yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
Ailen Kore'ye gitmene izin veriyo ve sen bu hayalini gerçeklestiricegin için çok mutlusun.Hemen uçaga biniyosun ve iste burdasin Smile

Hersey çok güzel yeni arkadaslar ediniyosun.Hepsi de Kore'li.O da ne Bi Rain'in o gün konseri var.Aman Allahim.Çok güzel olmalisin.

Sonunda konser geldi çatti.Konser alani çok kalabalik.

Sonunda konser basladi ve o yine muhtesem.Sen en öndesin.Çilginca dans etmek istiyosun ama o anda onu gördügün için nutkun tutulmus.Kimildiyamiyosun.

Ve o seni farkediyo.Inanmiyorum bu bi hayal olmali.Gözleri resmen senin üzerinde. Allahrazi O da seni sahneye çikarmak için elini uzatiyo.Sen tam sahneye çikarken düsüyosun ve o sana gülüyo.Sen utançtan yerin dibindesin.

[Resim: 61401015895365227951000.jpg]

Devami asagida Smile
Konser çikisinda Rain senden çok etkilendigini ve telefon numarani almak istedigini söylüyo.Sen soktasin.Veriyosun tabi hemen.Ertesi gün seni ariyo ve bulusalimmi diye soruyo.Birlikte sahile gidiyosunuz.Ve o sana önceki sevgilisinin kendisini terkettigini söylüyo.Çok üzgün .

Sen çok üzülüyosun ve sariliveriyosun ona. Opucuk

Gece oldu ama ikinizde uyuyamiyosunuz.Rain ise hem çok saskin hem de çok mutlu durup durup gülüyo Biggrin

[Resim: birain191w.gif]

O seni çok seviyo ve herkese bunu duyuruyo.Birbirinizi o kadar çok seviyosunuzki o ve sen birbirinizi çok kiskaniyosunuz.Ailen bu duruma basta karsi çikiyo ama senin mutlulugun için evlenmenize izin veriyo . O da bi süre kariyerine ara verip seninle dünya turuna çikiyo.

Herkes sizi çok kiskanip ayirmaya çalisiyo.Ama siz birbirinden baskasini görmeyip duymuyosunuz.Allahim ne biçim bi asktir bu <3 Biggrin

Ve tabiki çocuklariniz yillar yillar sonrada torunlariniz oluyo.Eski günleri hatirlayip hatirlayip gülüyosunuz.Ve birlikte bu hayata gözlerinizi yumuyorsunuz.

Biraz bayat oldu ama insallah bi dahakine daha yaratici olucam Biggrin Lee Jun ki'yi istiyorum bende . Resimli olsun Biggrin
Sen bir Turist Rehberisin ve ülkemize gelen turistleri gezdiriyorsun ama çogunlukla Uzakdogu Kafileleri'ni agirlamayi istiyor ve arkadaslarina onlari sana vermelerini söylüyorsun:d
Iste sen:
[Resim: 0f21sqxouqaqhqcrvcd.jpg]
Ve o gün sana bir Kore grubu verilmistirSmile Sende bu durumdan çok memnunsunBiggrin
Gruptakilerle konusuyorsun ve Kore sevginden Lee Jun Ki'ye olan hayranligindan bahsedince gruptan biri "Aaa keske Kore'ye gelebilsen seni onunla tanistirirdim" diyorAbazaBiggrin Sende sasirip "Nasil?" diyorsun.
O da kendisinin Lee Jun Ki'nin menajerinin kardesi oldugunu söylüyorBiggrin
Ve sana 2 ay sonra Kore'den bir davetiye geliyor.Bu Lee Jun Ki'nin filminin galasinin davetiyesidir.Ne yapacagina ilk anda karar veremiyorsun.
[Resim: d279492mgy3.jpg]
Ailenden nasil izin alacagini düsünüyorsun.En sonunda ailen ikna oluyor ve sen sevinçten uçarak Kore'ye gidiyorsunBiggrin
Kore'ye gelince galaya çok az kaldigini fark ediyor ve geldigini sadece ailene heber verip otelin yolunu tutuyorsun.
Ve gala için hazirsin
[Resim: d257138lwb5.jpg]

Fakat atladigin nokta senin Kore'de hiçbir yer bilmiyor olmana ragmen yola çikman ve telefonunu otelde unuttugunun farkina varamamanAglaelsalla
Ilk olarak bir taksiye atlayip "Film galasinin oldugu yer" diyorsun.Adam "Ben ne biliyim film galasi nerde adres verin lütfen"deyince aklina Türkiye'den tanidigin kizi aramak gelir ama telefonun yaninda yoktur.Taksiciye inecegini söyler ve inersin.
Çok mutsuz bir sekilde oturmaktasin.
[Resim: d297416mph4.jpg]
Kendi kendine ne yapacagim simdi ben der ve en sonunda polise gitmeye karar verirsin.Polise durumu anlatip otelin adini verince seni otele götürürler.
Otele gelir ve galayi kaçirdigin için çok üzülürsünAglaelsalla
[Resim: d292651lbh7.jpg]
Ve eline Lee Jun Ki'nin fotografini alip "Kahretsin,onu görme firsatini kaybettim" dersin.
[Resim: ji253bu2reqw5.jpg]
Bir gün sonra o kiz seni arar ve neden gelmedigini sorar,sende olanlari anlatirsin.O da otele gelecegini ve seni alip Lee Jun Ki'nin yanina götürecegini,hazirlanmani söylerOnay

Devami altta...

Kiz gelir ve seni görünce sana hayran hayran bakip "Lee Jun Ki seni çok begenecek" der.
[Resim: lp1011125162.jpg]
Sen "Nereye gidecegiz,nasil ikna oldu ki bir hayraniyla bulusmaya" dersin inanamamis bir sekilde.
Kiz "Seni görmek için taa Türkiye'den geldi deyince kabul etti ve çok mutlu oldu.Bu arada yemege gidiyoruz ama ben seni birakip gidecegim isim var" der muzip bir sekilde
Sen ilk basta tereddüt eder ama daha sonra Lee Jun Ki'yle bir yemek yiyecegin için mutlu olursun.
Ve o yemege gelelim:
Sen yemekte Lee Jun Ki'ye söyle bakiyorsun.
[Resim: photo29282.jpg]
Lee Jun Ki senin yaptigin sakarliklara ve sirinligine güler sen biraz bozulursun ama onun yaninda oldugun için çaktirmazsinBiggrin
[Resim: 453yf5.jpg]
Sohbet ilerledikçe Lee Jun Ki'nin sana bakisi degisirSmile
[Resim: ljk46.jpg]
[Resim: normalleejoonkik06bf4.jpg]
Tabi sende utanirsinPisman
Lee Jun Ki sarabini içtikten sonra "Insallah hemen dönmeyeceksiniz ülkenize" der.
[Resim: oupupop.png]

Devami...

Sen "Hayir yaklasik 1 hafta burdayim" dersin.Lee Jun Ki "Tamam o zaman kalkalim ben sizi otelinize birakayim" der ve kalkarsiniz.
Seni otelin önünde birakir.
[Resim: hy2u.jpg]
Arabasina dogru gitmek için arkasini döner ama sen onun arkasindan gidip ona seslenirsin ve sana dönerBiggrin
[Resim: normalleejoonkiwhdgurdk.jpg]
"Her sey için tesekkürler" dersin.O da gülerek "Önemli degil" der.
Ve o bir hafta siz çok güzel zaman geçirirsiniz.
[Resim: hansungyoojoo1.jpg]
O sana askini söyleyince sen çok utanirsin ama ayni zamanda çok mutlusundur
[Resim: d261918ltq8.jpg]
Ve son olarak evlilik sonrasi ailenize bakalim:
Lee Jun Ki:
[Resim: junkimcdo.jpg]
Sen:
[Resim: osz46433.jpg]
Ve sirin kiziniz:
[Resim: 0017kfli08zw1.jpg]

Insallah begenirsin canimOpucuk Bana bu sefer Lee Min Ho'la ilgili resimli yaparsaniz sevinirimBiggrin

abc1234 sana;

Sen Atatürk havaalaninin dis hatlar terminalinde çalisiyorsun...

Iste sen,

Her zamanki gibi normal bir is günündesin, o gün bütün sekerligin üstünde,

Sonra hayatini degistircek iste o an, arkadaslarindan biri kore'den ingiltereye giden bir uçagin rotar yaptigini, alana mecburi indigini söylüyor ve dilini anlamadigi bir koreli oldugunu, seninde korelilere merakli oldugun için yardimci olmani istiyor... Sen de büyük bir istekle söylenen yere gidiyorsun, aman allahim! o da ne karsinda lee min ho, saskin saskin etrafina bakiyor...
Hemen yanina gidiyorsun ve yarim yamalak korecenle onu çok sevdigini hayran oldugunu ve ertesi güne kadar onu agirlamaktan büyük sevinç duyacagini söylüyorsun... O da isteksiz bir sekilde olur zaten baska yapacak birsey yok diyor...Sarhos Sonra sen ona okadar sirinlikler yapiyorsun ki onun daçok hosuna gidiyor senle olmak, ona gezdirebildigin kadar güzel yerleri gezdiriyorsun, o da sana kendi hayatindna bahsediyor... Sonra birlikte bir restorana aksam yemegi yemeye gidiyorsunuz... Türk yemeklerine bayiliyor özellikle mantiya...:d

[Resim: image-D497_4AB67CA3.jpg]

Ve ayrilik vakti ertesi gün uçagiyla ingiltereye gitmek için hazirlaniyor (Kore'den ingiltereye giden uçak Türkiye'den geçer mi bilemiyorum Biggrin), ve gidiyor... Tabi sen çok üzgünsün kelimeler resmen bogazinda dügümleniyor, o da çok üzülüyor... Sad

[Resim: image-4938_4AB67DFB.jpg]

...Ve hayatina devam ediyorsun, her zamanki gibi...

Aradan birkaç ay geçiyor, bir arkadasin yine o gün oldugu gibi sana bir koreli oldugunu ve onu anlamadiklarini söylüyor tabi senin yüzünde tatli bir gülümseme var...

[Resim: image-566B_4AB67EAA.jpg]

Inanamiyorsun karsinda lee min ho müzik bir gülümsemeyle...

"manti yemeye gidelim mi diyor..."

[Resim: image-B241_4AB67F72.jpg]

[Resim: image-95E0_4AB68001.jpg]
Sonra ne mi oldu dersiniz... ?

[Resim: image-120E_4AB67F72.jpg]

Umarim begenmissindir...Smile

(Alttaki üyeden kim hyun joonla ilgili resimli bir hayal istiyorum, simdiden tesekkürler...)
yumiishin bu sana canim
Koreli bir arkadas edindin çok samimi oldunuz.Arkadasin koreye gel de gezdireyim diyor.Birkaç sene sonra Koreye gezi için gittin(klasik hikaye diye düsünme sonunu gör senBiggrin)Arkadasina sürpriz yapacaksin haber vermedin gelecegini.Arkadasini aradin ben geldim diye o da (sanssizlik)sehirdisindaymis.Sana havalimaninda beklemeni bir arkadasini gönderecegini seninle ilgilenecegini kendisinin de en yakin zaman da seule dönecegini söylüyor.Bekliyorsun bir araba geliyor senin Türk oldugunu anliyor tabi.Tanisiyorsunuz bizde kal diyo ama sen otel diye tutturdun.Seni en yakin otele götürüyor.Tesekkür ediyorsun arabadan iniyorsun.Otel muhtesem.

Sen de Muhtesemsin
Otel çalisanlari sana hayran hayran bakiyor.Çok güzelsin(bu hayal degil gerçekBiggrin)

Odana yerlestin nihayet...Yatagina uzandin hemen.Tam gözün daldi uyku moduna girecekken çiglik sesleriyle uyaniyorsun.Yatagindan firliyorsun uykulu uykulu kapiyi açiyorsun ne bu ses diye.Meger o çigliklar kim hyun joon hayranlarindan geliyormus.Kim hyun joon da senle ayni katta bir oda tutmus.Sen henüz farkinda degilsin kafan allak bullak.Kim hyun joon bir anda seni görüyor ve hayranlikla bakiyor:

Sen de bir anda görüyorsun çok sasiriyorsun sana merhaba diyor gülümsüyor ve hemen yan odaya geçiyor.Sen hala öylece kalakaldin.Kendine geliyorsun ve hemen odana geçiyorsun mutluluktan uçacaksin.Ertesi günü sabirsizlikla bekliyorsun.Sabah oluyor uyaniyorsun hemen süsleniyorsun ve garsona kim hyun joona kahvalti gidip gitmedigini soruyorsun o da henüz degil diyor.Sen oh çekiyorsun ve ona kendin götürmek için adeta yalvariyorsun garsona bahsis veriyorsun ve kahvalti tepsisini aliyorsunBiggrin
Devami bir sonraki sayfada reklamlardan sonra...Biggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

devami...
Saçini basini düzeltiyorsun onun odasinin kapisini çaliyorsun
Kapiyi uykulu uykulu açiyor seni karsisinda görünce çok sasiriyor ve seviniyor sen çok güzelsin yine

Sana kahvaltini getirdim tanismak istedim diyorsun.O da tabi tabi çok mutlu olurum buyrun diyor.
birlikte kahvalti yapiyorsunuz çok iyi anlasmaya basladiniz o sana sorular soruyor sen ona...Birden telefonun çalior arkadasin ariyor ve seuldeyim canim bulusalim diyor sen de tamam diyorsun.Kim hyun joongdan izin istiyorsun.O da tamam ama aksam bi parti var otelde seni bekleyecegim diyor sen de tamam diyorsun..Giderken arkandan adini mirildaniyor efendim? diyorsun o da yok bisey kendine iyi bak diyor.Sen de tamam diyorsun(agirligini koydun tabi hemen atlamadin boynuna: D)
arkadasina olanlari anlatiyorsun o da çok seviniyor.
aksam oldu sen güzel bir abiye giydin
parti de gayet eglenceli.Birlikte dans ettiniz artik odalariniza döneceksiniz.Iyi geceler diyorsun isteksizce. kim hyun joon kolundan tutuyor bir dakika(one minuteBiggrin) bir kahve içmeye ne dersin diyor sen de fazla naz asik usandirmasin diye kabul ediyosun seve seve.Onun odasindasiniz kim hyun joon sana bisey söylemek istiyorum diyor.Sen evet? diyorsun o da neyse bosver diyor(hayallerin cuk suya düstü derken....)sen iyi o zmaan ben kalkayim iyi geceler diyorsun giderken kolundan tutuyor ve kendine çekiyor.Seni...seviyorum diyor ve...en can alici nokta burasiBiggrin

Gerisini sen düsün koymuyum daha resim Biggrin
artik birbirinizden hoslandiginizi(daha dogrusu asik oldugunuzu) ikiniz de biliyorsunuz.Artik hep birbirinizin yanindasiniz.Hasta oldugunda bile basucunda bekliyor sabaha kadar...

Bazen sakalasiyorsunuz: D

Ama ask hep sizinle =)

Ve mutlu son...
[Resim: cf2f03b4.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi