yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
yumiishin umarim yazdigimi begenirsin...bu arada bilmeyen yok ama söylüyüm kim Jeong Hoonumla resimli rica etsem?
[Resim: cf2f03b4.gif]

(21-09-2009, Saat: 18:57)kjh-fueisa yazdı: yumiishin umarim yazdigimi begenirsin...bu arada bilmeyen yok ama söylüyüm kim Jeong Hoonumla resimli rica etsem?

ya çok begendim ellerine saglik, okurken büyük keyif aldim...Opucuk
üniversiteyi korede okumak için gidiyorsun ilk haftanda kim jeong hoonun güzel sanatlar bölümü ögrencileri için konferansi oldugunu ögrendin o günü sabirsizlikla bekledin o gün çok hossun kim jeong geldi ögrencilerin sorularini cevapliyor
[Resim: love-strategy-04.jpg]
öyle bir an geldiki herkes sessiz ve o sirada telefonun çaldi hos bir melod ile herkesin dikkati sende tabi oda sana bakti ama kisa sürdü o yüzyüze geldiginiz an bile seni okadar mutlu ettiki mutluluktan elin ayagina dolasti
herkes çikarken yanlislikla düstünoda tebessüm etti ve senden etkilendigini anladin
[Resim: 1176283373.jpg]
inanilmadik bir sekilde sürekli karsilasiyorsun bir gün hiç beklenmedik bir anda yürürken yagmur basladi hayal buya oda alisveris merkezinden çikiyor ve seni çagirip gidecegin yere kadar götüreyim mi diye soruyor ve sende kabul edyorsun iste iliskiniz böyle basliyor...
[Resim: 006545.jpg]
umarim begenirsin elimden geleni yaptim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi