknin sarkisini söylüyorsun sonra solugunu hissedigin bir ses sana eslik ediyor sesini heroya çok benzetiyorsun aniden kafani çevirdginde heroyu görüyorsun ve hemen hizlica kalmaya çalisiyorsun ama müthis bir aci ile inliyorsun hero yavasça seni rahatlatmaya çalisiyor ve sen olayin nasil oldugunu basindan hatta biraz detayli anlatiyorsun tabi birazda utaniyorsun ''ben sizin grubunuzu çok seviyorum özelliklede sizi biraz bayat gelebilir ama ben sizi herkezden ama herkezden daha fazla seviyorum kazayi geçirmeden öncede sizi düsündügüm için dalmisim'' (tabi çok samimi olmadigin ve daha fazla utanmamak için ona siz diyorsun) bu sözleri söyledikten sonra nedensiz bir huzurla aglamaya basliyorsun heronun kaninin senin vücunda dolasma gerçegi seni gerçekten çok mutlu ediyor taburcu olana kadar bazen senin yaninda kaliyor bazende kiyafetlerini degistirmek için gidiyor sonunda hastaneden çikma zamanin geliyor hero'yla vedalasimak istemiyorsun çünkü bunun sana çok büyük bir aci verecegini biliyorsun bu yüzden habersiz çikiyorsun... hero kiyafetlerini degistirip geldiginde seni yerinde bulamayinca çok telaslaniyor ve bütün doktorlara seni soruyor çiktigi ögrenince hemen disari çikip seni aramaya basliyor sen otele gidiyorsun ama yaptigindan çok pisman oluyorsun belki bulurum ümidiyle heroyu aramaya basliyorsun sonunda hero seni sende heroyu buluyorsun özür dilemeye basliyorsun horu seni susturup sunlari söylüyor ''seni kaybetme duygusu gerçekten kötüydü bir daha bunu yapma...'' ve sonra seni öpüyor Smile Opucuk sana evlenme teklif ediyor sen kabul ediyorsun.daha sonra evleniyorsunuz heronun istedigi gini 3 çocugunuz oluyor 2 kiz 1 erkek Biggrin

umarim begenirsin

U-know yunho ile ilgili istiyorum Smile
Konuyu sohbet paneline çevirmeyiniz lütfen !!!

1-) Konuya tesekkür vs. konusmalar yazmayin..
2-) Mesajlarinizin hepsini 1 mesajda yazin! (iki - üç mesajla hayal yazmayin)
3-) Lütfen bu kurallara uyun!!!..

Aksi taktirde mesajlariniz silinecektir..

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi