04-09-2009, Saat: 0:57
Hayallerinizi üstteki mesaj gibi resimlerle süslerseniz,oyun daha eglenceli ve gerçekçi olur (:
|
Müthiş Hayaller...
|
|
04-09-2009, Saat: 0:57
Hayallerinizi üstteki mesaj gibi resimlerle süslerseniz,oyun daha eglenceli ve gerçekçi olur (:
05-09-2009, Saat: 0:54
TiLsimLi~ߣߣk
Sen sonunda hayalinin ulkesine yani Kore'ye gidiyorsun.Sen o kadar guzellesmissin ki insanlar seni gorunce gozleri kamasiyor resmen. ![]() Neyse hava liman'indasin...Yarim saat geciyor ucaga biniyorsun fakat biletinde yazilan yer kapilmis malesef sende ucakta kiyameti kopariyorsun sonra donuyorsun bakiyorsun bos yer varmi diye dipte en kuytu yerde bir yer var vede en onde bir yer var.Sen ondeki koltuga ulasana kadar koltuk kapildi bile sen sonra bencburen kuytu yerde olan koltuga gidiyorsun tabi soylene soylene.Oturdun yanin biri var saclari koyu kahve rengi sapkasini yuzunu kapaticak sekilde uyukluyor kulakiklarida takmis muzik dinliyor sen tabi merak ediyorsun bu kim diye.(Tabi Kim Jeong Hoon'dan bahsediyorum) ![]() Neyse sen oturdun yerine ve yarim saat sonra yemekler geliyor tabi Korean-Air oldugu icin Kore yemekleri veriyorlar! ![]() Tabi sen yemkleri gorunce keyfin yerine geliyor,Yanindaki kisiyi merak ediyorsun tabi bunun KJH oldugunu bilmiyorsun neyse sende yanindakini uyandiriyorsun bu sapkasini cikariyor sen ucakta AHH~~ Kim JEONG HOON~~~Diye bagiriyorsun ![]() Neyse siz kaynastiniz boyle kanka misali tabi sen cok mutlusun havalarda ucuyrosun sonra hostes size 'icecek ne istersiniz ?'diye soruyor sen 'Cola lutfen'diyorsun sonra sen heyecanlanip kolayi KJH'nun uzerine dokuyorsun! KJH'da sinirlerniyor diyo ya ne sakar seysin sen pantolonum mahf oldu senin yuzunden onune bakamzamisin diye sinirleniyor! Sende girisiyorsun "ne bagiriyorsun be diye bir yerine bir sey olmadi ya yanmadin ya niye kiyameti kopariyorsun ne tatli canin varmis be senin !! Bende seni bir adam sanmistim senin icin bosuna yanip tutusuyormusum" diyorsun sonra tuvalete cekip gidiyorsun agliyorsun boyle yari saat WC'de kaldin! Sonra cikiyorsun KJH seni gordu o kadar cok'mu agladin diyor sende ee deger verdigin bir kisi tarafindan bos yere azarlanirsan hatta azarlamaktan'da beter olursan sende benim gibi aglarsin diyorsun sonra bu sende ozur dileyip sana numarasini felan veriyor sende tabi o kadar yuz vermiyorsun.Sonra sen Kore'ye geldin bu seni hoteline kadar eslik ediyor tabi ne kadar buyuk bir esseklik yapitgini anladi! Sonra aradan 1ay geciyor seni bir parti'ye davet ediyor sonra sen boyle fistik gibi olmussun herkez sana hayranlikla bakiyor,Ve KJH izin isteyip sarki soyluyor sarkisini bitirdi vede diyor ki bu sarki benim kalbimi calan kisiye armagan ediyorum ve seni gosteriyor sende saskinlikla bakiyorsun Ben mi?diyorsun oda evet diyor sen !! ![]() Ve sana SARANGHEE diyor sende duygulanoyorsun tabiki'de bende diyorsuun bende SENI SEVIYORUM ! Aradan 3yil geciyor ve iste evliliginizin meyvesi!! ![]() (Kusura bakma sende alinti yaptim cunki baska bulamadim) Sen Kim Jeong Hoon Ve Tatli mi tatli hem cekik hem normale bebenn ! iste buda bende uzun oldu ama napayim havay'a girdim resmen! Birtane'de DBSK'den Kim Jae Joong ile istiyorum. "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
14-09-2009, Saat: 0:28
eda-hyunJoonG
yil 2009 aylardan nisan doga yeniden dogmus tabiat ana uyanmis ilkbaharin insanliga tüm güzelligini sundugu o gün,iste o gün hayatinin belki de yillat sonra anlayacagin dönüm noktasi... ![]() tatil için gittigin kampta ormanda yürüyüse çikiyorsun tek basina ülkendeki o güzel ormnin her kösesini kesfetmek için kendini ormanin derinliklerinde buluyorsun baharin o gösterisli alimli güzelligine kapilip zamanin nasil geçtigini anlamiyorsun ava kararmaya basliyor ve sen yolunu bulmakta güçlük çekiyorsun ve aklina kötü seyler gelmeye basliyor bir çitirti duyuyorsun çaliliklarin arasinda ve hizlanmaya basliyorsun korkudan 5 6 adim attiktan sonra önüne bir adam çikiyor.hayatinda gördügün yada görebilecegin en yakisikli insan olarak düsünüyorsun ayni zamanda içinde büyük bir de korku var yavas yavas geriye dogru küçük adimlar atiyorsun iste o sirada yagmur basliyor ama bu yagmur çok siddetli bir yogmur üzerinde askeri yesili atlet ve kahve rengi kamp sortu var islanmaya basliyorsun karsinda duran o mükemmel insan sana sokulup üzerindeki mat mavi bluzü çikarip üzerine giydiriyor anlam veremiyorsun bu duruma ama biseyde diyemiyorsun çünkü gerçekten etkileniyorsunuz karsinizda tanimadiginiz bu kisiden ![]() yagmur hizlaniyor ve karsinda tanimadigin o doga harikasi elinden tutp kosmaya basliyor seni çekistirerek götürüyor ama sen buna sesini çikaramiyorsun bri baraka görüyorsunuz ve yagmur dinene kadar oraya siginiyorsunuz ikinizde birbirinizi tanimiyorsunuz telefonunu açip yabuseyo gibi seyler söylemeye basliyor yabanci oldugunu anliyorsun ama ona hayranlikla bakmaya devam ediyorsun tüm geceyi hiç tanimadigin o mükemmel kisiyle birlikte geçiriyorsun hatta bir ara daliyorsun ve uyandiginda basinin altina onun yastik koydugunu farkediyorsun sabah o uyandiginda yabanci oldugunu bildigin halde ve seni anlayamayacagini düsün halde 'adin ne?'diye soruyorsun içinde büyük bir korku var ve sana conin irimin kim jae joonimnida diyor ve anlamadigini belli etmek için yüzünü tuhaf bir hale sokuyorsun ve oda sana bastira bastir kim jea joon diyor ve gülümsüyor sonra ayaga kalkip kapiya dogru ilerliyor ve kapinin koluna dokunduktan sonraarkasini dönüp gülmseyip kapiyi açiyor ve gidiyor...hayatinin aski oldugunu düsündügün ve onu ilk ve son görüsün oldugunu düsünerek sende ondan yani kim jea joon dan birkaç dakika sonra o hayatinin en güzel anini yasadigin barakadan çikip gidiyorsun ![]() ve yil 2013 sen yillar önce karsilastigin o kisinin gerçektende bir daha göremeyecegin bir insan oldugunu kamp alanindan evine dönüp bilgisayara adini girip o kisi için çikan milyonlarca sayfayi gördükten sonra anliyorsun.o senin üniversite bittikten sonra mastirin için gidecegin ülkenin en ünlü sarkicilarindan biri o kim jea joon... uçaginin kalkmasina 15 dakika var ve sen içinden'belki onu çok küçük bir ihtimalde olsa o güzel ülkede görebilirim acaba beni tanir mi?' diyorsun.saat 09.00 uçagin kalkis saati geldi uçak hava süzülürken o yil o güzel ayda yasadigin anilar gök yüzünde süzülen uçak gibi aklindan geçiyor.ve anons askin ve umudun sehri seole hosgeldiniz... http://p.airliners.net/aviation-photos/m...417867.jpg artik hayalini kurdugun o güzel ülkede mastirini yapiyorsun ama bir yandanda kim jea joonvar birgün tüm planlarini yapmis chiaksan mountain e gitmeye karar veriyorsun temiz havada vede korenin o müthis agaçlari arasinda ormanin içinde ki küçük bir pansiyonda haftasonu tatilini yapicaksin gerekli herseyi aliyorsun evden beyaz uzun badyni giydin altinada yirtik kot shortunu giydin suanda kamp için hazirsin ![]() son kez internetten kalacagin o sirin pansiyoona bakiyorsun ![]() iste yolda giderken bu günün senin için en önemli gün oldugunu bilmeden etrafina bakinarak yolculuguna devam ediyorsun artik o sirin pansiyona vardin pansiyondan içeri giriyorsun resepsiyonda odanin anahtarini alip odana esyalarini koymaya gidiyorsun yukari hizlica merdivenleri ikser üçer çikarken biranda birine çarpiyorsun ve kafani kaldirdiginda karsinda gördügün seye inanamiyorsun çünkü bu kim jae joon ![]() saçlari degismis kiyafetide ama gülüsü tipki eskisi gibi tipki 4 yil önce sana son kez bakip gülen o yüz aynisi sasiriyorsun ve biranda o seni taniyor elini uzatyor 'beni hatirladiniz mi?' diyor sen soktasin ve kekeleyerek 'evet'hatirladim' diyorsun ve esyalarini birakip onunla pansiyonun bahçesinde kahve içiyorsun konusuyorsun eskiden yani karsilastiginiz ilk günden bahsediyorsunuz biribirlerinize ikinizde o gün hissettiklerinizi anlatiyorsunuz sen ona 'seni bir daha göremeyecegimi düsünmüstüm kapidan çiktiginda ve bugün hatta koreye geldigim o günde aynisini düsünmüstüm.' diyorsun ve o sana 'unutma burasi ümidin askin ve umudun sehri seol' diyor ve senin elini tutuyor sana seni sevdigini seni ilk gördügü gün o yagmurlu günde gerçekten sana sirilsiklam asik oldugunu söyliyor ve sana 'hayatimda yagmurlu ve günesli günlerimde rüzgarli ve karli günlerimde hasta yada yasli oldugum anlarim da benim yanimda olur musun?' diyor ve sende 'evet her zaman' diyorsun ve orda sana 'sarnghe' diyor sende ona 'saranghe' diyorsun ve ona romantik bir öpücük konduruyorsun..ve hayatiniz boyunca yagmurlu günesli karli firtinali günlerde birbirinizin siginacak limanlari oluyorsunuz hep mutlu yasiyorsunuz ha bu arada bir türkiyede birde korede dag eviniz oluyor ve her sene karsilastiginiz o ilk günde yil dönümü olarak türkiyedeki o barinaga gidiyorsunuz ![]() mutlu son.. ![]() bende lee min hooyla istiyorum lütfen
14-09-2009, Saat: 1:10
Ay çok güzel yazmissin...
14-09-2009, Saat: 1:14
ayyy çok tesekkürler begenmenize çok sevindim.özelliklede hayalini kurdugum kisi seda begenmene çok sevindim lütfen benimkinide kurun
14-09-2009, Saat: 1:18
Beyenmek ne kelime bayildim canim benim.O heronu bana dedikleri cümleler çok güzel ya insallah bir gün gerçekten diyecek ve o günü sabirsizilikla bekliyorum
!! Benim aklima gelse bir guzel hayal sana yazicam ama aklima gelmiyor iste merak etme en kisa zamanda bir tane hayal yazicam sana en guzelinde! "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
14-09-2009, Saat: 1:28
mrb:D hzl:) senin için :)
hersey hazir sonunda Kore ye gitmenin bi yolunu buldun bi kaç arkadasinla hazirlanip Kore ye gidiyorsun uçaga bindin çok mutlusun arkadaslarinla orada yapacaklarinizi tartisiyorsunuz arkadaslarindan biri müjdeli bi haber veriyor iki gün sonra halka acik bi alan da yapilacak yardim defilesine katilan ünlülerin arasinda Lee Min Ho da var \ (^_^) / yasasin cok mutlusun sonunda variyosunuz ertesi gün arkadaslarinla gezerken sokaklardan birinde yeni baslicak bi dizinin setiyle karsilasiyosunuz ve dizinin bas rolünde de Lee Min Ho var sen cok heyecanlaniyorsun birden elin ayana dolaniyor ve set ekipmanlarini deviriyosun seni görenler azarlamaya basliyorlar sen aglamaya basliyosun cok üzgünsün ve sana bagirmaya devam ediyorlar bu arada ordan Lee Min Ho cikiyo yeter bagirmayin artik sadece kazaydi diyo sonra aynina gelio üzülme önemli degil sen onlarin kusuruna bakma diyo (hayal bu ya ikinizde birbirinizi anliyosunuz :D:D)sonra seni disari cikariyo olanlari kafana takma diyo ve sana mendilini veriyo sen göz yasalrini siliosun sen daha arkani dönmeden ortadan kayboluyo :) ertesi gün defile için hazirlaniyorsunuz içinden merak ediyorsun acaba görse beni tanirmi diye sonra aman coktan unutmustur diyosun ..defile basliyo hayranlikla dakikalarca onu seyrediosun ve son cikisinda seni göryo ve sana göz kirpiyo :D sen cok seviniosun ve ona selam veriyosun defile bitince halki selamlamak için sahneden iniyo sen kalabalikta onu göremiyosun ve üzülerek bi kenara cekiliosun ama o seni o kalaabalik ta buluyo ve yanina gelio sohbet ediosunuz ve o seni gezmeye davet edio beraber iki saatlik bir sehir turu yapiosunuz hersey cok güzel ama veda vakti gelior artik vedalasiyosunuz iki gün sonra eve dönme vaktiniz geliyor herseyi birakarak Türkiye ye dönüosunuz is basi yapma vaktin gelio bir hafta sonra evinden ise gütmek için cikiyosun caddede karsiya geçmeyi bekiosun tam firsatini bulmusken geçiosun bu arada kendini bilmez herifin teki asiri hizla yoldan geçio tam sana carpicak biri seni iterk kurtariyor kendide kil payi kurtuluyr sen iyisin ama kahramanin kolunu yolun kenarindaki demirlere carpiyor ve kesiyor sen daha yüzüne bakma firsati bile bulamamissin ona yardim ederken göz göze geliosunuz aaa oda kim Lee Min Ho :D:D meger o sana görür görmez asik oluo (seni kurtarmak için hayatini tehlikeye aticak kadar ) ve senin pesinden Türkiye ye gelio bi haftada anca bulabilio izini SEN ZATEN ona asik olmussun beraber Türkiye de gezdikten sonra sana evlenme teklifi edio seni Kore ye davet edio orda sana is buldugunu ve yabancilik cekmemen için her türlü imkani sagliyacagina söz veriyor evleniyorsunuz ve cocuklariniz oluo hemde ikiz :D biri kiz digeri erkek :D ve mutlu mesut yasiosunuz :D:D ins abartmamisimdir resim ekliyemedim pek vaktim yok tu kusura bakma :) GONG YOO :D:D LÜTFEN...
Papillon goong bu sana canim:
Koreye gidiyorsun kendini hemen plaja atiyorsun O gün Gong yoo da orda ![]() sen onu görmüyorsun henüz.Denize giriyorsun biraz açilayim bu firsat geçer mi elime daha diyorsun fakat çok kötü birsey oluyor sen bogulma tehlikesindesin.Imdat diye var güzünle bagiriyorsun.Gong yoo bunu görüyor hemen suya atliyor seni son anda kurtariyor fakat sen bayginsin.Seni kumsala getiriyor ve ilkyardimi yapiyor sonra kucagina alip ne olur ne olmaz diye hastaneye götürüyor ardindan evine.Sen çok yorgun ve bayginsin hala. Gong yoo nun o gün aksam önemli bir geceye katilmasi gerekiyor seni arkadasina emanet edip gidiyor.Sen gözlerini açiyorsun neredeyim derken arkadasi sana olani biteni anlatiyor sen çok sasiriyr çok mutlu oluyorsun onun yanina gitmek istedigini söylüyorsun hazirlanip çikiyorsunuz sen fistik gibisinonu geriden izliyorsun program bitimi yanina geliyor...Onun boynuna sarilip tesekkür ediyorsun bir otelde kalmak için giderken o kolundan tutuyor misafirim ol diyor.Kiramiyosun tabi Birlikte çok güzel vakit geçiriyorsunuz Sonra gong yoo seni bir yere götürmek istiyorum diyor...Gidiyorsunuz bi bakiyorsun seni kurtardigi plaj...Resim çekiniyorsunuz Ve sana diyor ki: Seni tanimama vesile olan bu güzel yeri çok seviyorum.Seni çok seviyorum.Benimle evlenir misin diyor Yillar Sonra.... Askinizin meyvesi.... Kim Jeong Hoon Lütfen gerçi, dememe gerek yok anlasiliyordur
14-09-2009, Saat: 23:22
kjh-fueisa'a
sen okuldasin ve canin sikilmis pencereden disariyi izliyorsun.Tabi tenefüs herkez disarida kimisi bahçede dolasiyor kimisi futbol, voleybol oynuyor.senin iyice canin sikiliyor tabi basliyorsun kore ile ilgili hayaller kurmaya sonra sen tabi iyice kendini kaptirdin bir bakiyorsun okulun kapisindan koreli 6 tane çekik gözlü insan giriyor sen hayal falan saniyorsun hala sonra bir arkadasin gelip yanina bak seninkinler geliyor diyor sen birden kendine geliyorsun ve sevinçten çiglik atiyorsun.tabi bütün sinif sana bakiyor sen hiç umursamadan hemen bahçeye kosuyorsun.ve çekik gözlü kizlarin(tabiki erkeklerde var arada)yanlarina gidip nereli olduklarini soruyorsun onlar koreli diyorlar ve sen ardindan gene çiglik atip kizlarin boyunlarina atliyorsun.ve onlari kollarindan tutup müdürün yanina götürüyorsun.oysa sizin okul ve kore'deki bir okul kardes okul olmuslar ve onlarda ögrenci degistirme programi dogrultusunda gelmisler.onlari konuk edenler 1 hafta sonra kore'de onlara konuk olacaklar.sen hemen bunlari ögrenince müdüre yalvarmaya basliyorsun ve müdürde onlardan 2 sini konuk etmene izin veriyor.edeceklerini 1' i kiz 1' i erkek senin yasindalar ve kardesler.neyse sen onlari konuk ediyorsun ilinin en güzel yerlerini gezdiriyorsun falan sira senin kore'ye gitmene geliyor.
♪ ☆ 「c.n Blue Fan Club」 ♪ ☆
14-09-2009, Saat: 23:24
Ve gidiyorsunuz sende onlara konuk oluyorsun.ve artik çok iyi arkadaslar olmussunuz.erkek olan çok nazik kibar biri ve sen ona sicak duygular hissetmeye basliyorsun.
ve oda sana karsi öyle ikinizde birbirinize bunu hissettirmiyorsunuz ama.sonra kore caddelerinde gezerken kiz bir yazi görüyor ve çildiriyor ve sana hemen bir yere gitmemiz lazim diyor sende anlamadan kabul ediyorsun(tabi yaninizda oglanda var)sonra gittiginiz yerde bir bakiyorsun her yer kim jeong hoon'nun resimleri ile dolu.sen tabi heycanlanip kiza soruyorsun burasi neresi diye.kizda kim jeong hoon'un konseri oldugunu ve bilet almaya geldiklerini söylüyor sende hemen çildiriyorsun tabi bende bende gelecegim ben kim jeong hoon'un büyük bir hayraniyim diyorsun kizda tamam o zaman sanada bilet alalim diyor.bu arada oglan biraz bozuluyor bu dedigine tabi kiskandi seni günler sonra konsere gidiyorsunuz sen tabi heycanlisin.yeriniz en önlerde oluyor.ve sonunda konser basladi ve çok kalabalik kim jeong hoon sahneye çiktigindan itibaran tabi kizlar çiglik atmaya basliyorlar sende konser boyunca kim jeong hoon'un dikkatini çekmeye çalisiyorsun ama bir türlü dikkatini çekemiyorsun ve konserin ilk yarisi bitiyor.sen tabi hayal kirikligina ugradin ve oflaya puflaya konser alanindan çikiyorsun kiz susamis su almaya gidiyor sen ve oglan basbasa kaliyorsunuz.oglan sana ''sana söylemek istedigim bir sey var'' diyor sen tabi dinlemiyorsun onu kim jeong hoon'un dikkatini nasil çekebilirim diye plan yapmaya çalisiyorsun.ve himm diyorsun ve oglan ''be....ben...ben sen.....ben seni....yani ben....ben senden....(sonunda cesaretini topluyor ve)ben senden ho-''derken lafi yarim kaliyor çünkü ablasi yani kiz geliyor.sen zaten oglani dinlemiyor oluyorsun.kiz hadi ikinci yari basliycak gidelim diyor ve konser alanina giderken senin aklina birsey geliyor kim jeong hoon'nun kulüsüne gitmek sen kiza ben bir lavaboya kadar gidicem siz gidekoyun diyor ve yanlarindan ayriliyorsun.kim jeong hoon'' kulüsüne giden kolidora girdiginde neredeyse heyecandan kalbin duracak
♪ ☆ 「c.n Blue Fan Club」 ♪ ☆
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|