yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
(26-09-2009, Saat: 20:08)ecegül yazdı: Canim harikasin, çook begendimSmile Adi üzerinde müthis hayellerSmile haikaten hayellerde olacak bir seneryo yazmissin. Hayel etmesi bile çook güzelSarhos Bu kadar emek zahmet verip ugrastigin için çook tesekkür ediyorum. Allah seni Gong Yoo'ya kavustursun diyorumBiggrin

AMINNNNNN CANIM CÜMLEMIZI Biggrin
(26-09-2009, Saat: 21:27)yumiishin yazdı:
(26-09-2009, Saat: 20:08)ecegül yazdı: Canim harikasin, çook begendimSmile Adi üzerinde müthis hayellerSmile haikaten hayellerde olacak bir seneryo yazmissin. Hayel etmesi bile çook güzelSarhos Bu kadar emek zahmet verip ugrastigin için çook tesekkür ediyorum. Allah seni Gong Yoo'ya kavustursun diyorumBiggrin

Gerçekten, tebessümle okudum, müthis bir hayal!!!Onay

ÇOK TESEKKÜR EDERIM ÇOK SEVINDIM BEYENMENIZESmileSmile
tek kelimeyle harika bir konu arkadaslar lütfen benim içinde bir tane hazirlarmisiniz resimli yazili farketmez içinizden geldigi gibiSmile)
Türkiye-Kore dostluk eglenceleri düzenleniyor ve eglencenin Türkiye ayagina koreden de bi kaç sanaci katiliyor Biggrin sen kaçirirmisin hemen konser için bilet aliyosun ama ön siralarda bi yer bulamadin yinede mutlusun kimin gelcenden haberin yok ama süper bi gece ve beklenen an kim jeong hoon geldiBiggrin konser süper geçti
[Resim: zpenroopmmle.jpg]
ve konserin sonunda bi çekilis yapiliyor kurada çikan bes kisi kim jeong hoon la beraber koreye gidip 1 hafta boyunca konserlerde ona eslik edicek sende hemen numara aliyosun kura için kaçarmi Biggrin kuradaki numaralr aciklaniyor son numara aciklandi oda ne senin numaran
[Resim: 3696335896809201bp7.gif]
ama yanindaki kiz birden senin kuponunu çalip kaçiyor olamaz pis hirsiz BiggrinBiggrin sen kovalyosun ama ne fayda
[Resim: 81be35f8fcef60_full.png]
kiz kosuyo ama birden birine carpip duruyo oda ne kim jeong hoon meger sahneden senin kuponun alip kaçtigini görmüs ve onu durdurmak için inmis kiz cok utaniyor bu duruma ve özür dileyip gidiyor sen tesekkür eddiyosun ve kuponu gerekli kisiye vermeye gidiyosun çok mutlusun iki gün sonra uçaga binmek için deiger sansli arkadaslarla bulusuyosun Biggrin koreye gidiyosunuz sen çok mutlusun ilk konseriniz ama o seni görmezden geliyor neden olldugunu anlamiyosun ama yinede mutlusun konserler bitiyor sen evine dönceksin uçaga biniyosun uçak kalkmak üzere... birden kapidan sesler gelmeye basliyor oda ne gelen kimjeong hoon hostesle kavga ediyor içeri girebilmek içinBiggrinBiggrin seni görüyo ve yüzünde kocaman bi tebessüm olusuyorBiggrin
[Resim: kim_jeong_hoon_-200906180608443.jpg]
sonra kosarak yanina geliyor ve hey sen nereye gittigini saniyosun sende bana ait bisey var diyor sen ne dicegini bilemiyosun olamaz ben hirsiz degilim bir sey çalmadim senden diyosun ama o israr ediyor sende bana ait birsey var çok önemli benim için diyor sen ne yapicagini bilemiyosun korkuyosun o hala gülüyorBiggrin ve sonra ver artik su labimi diye bagiriyo sen sasiriyiosun devam ediyor seni kalp hirsizi gönlümü böyle alip nasil gidersin diyor seni kolundan tutup uçaktan cikartiyor ve seni yemege götürüyor Biggrin
[Resim: 47a2f0f7f0825]
papillon_gong

kore uçagindan iniyorsun koreye gelmissin ama çok mutsuzsun gong yoo'yu görmek için hiç ümidin yok söylene söylene gidiyorsun bir ötele yerlestikten sonra koreyi gezmek için disari çikiyorsun.ayni sekilde önüne bakarak yine söylene söylene gidiyorsun bazende durup durup agliyorsun sonunda önüne bakarak yürüdügün için birine çarpiyorsun kafani kaldirdiginda gong yoo'yu görüyorsun hep gülüyorsun hem agliyorsun yanina gitmek istiyorsun ama gidemiyorsun sonunda sonra nasil oldugunu bilmeden bir adim atiyorsun ama sonra arkana bakmadan kaçiyorsun gong yoo sasirmis halde sana bakiyor.hayatinda hiç böyle bisi ne sen yasamistin nede gong yoo...
gong yoo orda yasadigin duygulari az çok anliyo ve seni bulmak istiyor nerdeyse bütün otelleri ariyor ama yoksun.sonunda tam pes etmisken bir bankta seni görüyor sen agliyorsun kaçtigin için çok pismansin.Gong yoo senin yanina oturuyor ama sen farkinda degilsin.gong yoo elini omzuna koyuyor sen kafani kaldiriyorsun ve onu görüyorsun. çok sasirdigin için ne birsey yapabilirsun nede bisi söylüyorsun sonunda senle konusuyor ve arkadas olmak istedigini söylüyor.sen türkiyeye dönene kadar gezip tozuyorsunuz gitme vaktin geldinde gong yoo sana hiç ummadigin bisi söylüyor ''burda kal ve benimle evlen'' sen sok olmus durumdasin gözlerin doluyor ve agliyorsun hemen onun boynuna sariliyorsun ve 2 tane gözleri çekik çocugunuz oluyor Biggrin

U-know yunho ile ilgili istiyorum..
harikasin süper olmus çekik çocuklara bayildim BiggrinBiggrin ellerine saglik
Kimle ilgili hikaye istedigini yazsan sana hikaye yazardim.Biggrin
(09-10-2009, Saat: 20:34)**love** yazdı: Kimle ilgili hikaye istedigini yazsan sana hikaye yazardim.Biggrin

pardon u-know yunho ile ilgili istiyorum Smile

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi