yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müthiş Hayaller...
derken aksam oluyor ssen o adamn odasina gidip onu öldürmeye karar veriyosun iste
odaya gidiyorsun ve onun yanina gidiorsuntamm belinden hanceri cikarirken o senin elinden tutp sana tokat atiyor sen bayiliyosun adam sana kötü seyler yapmak istio Biggrin o arda kapi acilio ve Le min ho cikiveriyor

seni kurtariyo bu arada o adamda ölüyor bogusma esnasinda
daha sonra o sana ilani ask edio ve sen zaten ona asiksin

[Resim: Love_plan_by_10721.jpg]

evleniyorsunuz küçük bir köye yerlesiyosunuz cocuklariniz oluo hemde üçüz

[Resim: limepics2505ct.jpg]

mutlu son BiggrinBiggrin GONG YOO ...
Sonunda meslegini eline aldin...Siradaki hayalimi gerçeklestireyim diye düsünüyorsun.Bavulunu hazirlayip dooogruca koreye gidiyorsun bir otele yerlesiyorsun saçini basini düzeltip kendini seul caddelerine atiyorsun...Etrafina bakina bakina gidiyorsun aklinda yine heron var tabi.Arkadaslarin seni merak edip varip varmadigini ögrenmek için ariyor seni..Sen de konusa konusa gidiyorsun...Birden basini bir çeviriyorsun ki heronun boy boy posterleri...Bir geceye katilacakmis halka açik bir yer olacak....Arkadasin''Alo... Alo ...orda misin canim?'' senin duydugun yok tabi.

Sen birden silkilip''canim seni sonra ararim diyor kapatiyorsun...Hemen oteline dönüp aksam içn hazirlaniyorsun...Ve gece basladi...Herocugun sahneye çikiyor...Sen hayran hayran bakiyorsun..

Birden hero sana dogru bakiyor...inanamiyorum bu ne güzellik diyor fisiltiyla...

Gece bitimine kadar gözlerini üzerinden ayirmiyor gece bitince yanina geliyor.Sen ona yaklasiyorsun Jae joong deyip boynuna sariliyorsun o da kendini daha iyi hissediyor tabi askim karsiliksiz degilmis diye
Sonra baya kaynasiyorsunuz seni otelinin önüne getiriyor arabasiyla.Sana''sey...istersen benimle kal misafirim ol gidene kadar...Bundan büyük haz duyarim'' diyor...Senin için gidiyor tabi ama uygun kaçmaz düsüncesiyle tesekkürler ben otelime döneyim diyorsun kolundan tutuyor yarin için kimseye söz verme seni kaçiricam diyor(esprili çocuk) sen gülümsüyorsun kabul ediyorsun yanagina öpücük kondurup uzaklasiyorsun...
Ertesi gün..
Hero seni almaya geliyor..Birlikte muhtesem vakit geçiriyorsunuz...

Gitmene az kaldi...Sen üzgünsün kendini ondan sogutmaya çalisiyorsun(ne kadar beceremesen deSad ) o bunu anliyor...Birgün birlikte onun evine gittiginizde yanina geliyor...Sana sunu ister misin söyle yapalim mi suraya gidelim mi falan gibi sorular soruyor seni eglendirmeye çalisiyor ama sen kabul etmiyorsun...Için kan agliyor tabi..O bu durumu anliyor.Ve sana sariliyor:

Kulagina'' ne kadar uzakta olursan ol...Bana nefesim kadar yakinsin.Her zaman aklimda ve kalbimdesin...Sen bile benim seni görmemi seni sevmemi engelleyemezsin.'' diyor.Sariliyorsunuz birbirinize gözyaslari içinde..Devami altta..
[Resim: cf2f03b4.gif]

Hayal disinda mesaj yazmayalim..
[tesekkür ve yorum yapmayalim..]

Artik ayrilma zamani..Daha dogrusu ülkene dönme zamanin...Son görüsmeniz..

Ikiniz de son derece hüzünlüsünüz...Kim jae joong sana sariliyor ve''bu sana son sarilisim olmayacak...Sana yemin ederim.Beni son görüsün olmayacak.Seni asla birakmayacagim'' diyor sen daha bi siki sariliyorsun gözyaslari içnde ayriliyorsunuz...Fakat o hergün seni ariyor...Onun sesini duydugunda mutluluktan uçuyorsun

Yillar sonra o seni ziyarete geliyor...Sen ona gidiyorsun.Ve evleniyorsunuz..

Bu da askinizin meyvesi..Smile

Kim jeongumla benim resimli hayalimi istiyorum gerçi kim jeong dememe gerek yok da...Biggrin olsun...
[Resim: cf2f03b4.gif]

kjh-fueisa senin için

Uzun zamandir gelmek istedigin ve ailenden izin alabilmek için bir sürü ugras verdigin Kore'ye sonunda geldin.
[Resim: seoul.jpg]
Ve çogu kisi senin yabanci oldugunu anladi ve güzelliginden dolayi gözlerini senden ayiramiyorlar. Sende dikkat çekmemek için telefonunla ugrasiyorsun.
[Resim: 476d.jpg]
Neyse sonunda otele vardin ve odana yerlestin.Odanda son derece lüks bu arada
[Resim: hy6y.jpg]
Sonunda dinlendin ve Kore sokaklarinda gezmeye basladin.Ve yine çok güzelsin
[Resim: 475o.jpg]
Ve bir alisveris merkezinin merdivenlerinden bir kizin “Kim Jeong Hoon orada” diye içeriyi gösterdigini gördün ve heyecanla sende o yöne yürümeye basladin.
[Resim: 97639572.jpg]
Içeri girdiginde Kim Jeong Hoon’un elinde çiçekle üzgün bir sekilde durdugunu görür ve üzülürsün.
[Resim: htb2bavf4.jpg]
Sen kendinde buna nasil cesaret ettigini anlamamis bir sekilde yanina gidip konusmaya basladin
O ise uzun bir süre tek kelime etmeden seni dinledi ve sonunda basini kaldirip sana bakti
[Resim: fa20b0afadd740fulla.jpg]
devami altta

abc1234 sana Onay
Sen degisik sehirler gezen bir gezginsin.Bir gün yolun koreye düsüyor.Kafileyle gezerken gezdiginiz yerde senin ilgini farkli bir sey çekiyor ve anlamadan kafilen ayriliyorsun.O esnada sen merakla dikkatini çeken çiçeklerle bezeli olan ve hayaller diyarini andiran bu yeri gezerken karsina biri çikiyor.(tabi bu rain ama sen onu daha tanimiyorsun)Sana kim oldugunu ve burda ne yaptigini soruyor.Sense basindan geçenleri ve buranin çok güzel yasanmaya deger bi yer oldugunu vb. seyler söglüyorsun.Rainde sana burasinin benim için güzel olmasinin bir anlami yok diyor.Tabi sende nedenini soruyorsun oda sana etrafindaki insanlarin hep onun ünü ve söhreti için yaninda olduklarini kimsenin onu anlamadigini hayatta kendini yalniz hissettigini anlatiyor.Tabi sen hayat dolu civil civil renkli bir kisilige sahip birisin.Hemen onunla konusup hayatin böyle olmadigini hala yasamaya deger oldugunu anlatiyorsun.Ona bir teklifte bulunuyorsun madem sen yalnizsin bende korede yalniz sayilirim bana koreyi gezdirirmisin diyorsun ve bir gününüz beraber geçiyor.Beraber çok ama çok egleniyorsunuz.Rain koreden ayrilmadan önce seninle bir daha görüsmek istiyor(tabi sende istiyorsun Smile )BIr daha görüsmek üzere sözlesip ayriliyorsunuz.(tabi seni otelin kapisina kadar birakiyor)O gece ikinizde birbirinizi düsünüyorsunuz o günkü geçirdiginiz güzel bir o kadarda unutulmaz günü ..Gel zaman git zaman senin ne yazikki koreden ayrilma vaktin geliyor ve rain seni tekrar görmek istedigini seni türkiyede ziyaret edip edemeyecegini soruyor sende seninde bu duruma sevinecegini istedigi her zaman gelmesini söglüyorsun..Gel zaman git zaman siz birbirinize asik oluyorsunuz ve evlenip sonsuza kadar mutlu mesut yasiyorsunuz.Tabi bu arada bir sürü yavrucaklariniz oluyor Smile) insallah beyenirsin canim OnayOnayOnay siradaki arkadasim o degerli zamanini bana ayirip KIM JOON la ilgili hikaye yazarsan sevinirim simdiden tesekkürler DurtukAllahraziOnay
tatlicadii senin içinSmile

Kim Joon 2 gün sonra Türkiye’ye konser vermeye gelecek ve sen bu konser için bileti çoktan aldin.Tabi senin amacin konseri dinlemek degil Kim Joon’u görmek ve onun da seni görmesini saglayabilmekBiggrin
Bu yüzden arkadaslarinla ne giyecegine karar vermek için sizin evinizde toplaniyorsunuz.
[Resim: 473a.jpg]
En sonunda giyecegin seye karar veriyorsun ve çok güzelsin:
[Resim: ou09020717.jpg]
Ve konser alanindasin.Kim Joon grubuyla sahnede gösteriyi tamamladi ve Kim Joon Ingilizce konusarak “Size bir sürpriz yapmak istedim ve yanimda yakin arkadasim Kim Bum’u getirdim der ve onu çagirir.Kim Bum konusma yaptiktan sonra gözü ön siralarda olan birine takilir.Bu kisi sensindir ve Kim Joon’a “Su kiza baksana tam senin tipin derBiggrin
[Resim: f2sign4.jpg]

Devami altta...

Kim Joon’da sana bakar ve “Sahiden güzel” der.
Konser sonrasi imza istemek için Kim Joon’un yanina gittiginde onun yüz ifadesi söyledir
[Resim: f2sign12.jpg]
Tabi Kim Bum’un söylediklerinden sonra seni yakindan görmek onu etkilemistir ve imzayi attiktan sonra sana kartvizitini vermistir
Tabiî ki sen eve dönünce onu arayip aramamakta tereddüt yasiyorsun Ve telefonunu aliyorsun
[Resim: 1cx05mnuj0lz28w9l9c.jpg]
Sonunda numaralari çevirdin ve biri “Alo!” dedi ama sen hala tereddütlüsün
[Resim: 562s.jpg]
Ve telefon konusmasini yaptin.Rahatlamis ve utanmis bir sekilde duvara yaslanirsin
[Resim: ts09020807.jpg]
Çünkü Kim Joon seni yarin için evden alip atis yapmaya götürecegini söylemistir
Bir gün sonra Kim Joon sari arabasiyla seni almaya gelmistir
[Resim: 26347493743246756444246.jpg]
Atis yerine gittiniz ve sen sadece onu izliyorsun o da atis yapiyor
[Resim: 1295376160.jpg]
Ve sende hayran hayran ona bakiyorsun
[Resim: lp1011089074.jpg]
[Resim: lp1011082367.jpg]
O gün Kim Joon sana ne kadar güzel oldugunu ve konser gününden beni seni düsündügüde çok utaniyorsun
[Resim: 33cpwjs.jpg]
Siz evleniyorsunuz ve sirin mi sirin ikizleriniz:
[Resim: cutebaby08hp8.jpg]

Insallah begenirsin elimden geldigince yapmaya çalistim.Bana Rain’le resimli yaparsaniz sevinirim.)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi